Skontaktuj się z nami

Твоето мнение е ценно за нас

С нетърпение очакваме да прочетем какво мислиш за нас. Единствено благодарение на твоето мнение и тези на останалите наши клиенти можем да успеем да подобрим качеството на предлаганите от нас продукти и услуги и да удовлетворим максимално нуждите ти.

УВЕДОМЛЕНИЕ: Всяко публикувано мнение е анонимизирано. Това означава, че името ти или други данни няма да бъдат видими за останалите потребители.

„ВИВУС.БГ“ ЕООД е Администратор на лични данни по смисъла на Общия регламент за защита на личните данни (РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 г.). Дружеството е със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к. 1421, р-н Лозенец, ул. "Димитър Хаджикоцев" № 52-54, имейл: info@vivus.bg. Ние ще обработим твоите данни с маркетингова цел, анализирайки и публикувайки анонимизираното ти мнение за нас. Допълнителна информация относно целите, периода и правните основания за обработването на личните ти данни, както и за твоите права върху данните можеш да намериш в нашата Политика за защита на личните данни. „ВИВУС.БГ“ ЕООД има право да не публикува мнения, съдържащи обиди, нецензурно съдържание, рекламни съобщения, твърдения, които не са свързани с продуктите и услугите на Vivus.bg, както и твърдения, които могат да обидят и засегнат правата на трети лица, социални групи или институции.

Благодарим ти! Твоето мнение беше получено.
Появи се неочакван проблем. Моля, опитай да изпратиш своето мнение отново.