Условия за кредит

Жена, радваща се на това, че е получила добри условия за кредит

Условията за кредит във всяка компания за бързи кредити трябва да са ясни и прозрачни. Всеки клиент трябва да е наясно с тях, за да знае каква сума ще трябва да върне, как, кога и дали има някакви особености. Клиентът винаги трябва да се старае да е информиран за всички точки по договора, който му е предоставила кредитната компания. Тя трябва да осигури лесно разбираема и точна информация. Точно това правим и ние във Vivus – стараем се нашите клиенти да знаят и разбират условията, които им предлагаме.

Какви условия за кредит ползваме, ако искаме да изтеглим такъв от Вивус?

За да може да кандидатстваш за заем от Вивус, е необходимо:

  • Да си български гражданин на възраст на или над 19 години
  • Да предоставиш цялата информация, която се изисква във формата за регистрация в нашия сайт
  • Да покриваш минимални кредитни изисквания

Във Vivus нямаме изисквания за осигуряване на гаранти и поръчители. Отпускаме кредит без потвърждаване на дохода – това означава, че не е необходимо клиентите да доказват своите доходи пред нас, за да можем да им предоставим кредит. Не е необходимо и клиентите да работят на трудов договор, за да могат да кандидатстват за заем от нас.

Какво следва, ако отговаряш на тези условия за кредит?

Ако покриваш тези изисквания, можеш да кандидатстваш за заем от Вивус. ТУК можеш да видиш и какви предимства получаваш с нас. Самото кандидатстване става бързо и удобно на нашата УЕБСТРАНИЦА. За да заявиш кредит, е необходимо да попълниш кратка регистрационна форма, да се запознаеш с условията по заема, които ти даваме и ако си съгласен/съгласна с тях – да потвърдиш заявката си.

За самата регистрация не се заплаща никаква такса. Всеки клиент има възможност да се регистрира и да кандидатства за заем, без да заплаща за това. Влизаш в сайта, попълваш данните си и пускаш заявката си. До 15 минути нашите специалисти ще разгледат твоята кандидатура и ще получиш отговор. Ако заявката ти е одобрена, получаваш парите до броени минути след това на каса на Easy Pay или по банковата си сметка.

Одобрена заявка за кредит, показана на екрана на лаптоп

Тъй като кандидатстването става онлайн, не се използва хартия за разпечатването на договора. Не са нужни подписи, не са нужни посещения в офис и допълнителни документи. Веднага след като заявката за кредит е одобрена, получаваш своя договор на имейла, с който си се регистрирал/а. Освен това можеш да намериш активните си договори по всяко време в профила, който си създал/а в нашия сайт.

При следващи кандидатствания процесът е дори още по-лесен. Тъй като вече имаш създаден профил, можеш да влезеш в него, използвайки имейла или ЕГН-то си и паролата за достъп, която е била въведена при регистрацията ти. След това чрез профила си можеш с 3 клика на мишката да пуснеш желаната заявка и ако тя е одобрена, до минути да разполагаш с необходимите ти средства.

Ако все още имаш някакви притеснения относно онлайн кандидатстването, прочитайки информацията ТУК, ще се убедиш че това е наистина сигурен, надежден и удобен начин за теглене на кредит.

Преференциални условия и промоции на кредити за лоялни клиенти

Първият заем, който вземаш от Вивус, е напълно безлихвен. Това означава, че ако кандидатстваш за първи път и заявката ти е одобрена, ще трябва да върнеш точно толкова, колкото получиш, в рамките на срок за връщане, който се избира от теб. За първи кредит можеш да кандидатстваш за сума до 600 лева, а срокът за връщане, който можеш да избереш, е между 5 и 30 дни. Ако например решиш да изтеглиш 600 лева за 30 дни и заявката ти е одобрена, то ти получаваш 600 лева и имаш срок от 30 дни, за да върнеш точно 600 лева.

За следващи кредити условията за договора вече включват и оскъпяване на заема. ТУК можеш да намериш подробна информация и примери за това каква ще бъде дължимата от теб сума при пускане на заявка за съответни сума и срок. Лоялните клиенти на Вивус могат да са сигурни, че ще получават специални предложения от нас. В работата си се стараем да изграждаме връзка с клиентите ни и да намираме решения за всеки техен финансов проблем. Опитваме се да правим максимално добри и атрактивни предложения, стараейки се да посрещнем всяка нужда. Отстъпки, игри, томболи с награди и изненади очакват нашите лоялни клиенти. Така че ако се чудиш откъде да намериш малко допълнителни средства, за да подкрепиш месечния си бюджет, ние сме насреща и те очакваме с нетърпение.


КАНДИДАТСТВАЙ ЗА СВОЯ ЗАЕМ СЕГА