Обратно
19.5.2021

Защо да изберем Vivus при първи бърз кредит?

Автор:
Vivus.bg

Нуждаете се спешно от бързи пари, за да платите сметките си за ток, парно, вода или телефон? Имате нужда от неотложно лечение? Предстои ви пътуване, а не разполагате с финансовата възможност за покупка на билет? Изпитвате крещящата нужда да се сдобиете с парични средства тук и сега? Търсите алтернативи, а не ги намирате? А сетихте ли за опцията за теглене на първи бърз кредит?

Ако сте се сетили, то обърнахте ли се към нас? Запознахте ли се отблизо с нашите правила и условия? Опитахте ли да проучите дейността ни? Доверихте ли ни се? Ако все още не сте, знаете ли защо трябва да изберете пари назаем от Vivus при нужда от кредит до заплата? Чудите ли се защо именно Vivus е сред лидерите в онлайн кредитирането в страната ни?

Е, ние сме тук, за да отговорим на тези и на всички най-често задавани въпроси от страна на кредитоискателите. Отговорите на тези въпроси бихте могли да получите малко по-долу в съдържанието на текста. Наша е отговорността да ви обясним всичко подробно. Ако все още не сте достигнали до същността на проблематиката, върху която полагаме задружни усилия, то с нашето пряко съдействие вие скоро ще достигнете до отговорите, които очаквате.

Доволни клиенти, избрали Vivus при първи бърз кредит

Опростена процедура при кандидатстване за първи бърз кредит от Vivus (а и не само за първи!)

Онлайн светът, в който живеем

Напоследък все повече имаме възможността да се наслаждаваме на „плодовете“, родени от модерните технологии. Днес ние се радваме на възможностите за закупуване на стоки и ползване на услуги, без дори да напускаме уюта на собствените си домове. Ако трябва реално и трезво да се замислим върху случващото се, то изводът е следният: почти всяка една сфера от човешкия живот е пренесена във виртуалното пространство. И несъмнено тук вече се причислява и отпускането на кредит онлайн от небанкови дружества.

Офлайн кредитирането с всеки изминал ден започва да заличава блясъка си. Огромен е процентът на потребителите в страната, предпочитащи кандидатстването за кредит изцяло онлайн. Синтезирайки аргументите на хората в обществото, то стигаме до извода, че изборът им е резултат от удобството и комфорта, които изпитват при пускането на заявки чрез интернет.

Първи бърз кредит от Vivus

Във Vivus наред с бързината, с която откликваме на вашето запитване, ние също ви предоставяме възможността да кандидатствате за нашите кредити от всяко удобно за вас място и време. За целта просто трябва да използвате нашия уебсайт https://www.vivus.bg/. Всеки човек днес има изключително забързано ежедневие. И няма време, което да губи в посещение на физически офиси на банки и финансови институции. Vivus е наясно с това. И затова ви предоставя реалната привилегия само в рамките на няколко минути да попълните своя онлайн формуляр и да чакате отговор на своята заявка за онлайн заем.

Освен това при теглене на първи бърз кредит от Vivus няма оскъпяване. Връща се същата сума, която е получена, в съответен срок, избран от потребителя (до 30 дни максимум). За това обаче – малко по-късно в статията.

Удобството на онлайн кредитите

Тегленето на онлайн кредит е от голяма полза особено за потребителите, които не могат да си позволят да напуснат домовете си. Към тези групи спадат хората, които са трудно подвижни, майките с малки деца, както и малко по-възрастните хора.

Надпис Кредит, нареден с дървени кубчета

Голям процент от небанковите дружества не разполагат с офиси в малките населени места в страната. Това поставя хората, живеещи в провинцията, в много тежко положение. Ние, от Vivus, не пропускаме да се погрижим и за тях. Предоставяме им една съвсем опростена процедура за онлайн кандидатстване, достъпна от всеки край на страната. Така те няма нужда повече да пътуват с часове до най-близкия банков клон. И няма да загубят цял ден в административни процедури.

Защо да изтеглите първи бърз кредит именно от Vivus?

Благодарение на нашия безлихвен първи заем вече не е нужно да търсите помощ от свои близки и познати тогава, когато изпитвате нужда от наистина бързи пари. Ще срещнете напълно прозрачни условия и липса на допълнителни лихви и такси. А за теглене на първи бърз кредит можете да вземете пари назаем от Vivus до 600 лв. и в срок до 30 дни ще трябва да върнете същата сума, която сте изтеглили.

