Online кредитиране

mkt-kreditirane-1

Online кредитиране е термин, за който хората се досещат все по-често, когато се появи спешна нужда от пари. На всеки му се случва да му излезе непредвиден разход, за който понякога няма достатъчно финансови средства на момента. В тези ситуации винаги може да се разчита на Vivus – компания за бързи кредити online.

Как можем да получим кредит онлайн от Vivus?

Получаването на кредит online е лесно, бързо и удобно с Vivus. Процедурата се състои от 4 прости стъпки:

 • Избиране на сумата и срока: За първи online кредит може да се кандидатства за сума между 50 и 600 лв. Срокът, който може да бъде избран, е между 5 и 30 дни. Първият онлайн кредит е безлихвен – това означава, че се връща точно същата сума, която е получена, в рамките на срока за връщане, който е бил избран. За следващи заеми може да се достигне сума за кандидатстване до 1500 лв. Още информация за сумите може да бъде намерена ТУК.
 • Регистрация: Необходимо е да се попълни регистрационната форма, за да се създаде клиентски профил. Чрез него може във всеки момент на нужда да се кандидатства лесно и удобно за бърз кредит по интернет. Регистрацията се прави само при първоначалното кандидатстване, след това се използва вече създадения профил. В НЕГО се влиза чрез въвеждането на имейл или ЕГН и парола.
 • Потвърждаване: Последната стъпка от кандидатстването е прочитане на условията по договора и завършване на заявката чрез натискането на бутон „Потвърди“. Всички условия по съответния он лайн кредит, както и сумите за връщане, могат да бъдат прочетени още дори преди да бъде започната регистрацията. По този начин се гарантира прозрачността на условията, предлагани и от Vivus.
 • Получаване на парите: При одобрение на заявката парите могат да бъдат получени на каса на Easy Pay или в личната банкова сметка на клиента. Всеки сам може да избере кой би бил най-удобния за него начин, чрез който да получи парите си.

Няколко минути след тези 4 бързи и лесни стъпки клиентите вече могат да използват парите си за целта, за която са ги изтеглили.

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА СВОЯ ЗАЕМ

Какви предимства имат онлайн бързите кредити на Vivus?

Предимствата, които очакват клиентите, ако се възползват от нашите online кредити, са следните:

 • Прозрачни условия: Условията по договора за ясни и разбираеми, като няма никакви включени скрити такси, лихви или комисионни. Общите условия на договора могат да бъдат намерени и прочетени по всяко едно време от посетителите на уебстраницата на Vivus на следния АДРЕС. Важно за нас е клиентите ни да са информирани каква точно ще бъде сумата за връщане, още преди да бъде пусната заявка за кредит. Затова още на началната ни СТРАНИЦА, използвайки КАЛКУЛАТОРА, всеки може да провери по всяко едно време какви точно биха били сумите за връщане в зависимост от желаната заявка.
 • Личен онлайн профил: Чрез НЕГО всеки регистриран клиент може да проверява по всяко удобно за него време информация за активния си кредит, опциите за плащане и да следи актуалните ни предложения.
 • Обслужване 7 дни в седмицата: Отдел „Обслужване на клиенти“ на Vivus работи всеки ден – от 8:00 до 20:00 ч. в работни дни и от 10:00 до 17:00 ч. в събота, неделя и през празничните дни. Екипът ни от специалисти е винаги на разположение да съдейства, като отговори на всеки един клиентски въпрос и разрешавайки всеки един казус. При нужда от помощ можете да се свържете с нас по телефон на 0700 450 10 или на кратък номер *4000, на нашия имейл info@vivus.bg или като пишете в чата ни на живо.

Какво още можеш да получиш чрез тези онлайн кредити?

Изброеното в предната част разбира се не е единственото, което ще получиш като клиент на Vivus. Освен него като клиент, изтеглил бърз кредит онлайн, можеш да разчиташ още на следните неща:

 • Получаваш одобрение до 15 минути: Клиентите на Vivus могат да разчитат на експресно разглеждане на заявките си и получаване на окончателно решение до броени минути.
 • Нареждане на сумата до 3 минути след одобрение: Съвсем скоро след като заявката ти за заем е одобрена, сумата се нарежда към теб по личната ти банкова сметка или към каса на Easy Pay.

online-kreditirane-2

 • Възможност за теглене на допълнителна сума: Ако не си се възползвал от цялата възможна сума, която по принцип може да бъде изтеглена, можеш да я заявиш допълнително. Получаваш я като допълнителна сума към съществуващия си кредит.
 • Опции за удължаване на срока на връщане със 7, 14 или 30 дни: Ако на падежната си дата нямаш възможност да погасиш кредита си изцяло, Vivus ти предлага възможност да удължиш срока си за погасяване, като заплатиш съответна такса за това. По този начин си гарантираш време, през което да погасиш задължението си на спокойствие, като в същото време оставаш лоялен и коректен наш клиент.
 • Удобни начини за връщане на кредита: Имаш възможност да изплатиш задължението си, като направиш плащането към нас на каса на Easy Pay, по банков път или използвайки Cashterminal устройство. Информация за това как да платиш може да бъде намерена по всяко време в онлайн профила ти. Може дори да не влизаш в него, а директно да я намериш в меню "Как да направя плащане?".

Безопасно ли е да се изтегли кредит он лайн?

Във Vivus залагаме на принципите на етичния, честен и отговорен бизнес. Стремим се да предлагаме възможно най-добро обслужване на клиентите си. За да гарантираме качеството на услугите си, сме регистрирани като администратор на лични данни към Комисията за защита на личните данни (информация тук) и сме вписани в регистъра на финансовите институции към Българска народна банка. Основен принцип в работата ни е това да научим хората да използват заеми разумно и отговорно. Важно за нас е хората да са наясно с условията ни и да се чувстват сигурни с нас.

Кандидатствай сега