Обратно
7.4.2023

Бързи кредити без трудов договор

Автор:
Vivus.bg

Имате нужда от заем за непредвидено плащане, но не искате да отидете до банката, защото нямате трудов договор или отскоро работите и предполагате, че ще бъдете отхвърлени? Тези опасения са оправдани донякъде, защото банките все още използват системи за оценка, в които трудовият договор и доброто име на работодателя често играят роля и при одобрението и при отхвърлянето на искане за кредит. Е, в днешно време дори банковите институции са склонни да ви дадат кредит без трудов договор, но с евентуално изпълнение на различни други условия. От друга страна, много по-лесен вариант е тегленето на бързи кредити без трудов договор от небанкови финансови институции.

Най-общо казано, бързите заеми не изискват никакво обезпечение. Разбира се, сумите, които можеш да вземеш, са много по-малки от тези, които предлагат банките. Но пък условията са много по-опростени, а получаването на средствата става в рамките на минути. Бързият кредит без трудов договор може да бъде идеалното решение за теб, в случай че имаш нужда от няколко стотин лева за покриване на спешно плащане.

Покрийте непредвидени разходи преди датата за плащане с помощта на бързи кредити без трудов договор

С развитието на скоростното кредитиране у нас, както и широкото разпространение на компютрите и Интернет, се откри една страхотна нова възможност. Това е именно получаването на бърз кредит онлайн. Кандидатстването става изключително лесно. Единственото, което трябва да направите, е да попълните няколко полета в предоставения онлайн формуляр. Обработването и одобрението обикновено става в рамките на минути, а най-хубавото е, че веднага можеш да получиш парите директно в банковата си сметка.

Една от разновидностите на модерното кредитиране е именно популярният бърз кредит без трудов договор. При него се предоставя възможност на кредитополучателя да разполага с нужните му средства в изключително кратки срокове и то при минимален обем изискуема документация, т.е. само срещу лична карта.

Какви ползи носи взимането на бърз кредит без трудов договор?

Бързият кредит без трудов договор е ефективен начин за покриване на неочаквани сметки и спешни покупки. Този вид заем може да бъде изключително полезен, в случай че сте останали моментно без работа. Можете да заемете до няколко стотин лева с погасяване наведнъж или на месечни вноски. Не се изисква да сте работили на сегашната си работа определен период от време или да сте на постоянен трудов договор. Бързи кредити без трудов договор може да получите, но все пак трябва гарантирате, че имате средства за погасяването на вноските. Някои компании признават дори майчинството като вид доход. Така че, ако не ви достигат 200 лв., но имате гарантирано месечно изплащане на средства от такъв тип, това се приема за някакъв приход. За да може спокойно да платите отоплението си, кандидатствайте за бърз кредит без трудов договор. Така няма да изпуснете срока на фактурата и няма да срещате последици като спиране на парното или тока.

Спестете време с онлайн кандидатстване за бързи кредити без трудов договор

За да започнете, всичко което трябва да направите, е да отидете на формуляра в сайта на избраната компания, да изберете сумата, която желаете да заемете, и да въведете някои основни лични данни. Процедурата се задвижва, като е нормално да получите телефонно обаждане/email/sms от кредитора, преди да получите финалното становище по заявката си. Когато получите одобрение, парите ще ви се преведат по избрания от вас начин.

Основните условия са да имате навършено пълнолетие, като някои компании искат навършени 19-21 години и да предоставите данните от личната си карта. Обикновено няма нужда да декларирате, че имате подписан трудов договор и че регулярно получавате заплата, за да се възползвате от бързи кредити. А отговорът обикновено пристига доста бързо. Можете спокойно да получавате онлайн бързи кредити без трудов договор от уюта на собствения си дом, без да се налага да ходите в офис на фирмата и да се редите на опашки за това. При одобрение парите също пристигат в рамките на броени минути.

Защо да изберем онлайн заем пред такъв от банка?