Нека демонстрираме това и с пример. Да речем, че ви трябват именно 600 лв., за да направите бърз ремонт на апартамента си. Пускате заявката си за първи бърз заем от нас за 600 лв. и избирате да ги върнете за 30 дни. Ние получаваме заявката, разглеждаме я и до 15 минути ви даваме нашето становище. При одобрение директно ви превеждаме тези 600 лв. и вие можете да ги използвате за вашата нужда. За получаването на парите имате 2 опции. При първата е нужно да разполагате с банкова сметка на свое име, на която да бъде преведена съответната сума. Втората опция е на каса на EasyPay. След това в рамките на тези 30 дни, когато ви е удобно, връщате точно 600 лв. Самото връщане може да стане, като направите плащането към нас по някоя от нашите банкови сметки или като използвате каса на EasyPay.

Още предимства

Повечето познати и приятели, изпълващи обкръжението ви, са също като вас – работещи на заплати и изпадащи в подобни финансови затруднения. Това е една от основните причини да предлагаме първи бърз кредит без лихва. Не е нужно да търсите помощ от близки или роднини. Можете да разчитате на нас и нашето пряко и коректно съдействие.

Vivus се отличава с пълна прозрачност на условията си. За нас е важно клиентите ни да могат да видят всеки един детайл. И винаги да са наясно каква сума трябва да върнат, в какъв срок, по какъв начин и прочие. Стараем се да предлагаме висококачествен продукт с надеждно обслужване на клиентите си, което се осъществява 7 дни в седмицата по телефон, имейл или онлайн чат. Ние знаем кое е най-доброто за вас що се отнася до взимането на бързи заеми до заплата. И се стремим да ви го предлагаме.

Винаги ще ви съветваме да вземете толкова средства, колкото можете да върнете в предварително очертаните времеви рамки, за да не срещнете затруднения с изплащането им. Ние се стремим към изграждането на вашия комфорт и удобство, за да разберете, че ние винаги сме насреща. Създаването на трайни взаимоотношения с вас – потребителите – е приоритет за Vivus. В основата на политиката ни заляга изразът „Бързи пари за броени минути“. Потърсете ни и ние ще откликнем на вашите нужди и ще се постараем да ги задоволим! Имате безброй причини да изберете Vivus при теглене на първи бърз кредит.

Липса на административни препятствия при кандидатстване за пари назаем от Vivus

Нещата, които отличават Vivus от останалите кредитни компании, са нашите коректност, лоялност и съпричастност към финансовите затруднения, пред които могат да бъдат изправени хората. Затова при кандидатстване за онлайн кредит до заплата от вас не се изисква нищо друго, освен да сте български гражданин и да притежавате актуална и валидна лична карта. С нея вие ще можете да подадете своята кандидатура. И само до 15 минути ние ще я прегледаме и ще ви уведомим дали сте одобрени за заем до заплата от Vivus.

Процедурата по кандидатстване за първи бърз кредит, както споменахме по-горе, е максимално опростена с цел използването й от по-обширен кръг от хора. Попълването на сложно формулирани документи не съответства на визията ни. Не са нужни хартиени документи, няма висене по опашки. При нас всичко се случва за броени минути. И то от удобството на дома ви или дори докато сте на работа. Все пак едва ли би било най-добрата идея да напуснете работното си място, за да посетите офис на избрано от вас кредитно дружество. Vivus е наясно с това и ви предоставя реалната привилегия само в рамките на няколко минути да попълните своя онлайн формуляр и да получите отговор на заявката си. Това е една от основателните причини, поради които да изберете компанията за ваш спътник в трудни моменти.

Бързи пари без допълнителни изисквания и с лесно управление

Без поръчители, без трудов договор и без доказване на доход

Голяма част от хората, които се нуждаят от първи бърз кредит, а и като цяло от кредит до заплата, просто в момента са изпаднали в спешна нужда от финансови средства. За да отговорим на техните нужди и да им помогнем, ние създадохме нашия онлайн заем с улеснено кандидатстване, прозрачни условия и най-важното – без поръчител, без трудов договор и без доказване на доход.

Лесно управление на средствата

При вашето кандидатстване за първи бърз кредит вие създавате свой собствен профил на сайта ни. Той е на ваше разположение 24/7 и чрез него можете да следите заема и задълженията си. Така винаги ще можете да проверявате и да сте наясно кога се очаква да направите плащане, какво е то и как да го направите. А това пък ще ви помогне да не просрочвате падежната си дата и прецизно да управлявате личните си финанси.

Още по темата