Обратно
12.11.2017

Можем ли да изтеглим бърз кредит във Варна от Vivus?

Автор:
Vivus.bg

Излезли сме на следобедна разходка в Морската градина във Варна с приятели. Разхождайки се и прекарвайки хубаво време навън, ни се обажда половинката. Съобщава ни, че е пристигнала сметката за тока. И тази сметка е наистина сериозна – дължим 420 лв. Изведнъж прекрасният следобед спира да е толкова прекрасен, тъй като знаем, че няма откъде да вземем тези пари. Знаем, че заплатата ни ще дойде след 10 дни и знаем, че сме направили козметичен ремонт вкъщи и не са ни останали пари. Не искаме да взимаме назаем от приятелите си, не искаме те да разбират. Обмисляме различни варианти и се сещаме, че сутринта сме видели реклама на Vivus по телевизията. Запомнили сме, че от Vivus предлагат пари назаем. И веднага се замисляме дали можем да изтеглим бърз кредит във Варна от Vivus?

Бърз кредит във Варна от Vivus – реална възможност за всеки

Тегленето на бърз кредит във Варна от Vivus наистина е реална възможност. При нужда от пари – с Vivus те са на няколко клика разстояние. В ситуацията, описана по-горе, Vivus отново е добро решение. Дори разхождайки се из Морската градина, можем бързо да намерим решение на моментното си финансово затруднение. 420 лв. определено си е сметка, за която ако не сме подготвени, е много възможно да ни дойде като разход, който не можем да си позволим. Не можем да си позволим да го покрием – поне и с парите, с които разполагаме в момента. В първия момент това може да ни стъписа и да се панираме. Но ако помислим малко, ще се досетим, че решението за теглене на бърз кредит във Варна е точно това, което ние търсим. И досещайки се за рекламата, която сме гледали сутринта, Vivus е точното решение в момента.

Какви условия предлага Vivus при теглене на бърз кредит във Варна?

Бързи кредити от Vivus могат да бъдат получени във Варна и във всяко едно населено място в България при едни и същи условия. Първият кредит, който може да бъде изтеглен, е за сума от 50 до 600 лв. Срокът за връщане, който може да бъде избран, е между 5 и 30 дни. Освен това първият кредит няма никакво оскъпяване. Това означава, че сумата, дължима на падежа, ще е точно тази, която е получена при тегленето на заема. С пример това означава следното: кандидатстваме за 600 лв. за 30 дни и ако сме одобрени, получаваме 600 лв. и връщаме точно 600 лв. за 30 дни.

Ако говорим отново за примера от по-горе с изненадваща сметка за тока и ако ще бъдем клиенти на Vivus за първи път, ситуацията е сходна. Непредвидената сметка е за 420 лв. Това означава, че тя влиза в рамките на сумата, която може да бъде взета от Vivus при първо кандидатстване. Знаем, че ще имаме заплата след 10 дни. Знаем и че Vivus ни предлага да си изберем срок между 5 и 30 дни. Можем да изберем директно 10 дни. Можем да изберем и 30 дни. Тъй като първият заем е без оскъпяване, спокойно можем да си изберем по-дългия срок – 30 дни – и като получим заплатата си 10 дни по-късно, просто да платим предсрочно още тогава. Няма допълнително оскъпяване за предсрочно погасяване на кредити, така че спокойно можем да изберем дългия срок и да погасим по-рано.

Разбира се, можем и да кандидатстваме директно за 600 лв. От тях 420 лв. можем да ползваме за сметката, а останалите 180 лв. да използваме за нещо друго. Всичко е въпрос на преценка към момента на нужда.

Защо да теглим кредити във Варна от Vivus?

Ако изпаднем в ситуацията от по-горе, можем да изтеглим бърз кредит във Варна, още докато сме в Морската градина. Почти всички хора в момента имат телефони с интернет, така че бързо и лесно могат да влязат на https://www.vivus.bg/ и да пуснат своята заявка за бърз заем. Не са нужни поръчители, няма нужда от доказване на доходи и няма излишна документация. За няколко минути още в Морската градина можем да пуснем заявка и да си осигурим нужните средства за покриване на този неочакван за нас разход. А след това спокойно можем да продължим разходката с приятелите си.

Още по темата