Обратно
20.6.2019

Бързи кредити в Ямбол

Автор:
Vivus.bg

Живеем в изключително динамичен свят, в който всичко се случва много бързо. Независимо дали сме в Ямбол или в друг град, животът се променя непрекъснато и ни поднася своите приятни и неприятни изненади. Понякога се налага да разполагаме със средства, за да посрещнем някоя конкретна нужда, но невинаги имаме в себе си необходимата сума пари. В такива случаи се налага да се възползваме от бързи кредити в Ямбол, които предлагат почти моментално решение на възникналия проблем.

Защо да не се обърнем към банка?

Всички знаем, че банките са основните институции за теглене на заеми, но при тях процедурата за отпускане на необходимите средства е тромава. Не можете да се надявате на бързо решение на вашия проблем, тъй като тегленето на банков кредит може да трае дори седмици. При тегленето на бързи кредити в Ямбол обаче нещата се случват доста по-бързо.

Къде да изберем бързи кредити в Ямбол?

За щастие в наши дни банките не са единственият вариант да получите пари на заем. Можете да се обърнете към фирмите за бързи кредити в Ямбол, които са създадени специално, за да отговорят на нуждите и очакванията на съвременния човек. В тези компании нещата се случват бързо и вие получавате желаната сума пари до половин час, че дори и по-бързо. Нещо повече – вече не е необходимо да ходите до офиса на фирмата за кредити, за да изтеглите заем. Такъв кредит може да се изтегли онлайн, без да е необходимо дори да излизате от дома си. Интернет дава възможност процедурата по кандидатстване за бърз кредит в Ямбол да се ускори.

Какъв е процесът на кандидатстване за бърз кредит в Ямбол?

Процедурата по кандидатстване за заеми онлайн е изключително опростена. Просто отидете на сайта на избраната от вас фирма за бързи кредити в Ямбол, попълнете формуляра за кандидатстване с всичките необходими данни и я изпратете за разглеждане. Персоналът на такива компании действа светкавично, разглежда вашия случай и след одобрение отпуска незабавно поисканата сума. Броени минути след изпращане на молбата можете да получите поисканата сума по банковата ви сметка или пък на каса на EasyPay.

При какви случаи ще бъдете одобрени за бързи кредити в Ямбол?

Ако някога сте теглили кредит – независимо дали от банка или от институция за бързи кредити в Ямбол или където и да е – вашето име вече фигурира в базата данни на Централен кредитен регистър на БНБ. Там се съхранява информация за всеки кредитополучател, свързана с неговата благонадеждност. Това означава, че ако връщате всичките си заеми навреме и без просрочвания, ще имате добро кредитно досие. В такива случаи ще можете да теглите нови кредити, а доверието към вас от страна на кредиторите ще нараства.

От друга страна, хората, които не са коректни платци, получават лошо кредитно досие, на базата на което е възможно молбата им за кредит да бъде отхвърлена.

Как да си осигурим добро кредитно досие?

Спазвайте следните съвети, предоставени от специалисти, за да избегнете лошото кредитно досие:

Съвет 1: За да сте сигурни, че ще успеете да върнете всички вноски в срок, трябва да сте изключително внимателни при избора на сумата, която ще теглите. Никога не теглете по-голяма сума, отколкото в момента ви е необходима. Ако изтеглите по-голям бърз кредит, това автоматично означава, че ще трябва да изплащате по-големи погасителни вноски. По-големите суми се изплащат по-трудно и ако не успеете да се справите с тях, ще ви бъдат наложени наказателни лихви, което ще бъде отразено във вашето кредитно досие и ще утежни още повече ситуацията ви.

Съвет 2: Никога не теглете няколко кредита наведнъж. Това ще ви затрудни в изплащането им.

Съвет 3: Внимателно планирайте всичките си месечни разходи и ги съобразявайте с приходите си. Това от една страна ще ви спести честото теглене на бързи кредити в Ямбол, а от друга – ще ви помогне в процеса на погасяване на вече взетия заем. Необходимо е да постигнете баланс между своите приходи и разходи.

Съвет 4: Винаги изплащайте навреме сметките си, тъй като в кредитното ви досие попадат не само просрочени плащания по кредити, но и делата, които се водят срещу вас за други просрочени плащания.

Какви рискове носи тегленето на бърз кредит в Ямбол?

Тъй като все повече хора в наши дни прибягват към тегленето на заеми, преди да пристъпите към тази процедура, следва да се запознаете с рисковете, които я съпътстват.

Първият риск, свързан с тегленето на кредит, зависи изцяло от вас. Ако изплащате редовно всичките си месечни вноски и погасите заема навреме, ще избегнете риска да получите лоша кредитна история или т. нар. лошо ЦКР, което би затворило пътя пред вас за нови кредити.

Вторият риск е свързан с надеждността на кредитната фирма, която сте избрали. Уверете се, че тази фирма за бързи кредити в Ямбол е регистрирана и лицензирана за дейността, която извършва, преди да теглите заем от нея.

Разгледайте внимателно договора за условията по кредита, преди да го подпишете. Уверете се, че няма скрити такси или неизгодни за вас условия, които после да ви изненадат неприятно.

Не рискувайте, като теглите заем, който е по-голям от необходимата ви сума. Изчислете точния размер на необходимия ви кредит и не взимайте нито стотинка повече, за да ограничите до минимум лихвите. В повечето случаи хората, които теглят по-голяма сума от необходимото, изразходват парите за ненужни неща и след това изпитват големи трудности при връщането им.

Направете си предварително вашия финансов план, който трябва да съдържа подробна информация за периодите на погасяване. Пропускането на тези срокове може да доведе до налагането на наказателни лихви и до повече проблеми, затова бъдете сигурни, че не пропускате сроковете. Хората, които винаги навреме изплащат своите вноски, се считат за благонадеждни от кредиторите и имат възможността да получат по-изгодни условия при тегленето на следващи бързи кредити в Ямбол. Ако имате неясноти по договора, по условията, периода, размера на лихвите или други въпроси, не се колебайте да попитате консултантите на кредитната институция, които трябва да ви разяснят подробно тези неща. Така ще избегнете риска да направите грешка, поради недостатъчно добра осведоменост.

Теглене на бързи кредити в Ямбол от Vivus

Ако ви трябват едни бързи пари до заплата, то Vivus е насреща, независимо къде в България се намирате. Първият кредит е без никакво оскъпяване. Срокът за връщане може да е максимум 30 дни, а за първи заем максималната сума е до 600 лв. Това означава, че ако теглите кредит от нас за първи път за например 600 лв. за 30 дни, то ще трябва да върнете точно 600 лв. за тези 30 дни.

Ако решите да се възползвате втори и следващи пъти от бързи кредити в Ямбол от нас, то ще можете да достигнете до максимална сума за кандидатстване от 1500 лв. Възможният срок за връщане е до 30 дни, като имате и опции за удължаването му при необходимост.

Още по темата