0% - показващи тегленето на заем без лихва

Пари на заем без лихва в София

Неминуемо почти всеки, който живее в София, особено ако е под наем след преместване от друго населено място, се е сблъсквал с нуждата от малка или не толкова малка финансова „инжекция“, за да може благополучно да се справи с непредвидена ситуация. Случва се да се сблъскваме с неочаквани здравословни проблеми, които изискват закупуването на лекарства. Случва се да изскачат допълнителни разходи, празници, изненадващи сметки за ток или просто искаме да се поглезим с подарък за себе си. Неудобно ни е да молим за пари от семейството, приятелите нямат възможност. А заплатата ще дойде чак след 20 дни. Изборът ни не е голям – започваме да обмисляме възможността за заем. А ако е заем без лихва – още по-добре.

Заем без лихва в София – реална възможност

Много от нас се плашат от думата „заем“, защото тя води със себе още едно не толкова приятно понятие – „лихва“. Това са онези „страшни“ пет, седем, десет процента, които увеличават дължимата сума до такава, която не можем да познаем. За някои от вас обаче ще е изненада, че е възможно и да получим пари на заем без лихва. Точно така – без никаква лихва. Тоест парите, които ще върнем, са точно толкова, колкото онези, които заемем. Представете си, че ви трябват 400 лева, за да покриете наема и сметките си. Сега си представете, че трябва да върнете точно 400 лева, без допълнителни лихви. Ако отворите Google, ще се убедите, че на практика начин да постигнете това е чрез онлайн кредит. Получаването на парите става лесно, като единственото ограничение е по-малката възможна сума.

Избор на компания за теглене на онлайн заем

Може да оставите лошите спомени за опашки, формуляри, талончета и безкрайни договори. Кандидатстването за подобен заем е изключително лесно и става буквално за няколко минути. Ако досега не сте се възползвали от подобна възможност и се опасявате, че пари на заем без лихва се получават след безкрайни процедури – забравете за тези опасения. Съществуват множество компании онлайн, които предлагат бързи кредити, но най-известните се броят на пръсти. Първият кредит при повечето от тях е именно с 0% лихва – точно това, което търсите. При втория лихвата обикновено се появява. Преди да подходите към избор на една от тях, се запознайте със специфичните условия, които те предлагат. Някои предлагат по-големи първоначални суми, други имат по-ниски лихви при втория кредит, трети предлагат преференциални условия за лоялни клиенти. Важно е да вземете информирано решение в избора си.

Какво печелите, ако сте лоялни към дадена компания?

Тук стигаме до един изключително важен момент: лоялността и коректността. Дори идеята за пари назаем без никаква лихва да ласкае много от нас, както при всяка една договорка, към тази също трябва да подходим с отговорност. Ако сте заявили връщане на изтеглената сума след 30 дни, например, то върнете я след 30 дни. Както ще прочетете в условията за заема, просрочването ще доведе до оскъпяване. И все пак, вашият изпълнен със събития живот в голям град като София, например, крие изненади и неочаквани моменти. Случва се да закъснеете с плащането, дори ако само преди седмица сте били напълно убедени, че ще върнете сумата в срок и ще започнете следващия месец на чисто. В такъв случай най-важна е комуникацията с избраната компания. Вземете телефона и се обадете на фирмата. Ако сте избрали коректна фирма, може да сте сигурни, че отношението към вас в такъв случай също ще е коректно.

Споменахме, че с бързия кредит обикновено вторият заем включва определена лихва. Тук се появява възможността да „жонглирате“ с различните компании, като се възползвате от нулевата лихва на първия заем през всяка от тях. Това, естествено, не е задължително. Ако харесате отношението на някоя компания, след като погасите своя първи заем без лихва, може да й станете лоялен и редовен клиент – плюсовете и преференциалните условия са гарантирани. Първият и най-очевиден плюс в това е по-високата сума, която може да изтеглите като втори заем. Ако първата обикновено е под 600 лева, то втората почти сигурно ще е за кредит до 1000 лева или повече. Влезте в Google и разгледайте какво предлагат компаниите. Ще се убедите, че това е паричният диапазон. Лоялността като клиент цялостно ви дава много повече гъвкавост в бъдещи тегления.

Кандидатстване за заем без лихва

Кандидатстването за заем без лихва в София, а и навсякъде в страната става в две стъпки: регистрация и избор на условия.

Регистрацията изисква основни ваши данни – трите имена, ЕГН, адрес, телефонен номер и имейл. Добра идея е да прочетете внимателно условията за искане на подобен заем, за да сте напълно запознати с услугата при първото си и бъдещо ползване. Там черно на бяло ще прочетете и ще можете да се убедите, че за първи кредит лихвата е нулева – каквато сума заемете, такава ще трябва да върнете, просто е.

Дори още преди самата регистрация се избират специфичните условия на заема – размер на сумата и срок. Както споменахме – те не влияят върху нулевата лихва. Имайте предвид, че за да се възползвате от услугата, обикновено основни условия са да сте български гражданин и да сте пълнолетни. Ако не притежавате българско гражданство, статут на постоянно пребиваващ (който се издава от МВР) ви дава почти всички права, с които разполагат българските граждани – в това число и кандидатстване за онлайн заем без лихва.

Това е! Наистина, това е. Няма да обяснявате надълго и нашироко какъв е наемът ви, колко печелите на месец, семейното си положение, колко и на кого дължите. Кандидатстването става за минути. Отговорът идва до минути. Получаването на сумата при одобрение – също! Предоставяте банкова сметка (освен ако не предпочитате, да получите сумата през EasyPay) и след броени минути парите ви са под ръка. Буквално.

София е предизвикателство за много хора. Неизвестното по-скоро ни смущава, отколкото да ни развълнува. Но вие не се притеснявайте да пробвате нещо ново и още повече – действително полезно, за каквото спокойно може да считаме заемът без лихва. Неговите скорост, нулеви лихви и такси, гъвкавост и достъпност го правят мощен инструмент, с които да поправим привидно непоправимите изненади на големия град.

Пари на заем без лихва в София от Vivus

При нужда от пари на заем без лихва в София, в Пловдив, във Варна или където и да е в страната – Vivus е насреща. Ние предлагаме първи безлихвен кредит за клиентите си. А ако и след това те останат при нас и теглят следващи кредити, обикновено редовно получават преференциални условия. Срокът за връщане е от 5 до 30 дни. За първи заем може да се кандидатства за сума от 50 до 400 лв. За следващи – може да се достигне до максимална сума от 1300 лв. За регистрация и кандидатстване са нужни само данни от лична карта и банкова сметка, ако искате да получите парите си по нея. Ако не, може просто да изберете EasyPay като начин за получаване. Отговор на заявката получавате до 15 минути.

Кандидатствай сега