Обратно
1.9.2021

Кредит веднага? Възможно е при теглене онлайн

Автор:
Vivus.bg

Времето за плащане на наема е дошло, но непредвидени разходи не ви дават възможност да го изплатите навреме. Хазяинът започва да ви задава неудобни въпроси, които доста ви притесняват. До заплата остават още цели 8 дни. Какво да правите? Когато си помислите за банков кредит, веднага се сещате за безкрайното проучване, дългите договори и времеемките процедури. Може би и кредитната ви история не е толкова добра, колкото ви се иска. Ами трудовият договор? Много банки обръщат голямо внимание на работодателя ви. Всичко това ще отнеме много време и в крайна сметка изглежда, че ще си навлекли повече проблеми, отколкото ползи. От друга страна, не искате да занимавате познатите си с финансовия си проблем, но се нуждаете от кредит веднага. Откъде да вземете такъв?

Решението при нужда от кредит веднага – бързи онлайн кредити

Когато ви e необходим кредит веднага, можете да се възползвате от бързите онлайн кредити. Този тип кредит определено не хаби нерви и време. Онлайн кредитите веднага са пари назаем, които можете да получите буквално след няколко клика на мишката – без хартии,  без опашки, без поръчители. А дори има възможност и да е без лихви и такси!

Открийте коректна фирма, отпускаща бързи кредити онлайн в Google или използвайте препоръчана ви такава от приятел и сте почти готови. Най-сложното е прочитането на условията, но повярвайте – това също става за няколко минути. Реално става дума за стандартни условия, които обикновено по никакъв начин не излизат от рамките на нормалното. След като прочетете условията, се регистрирате за 3 минути в платформата на избраната фирма. Това обикновено изисква въвеждането на трите ви имена, ЕГН, данни от личната ви карта, телефонен номер, имейл и евентуално банкова сметка. Избирате сумата, която искате да получите и след колко дни ще я възстановите.

Условията да получите онлайн кредит веднага са да сте навършили 18 или 19 години, да сте български гражданин и да имате добро кредитно досие. Разбира се, важно е и да сте сигурни, че можете да върнете кредита си в определения срок. Ако смятате, че няма да успеете, по-добре не теглете, за да не изпаднете в по-затруднена ситуация от тази в момента.

Улесненията при тегленето на бърз кредит веднага

Основното предимство на всички бързи кредити е именно бързината. Както и удобството, разбира се. Всичко се случва онлайн, като за целта ви е необходим само достъп до интернет. Просто взимате смартфона или лаптопа си и влизате в сайта на компанията, която сте избрали. Там се регистрирате, избирате нужната ви сума и срока и след минимално време получавате отговор.

Предимството на скоростта е безспорно. Освен това повечето компании предприемат допълнителни стъпки за максималното ускоряване на процедурата: интерфейсът на сайтовете им е с големи и лесни за управляване менюта, текстовете са ясно и приятно изписани, бутоните са изчистени, слайдерите са интуитивни. При търсенето на спешен кредит веднага това е изключително полезно, защото не е достатъчно да имаме дигитализирана процедура, ако изпълнението е усложнено заради некомпетентно онлайн оформление.

Предимството от доброто обслужване при кандидатстване за кредит веднага

Друг плюс, на който понякога не се обръща достатъчно внимание, е обслужването на клиентите. Ако по някаква причина условията по кредита, интерфейсът или какъвто и да било друг аспект на тегленето на онлайн кредит веднага не са ви ясни, спокойно можете да се обърнете към компанията. Начините за това са няколко и всеки един от тях е също толкова бърз, колкото и самото теглене на бърз кредит веднага. Те включват:

Задаване на въпроси по имейл

Ако телефонните разговори не са ви по вкуса, пред вас има две възможности: имейл или онлайн чат. При първия просто отваряте имейла си, описвате въпроса си, изпращате го на компанията и изчаквате отговора си. В зависимост от натовареността на служителите, обслужващи клиентите, отговорът може да пристигне по различно време. Обикновено идва до минути. Отговорът винаги е обмислен, обстоен и професионално описан. Така могат да бъдат разсеяни всичките ви притеснения или неясни моменти при теглене на кредит веднага.

Чат

Вероятно най-иновативният аспект на обслужването на клиенти е онлайн чатът със служител на компанията. Компаниите разполагат с цели екипи, които се грижат потенциалните им клиенти или вече съществуващите такива да са максимално бързо обслужени и информирани. Предимствата на чата са на практика същите като предимствата на Skype чата или Facebook чата – съобщенията са мигновени. Някои подобни чатове изискват предварително уточняване на проблема. Това обаче не е толкова усложняващ аспект, колкото конкретизиращ – все пак различните служители са специалисти в различни области на услугата за онлайн кредит.

