Обратно
22.12.2016

Светкавичен кредит за Коледа без поръчители от Вивус

Автор:
Vivus.bg

С наближаването на Коледните празници все повече семейства в страната ни изпитват сериозни финансови затруднения. Те резонно водят след себе си нуждата от парични средства, подсигуряващи нормалното протичане на едни от най-светлите дни през годината. Светкавичният кредит без поръчител се оказва изключително ефективен. Небанковите финансови институции като Vivus ви предоставят възможността да се възползвате от един такъв светкавичен кредит.

Сриването на доверието между хората като социални същества оказва своето влияние. Все по-трудно се оказва осигуряването на поръчители за потребителски кредит. Икономическата нестабилност, сриваща се с всеки изминал ден допринася за липсата на лица, явяващи се в ролята на гаранти. Това са сред основните причини, поради които финансовите компании създават и други алтернативи за възползване от потребителски заем.

Вивус предлага на своите потребители да кандидатстват за кредит, без да изискват поръчители. Това има за цел да превърне Коледната нощ в незабравима и да породи усмивки по лицата на всеки един, избавяйки ги от тревожни мисли и безпокойство. Притежавате реалната привилегия да зависите само и единствено от себе си, без да се налага да разчитате на някой друг.

Какви са предимствата на един светкавичен кредит без поръчител от Вивус?

1.    Светкавичен кредит без попълване на излишна документация

Едно от предимствата, залягащо в епицентъра на този вид кредити, е свързано изцяло с липсата на безкрайна документация, отнемаща огромна част от времето ви. Всеки един, решил някога да се възползва от банков кредит, навярно се е сблъсквал с непреодолимата бюрократична стена, изправила се пред него. Този тип заеми са изключително подходящи за онези семейства, които са останали без доходни за Коледната нощ.

2.    Успяват да покрият множество разходи с разнообразен характер:

  • Покупка на хранителни продукти;
  • Закупуване на подаръци;
  • Пътуване до дома на семейството ви и други.

Гъвкавостта, която осигуряват бързите кредити ви предоставя удобната възможност да се справите с финансови облак, който ви притиска.

3.    Разполагате с парите в рамките на минути

Ако ден преди навечерието на Коледа изпитате потребност от допълнителни средства, то от вас се изисква единствено да попълните кратък електронен формуляр, намиращ се на страницата на Вивус. След няколко минути предизвикателството, което животът ви е поднесъл, ще бъде елиминирано.

4.    Без досадни документи и излишна информация

Личната ви карта е достатъчно средство, с което да финализирате заявката си и да сте в очакване на средствата. Ние знаем перфектно колко важно е за нашите клиенти да разполагат с парите в най-кратки срокове. Сбъднете коледните желания на любимите си хора, подарете им усмивки и добро настроение. Ние вярваме в магията на Коледата и това ни мотивира да помагаме на всички, изпаднали във финансово затруднение.

Вивус е компания за онлайн кредитиране, в политиката на която заляга стремежът за създаване и изграждане на трайни и коректни взаимоотношения с потребителите. Спасете Коледата по възможно най-лесния, разумен и модерен начин. Облечете празника в радостни и щастливи мигове, без да търсите помощ от приятели или роднини.

Още по темата