Както вече беше споменато, при кандидатстване за кредит в банка процедурата е по-бавна. Обикновено се изисква повече документация, включително трудово договорни отношения, удостоверение за семейно положение и други. Всичко това затруднява процеса на обработка и одобрение и е много вероятно нужните средства да не бъдат получени навреме. Трудовият договор обикновено е ключов фактор при отпускането на парични средства от банка. На практика, ако сте останали временно без работа, е твърде вероятно банката да не ви отпусне кредит.

Вземането на бърз кредит от небанкова институция е много по-лесно и удобно. Кандидатстването може да стане изцяло онлайн, а одобряването и получаването на средствата става в рамките на няколко минути. Спестяване на време, спестяване на чакане по опашки и спестяване на допълнителни затруднения са част от позитивите на онлайн кредитирането. А колкото по-малко изисквания и действия има за клиентите, толкова по-удобен е целият процес за тях.

Кандидатстването за бързи кредити онлайн и кредити без трудов договор има наистина огромни плюсове, но най-големият от тях, разбира се, е скоростта. Само с няколко клика на мишката и попълването на кратък формуляр ще имате възможност да си осигурите така спешно нужните ви пари за покриване на разходите, които не търпят отлагане. Какви са точно стъпките при тегленето на кредит без трудов договор зависи от различната фирма и системата, която се използва. Най-често, да вземеш онлайн кредит е по-лесно, отколкото да пуснеш имейл, така че няма нужда от излишни притеснения дали ще се справите.

Разглеждането на заявка за бърз кредит е наистина бързо – до 15 минути. И след одобрение само до 15 минути вие ще можете да изтеглите получените средства от най-близкия до вас банкомат. Какво по-удобно и по-лесно от това, когато се нуждаете от бърз кредит без трудов договор?

Имате лошо кредитно досие и сте без трудов договор?

Някои банкови институции са склонни да отпуснат бърз кредит дори на хора с лоша кредитна история.

Фирмите за бързи заеми обикновено гледат на едно лошо кредитно досие по различен начин от банките. На всеки може да му се случи да пресрочи датата на плащане и да се превърне в нередовен платец, макар и преди време да не е бил такъв. Ако имате лошо кредитно досие в комбинация с липсата на трудов договор, не се учудвайте, ако получите отказ за бърз заем. Когато обаче искате да ползвате бързи кредити без трудов договор, но кредитната ви история е добра и имате други постъпления като например социални плащания, работите на свободна практика или сте самонаето лице, това не би следвало да е проблем.

Всяка компания за бързи кредити, естествено, трябва да прави своите проверки относно кредитната история на клиентите, преди да реши дали да отпусне заем на желаещите кандидати. Като цяло, кандидатстването за заем по интернет определено е най-ефективният начин за получаване на средства.

Взимане на бързи кредити без трудов договор

Компаниите за такъв тип финансови продукти обикновено са гъвкави и често не считат липсата на постоянна работа за проблем. Все пак от вас се изисква да връщате редовно взетите пари. Компанията кредитор се интересува какво точно работите и къде – дали сте консултант, инженер или архитект на свободна практика. Но най-важното за нея е да имате приходи и, разбира се, да внасяте регулярно необходимите суми.

Кои са хората, които разполагат с доходи, но са без трудов договор?

Част от лицата, на които биха им потрябвали онлайн кредити без договор, са:

  • Бременни жени или майки, излезли в майчинство, които получават обезщетение от държавата. Те могат да получават доход дори над минималната работна заплата за страната. Те могат да получат кредит и без трудов договор, а кредиторът не може да запорира помощите им, ако се стигне до ситуация на просрочване.
  • Хора, които работят без трудов договор, но печелят достатъчно добре. При тях също би могла да възникне нуждата от пари назаем, но тази „подробност“ би ги възпряла. В момента IT секторът например се развива много силно в страната и броят на хората, които имат знанията да упражняват свободна професия в сферата, се увеличава. Онези, избрали да работят отделно от софтуерните фирми, попадат именно в тази категория.
  • Пенсионерите. Да, за тях е по-трудно да теглят бързи кредити без трудов договор или да взимат пари на заем. Но някои от тях получават достатъчно доходи, с които да погасяват навреме задълженията си към кредиторите.
  • Съкратени лица, излезли на трудовата борса. Обезщетението, което получават съкратените от работодателя лица, може да достигне няколко пъти минималната заплата в страната. Всичко зависи от времето, което са прекарали на работата си и сумата, върху която са били осигурявани от работодателя.