Телефон

Някои хора нямат доверие на чатове и имейли и се чувстват много по-спокойно, ако се свържат лично и чуят гласа на отсрещната страна в слушалката.

Кога да теглите и кога да не теглите кредит?

Има случаи, когато тегленето на такива кредити, ще ви донесе голяма полза. Но има и ситуации, при които не е препоръчително да теглите бързи кредити.

Теглене на кредит веднага

Нека да ги разгледаме тук:

Кога да теглите кредит веднага?

Ако имате нужда от сравнително малка по размер сума, тегленето на кредит веднага е подходяща опция за вас. Той ще ви спести неудобството да искате пари назаем от приятели и близки. Ако парите ви трябват буквално на момента, това е идеалният вариант за вас, тъй като до 15-30 минути (с включено време за регистрацията) ще разполагате с нужните средства. Ако заплатата ви се бави с няколко дни, такъв кредит ще ви измъкне от притесненото положение. Ако сте сигурни, че можете да върнете заема в кратък срок, взимането на бърз кредит веднага е подходящ за вас.

В кои случаи не е подходящо да се теглят кредити?

Ако сумата, която желаете да изтеглите, е по-голяма, ако нямате сигурни доходи и не можете да гарантирате връщането на заема навреме, по-добре изобщо не теглете. Той не е препоръчителен и за хора с лошо кредитно досие. Не се препоръчва и за потребители, искащи да ползват кредита за погасяване на други свои текущи кредити.

Получаване на парите при одобрена заявка в случай на нужда от кредит веднага

Бързият заем онлайн е бърз и заради своя последен аспект: получаването на парите. Вече сте се регистрирали, кандидатствали сте, запознали сте се с условията и сте одобрени за кредита. Да предположим, че това ви е отнело 15 минути. Имали сте възможност да изберете да получите парите по банков път и на каса на EasyPay. Избрали сте EasyPay. Обикновено до 15 минути след одобрението можете да изтеглите сумата от удобна за вас каса. И да си свършите работата. А може би разхождането до каса дори не ви е нужно? Ако вече сте набрали опит в онлайн разплащателните процедури и сте избрали да получите парите си на личната си банкова сметка, с няколко клика отивате в онлайн банкирането си и парите ви ви чакат.

И всичко това може да се случи, без дори да ставате от дивана вкъщи – със смартфон в ръка. XXI век наистина промени живота ни. Отсега нататък няма да бъдете хващани неподготвени. Спокойно и с няколко клика може да се доверите на компания за онлайн бързи заеми, която ще ви помогне в напечена ситуация и при нужда от спешен кредит веднага.

Как можете да изхарчите парите от кредит веднага?

Всичко зависи от вашите нужди и желания. Повечето клиенти теглят този заем поради някоя от следните причини:

  • Имат нужда от спешен ремонт в дома си;
  • Трябва да закарат колата си на ремонт;
  • Някой важен домакински уред се е счупил и трябва да бъде ремонтиран;
  • Плащат за екскурзия;
  • Купуват учебни пособия и материали на детето си;
  • Желаят да хванат промоция, преди да е изтекла;
  • Желаят да подновят гардероба си;
  • Желаят да изненадат приятел с хубав подарък;
  • Трябва да платят за лечението си или за това на свой близък.

Реално причина може да бъде намерена почти винаги. Както споменахме вече обаче, важно е да може да се направи сметка дали този кредит ще може да бъде върнат навреме.

Кредит веднага от Vivus

Ние, от Vivus, също предлагаме пари на заем, когато клиентите се нуждаят от спешен кредит веднага. Регистрацията на сайта отнема от 3 до 5 минути. Отговор се получава до 15 минути. Първият заем е без оскъпяване – връщате точно толкова, колкото сте взели, в рамките на избрания от вас срок. За този първи заем може кандидатствате за суми между 50 и 600 лв. Срокът за връщане е между 5 и 30 дни.

Как да кандидатствате за онлайн кредит веднага от Vivus?

Процедурата е максимално улеснена. Много лесно ще се оправите с платформата, тъй като тя е изключително достъпна даже за хора, които не са “на ти” с интернет. Директно на началната страница ще видите опциите за избор на сума и срок, които играят ролята на кредитен калкулатор и от които стартира кандидатстването ви. С тяхна помощ настройвате желаните сума и срок. Веднага под тях се вижда сумата, която трябва да върнете, както и точната дата на връщането й. След това е нужно да попълните данните от личната си карта и да изберете по какъв начин желаете да получите парите. Възможностите са по банков път на лично ваша банкова сметка или на каса на EasyPay. Прочитате договора и ако сте съгласни с условията, завършвате заявката си. Както споменахме, до 15 минути получавате становище.

Още по темата