Обратно
10.1.2018

Бързи заеми до 15 минути

Автор:
Vivus.bg

Да се теглят бързи заеми до 15 минути вече е нещо стандартно, от което можем да се възползваме при нужда. Като цяло през последните две години банковата индустрия в България запазва своя добър темп на развитие. Кредитирането расте с невиждан темп и това според експерти от БНБ се дължи на ниските лихвени проценти. Кредитирането с бързи заеми превъзмогва отрицателното обществено мнение и главоломно развива своята небанкова финансова дейност.

Поради ред причини предпочитанията на кредитоискателите често пъти са ориентирани към фирмите за бързи кредити. Vivus предлага именно такъв вид услуги и с изключително бърза и облекчена процедура за разглеждане и оценяване на кандидатурите. Компанията упражнява легално своята дейност и е вписана в регистъра на БНБ по закона на кредитните финансови институции.

Теглене на бързи заеми до 15 минути от Vivus

VIvus развива интелигентен онлайн маркетинг и услугите ни са лесно достъпни за широката интернет общественост. Компанията ни е усвоила до съвършенство тънкостта на бързото обслужване на клиенти. След получаването на онлайн заявка за бърз кредит, отговор на нея се получава до 15 минути. Кандидатстването става по интернет. Първо трябва да се регистрирате в сайта ни – vivus.bg и да изберете желаните сума и срок. След това ще трябва да въведете необходимата информация, преди да пуснете искането си за кредит. Тя ще бъде проверена от нас и до няколко минути ще бъдете уведомени дали сте одобрени. Ако заявката Ви е одобрена, исканата от Вас сума се нарежда по посочена от Вас банкова сметка или на каса на EasyPay.

Предимства за клиентите, избрали бързи заеми до 15 минути от Vivus

Ясни условия по договора

Вярно е, че в България има много компании, които се занимават с бързи кредити до минути. Съществуват много оплаквания и жалби от недобросъвестни и некоректни кредитори, които нарушават разпоредбите на закона за упражняване на подобен вид кредитиране. Ние, от Vivus, сме изградила лесен за ползване уебсайт, в който открито са представени общите условия на договора за кредит. Освен тях още на началната ни страница с помощта на калкулатора ни всеки може да провери каква ще бъде крайната сума за връщане в зависимост от избраните сума и срок.

Тази прозрачност се цени високо от потребителите и е ясен сигнал, че фирмата ни осъзнава предимството от коректното обслужване на клиентите. Това е може би най-важното правило в бизнеса потребителското кредитиране. За всеки потребител и кандидат за получаване на кредит е от особено значение да се запознае добре с условията на договора. Това трябва да стане предварително. Винаги можете и да задавате Вашите въпроси към кредитните ни консултанти на телефонни номера 0700 450 10 или *4000, в чата ни на живо на страницата ни или по имейл.

Промоционален заем

Предлагаме първи промоционален безлихвен заем за всеки нов кредитополучател. Той може да бъде за сума от 50 до 600 лв., като срокът за връщане на сумата може да е от 5 до 30 дни. Това означава, че ако например изтеглите първи заем за 600 лв. за 30 дни, то ще трябва да върнете точно 600 лв. в рамките на тези 30 дни.

Бързина на работа

Не искате да попълвате множество документи и в края на уморителен ден да Ви информират, че не сте одобрени? С нас скоростта за обработка на заявката Ви е на ниво. Няма безкраен обем документация и чиновнически подробности. На практика можете да получите Вашия кредит до 15 минути. Това което трябва да направите, е просто да кандидатствате онлайн.

Облекчени условия за получаване на бързи заеми до 15 минути

Не са малко хората, които изпадат в затруднено финансово положение – спешна нужда, авария или много изгодна сделка, която може да пропадне. Всички те могат да бъдат основание за това да потърсите пари. От Vivus можем бързо да реагираме на Вашата нужда.

За целта дори няма да Ви се налага да предоставяте трудов договор. Няма нужда да говорите и с Ваши приятели и роднини, за да Ви станат поръчители за кредита. От Vivus можем да Ви отпуснем сумата без тази досадна подробност, ако преминете през нашите кредитни проверки. Това наистина може да спести обтягане на отношенията Ви с близък приятел, роднина или съсед, заради това, че сте поискали пари на заем от него.

Има ли от какво да се притеснявате?

Работата с пари винаги изисква повишено внимание, необходимата възраст, елементарна или малко по-висока финансова култура. Това се отнася и за хората, които не разчитат добре средствата си, особено що се касае за падежните дати. От Vivus насърчаваме да планирате добре харчовете и разходите си, за да можете да спазвате сроковете за връщане на кредитите си. Същевременно това ще Ви помага да запазвате добра кредитна история и при нужда от нов кредит, да можете да получите такъв по-лесно. Използвайте тези услуги разумно и отговорно, за да могат те да Ви бъдат верен помощник при нужда от пари на заем.

Още по темата