Каква е ролята на трудовия договор при кандидатстване за кредит?

Често за бърз кредит онлайн кандидатстват хора, които в момента не са на работа или очакват получаването на първата си заплата. Или пък просто месечното им възнаграждение се забавя. Липсата на работа неизменно поставя административна бариера пред мнозина при кандидатстването за бърз заем пред банкова институция.

Когато използвате банкови кредити, наличието на трудов договор ще бъде гаранция, че имате регулярни месечни плащания и че можете да изплатите изтеглените пари. Той много често е и условие за кандидатстване.

Фирмите за бързи кредити, в повечето случаи, не изискват трудов договор. Бързи кредити без трудов договор се предоставят по-лесно, стига да гарантирате, че имате с какво да покривате вноската или вноските. Например: забавили са ви плащането по даден проект, чакате сумата, но нея все още я няма. А се налага да платите сметката за ток или да ремонтирате колата. Вземате бърз заем на стойност 250 лв. например със срок на връщане 4 седмици и оставате спокойни, че когато средствата пристигнат при вас, вие ще си платите кредита.

Липсата на трудов договор обикновено не е от значение за бързите заеми, защото при тях срокът е доста по-кратък от този на банките и сумите също са много по-малки. Така годишната лихва не излиза толкова висока. Особено пък ако се възползвате от извънредни условия или ползвате подобни услуги за първи път. Тогава независимо дали работите на трудов договор или не, може да ползвате безплатните безлихвени първи заеми.

Теглене на бързи кредити без трудов договор от Vivus

Vivus също предоставя възможност за теглене на бърз кредит без трудов договор и кредит до заплата. Важно е кандидат-клиентите да са с добра кредитна история в Централен кредитен регистър.

Как да кандидатсвате? При нас този процес е максимално улеснен и отнема броени минути. Необходимо е да отворите нашия сайт https://www.vivus.bg/, да изберете желаните от вас сума и срок на кредита и после да натиснете бутон “Кандидатствай”.

Срокът може да е между 5 и 30 дни. Сумата за първи кредит, която можеш да вземеш, варира между 50 и 600 лв. Първият кредит е с 0 % лихва и 0 лв. такси. На практика първият заем няма никакво оскъпяване. Връщаш за него точно толкова, колкото си получил, в рамките на избрания от теб срок. Важно е обаче да си редовен с плащанията си и да погасиш заема си навреме, за да можеш лесно да получиш нов кредит при следваща нужда.

След това се попълва кратка регистрационна форма, която не би отнела повече от 5 минути, тъй като в нея се попълват личните данни на желаещите заем. Избира се начин на получаване на парите (дали да бъде в лична банкова сметка или на каса на Easy Pay). С последната стъпка заявката се завършва.

Отново до броени минути клиентите получават окончателен отговор на заявките си. При заявки за следващи кредити няма нужда да правите повторна регистрация. Необходимо е единствено влизане в профила и пускане на заявка оттам. Тогава процесът е дори още по-бърз и с 3 клика на мишката парите могат вече да пътуват към вас.

Ако имаш спешна нужда от пари, тегленето на бърз кредит без трудов договор може да е най-доброто решение за теб. Ние, от Vivus, ще разгледаме твоята заявака и ще ти съдействаме възможно най-бързо. Всички знаем, че на всеки може да се случи да има финансови затруднения. Всички знаем също така, че е хубаво, когато имаш на кого да разчиташ точно в такива моменти. Точно затова тук се появяваме ние.

Още по темата