Обратно
13.4.2023

Безлихвен кредит за 1 месец – предимства и характеристики

Автор:
Vivus.bg

Нуждата от кредит често кара хората да изпаднат в паника – особено тези хора, които не са запознати добре с финансовия свят. Кредитите винаги биват асоциирани с високи лихви и несправедливи условия за погасяване. Истината обаче далеч не е такава. Днес на пазара съществуват множество безлихвени кредити, които са насреща, за да ни помогнат в трудни моменти – предстоящ ремонт, изплащане на студентски такси, нужда от нов автомобил и т.н. Тук ще разгледаме по-подробно как можете да кандидатствате за безлихвен кредит за 1 месец и какви са условията по един кредит до заплата.

Какво представлява безлихвен кредит за 1 месец?

Всеки човек в даден момент от живота си изпада в нуждата от кредит. Било то за да свърже двата края до следващата заплата или заради непредвиден разход, който нарушава семейния бюджет. Всички знаем това познато чувство. Именно в тези случаи безлихвеният кредит до заплата може да ви окаже невероятна помощ. Това е вид  кредит, за който всички мечтаят, където сумата за погасяване е равна на изтеглената сума. Условието е само едно – погасяването на заема трябва да се случи в точно определен срок – обикновено до един месец (до 30 дни). Стига това условие да бъде спазено, вие можете да изтеглите сума до няколко стотин лева и да върнете заема си до 30 дни.

Името на този вид заеми – безлихвен кредит за 1 месец или кредит до заплата – идва от факта, че при тях липсват всякакви такси, комисионни и лихви за съответния срок на връщане. Ако фирмата е легитимна, няма нужда да се притеснявате от условия, написани с малък шрифт, и суми, които после тайно ще бъдат начислени към кредита ви. Обикновено такъв тип кредити се отпускат при първо теглене от съответната институция. Могат да се възползват от тях всички, които притежават лична карта и са убедени, че в рамките на 30 дни ще успеят да погасят този първи кредит.

Какво трябва да имате предвид, преди да изтеглите безлихвен кредит за 1 месец?

Един безлихвен кредит до заплата или в рамките на един месец е идеалното решение за осигуряване на пари до заплата. За него не е необходима излишна документация при кандидатстване или да описвате подробно за какво ще бъдат използвани парите. Но трябва добре да предвидите кога очаквате следващата си заплата или пенсия, за да сте сигурни, че няма да прескочите условието от 30 дни за погасяване. В случай че това се случи, е възможно този безлихвен заем да бъде оскъпен от наложени наказателни лихви за закъснението. Поради пресрочването на такъв бърз безлихвен кредит за 1 месец, можете да бъдете записани с лоша оценка в Централния кредитен регистър и да се отрази на бъдещите ви заеми.

Бърз кредит без лихва от Vivus

Vivus предлага на всички свои потенциални клиенти първи безлихвен заем за 1 месец. За да можете да кандидатствате за нашия бърз кредит, трябва да отговаряте на следните условия:

  • Да имате навършени 19 години;
  • Да имате валидна лична карта;
  • Да предоставите информацията, която се изисква от вас във формата за регистрация;
  • Да покривате минимални кредитни изисквания.

Това са единствените условия, за да бъдете одобрени за нашите бързи кредити. Няма нужда да имате поръчители, настоящ трудов договор или да декларирате доходите си.

Предлаганият от нас първи безлихвен кредит до 1 месец може да бъде на стойност между 50 лв. и 600 лв. Точният срок за връщане, който може да бъде избран, е от 5 до 30 дни. Това означава, че ако изтеглите заем за 300 лв. за 30 дни, в срок от 30 дни вие трябва да върнете отново точно 300 лв. (защото е кредит без лихва и сумата остава същата). Сами избирате как да получите вашия безлихвен кредит до 600 лв. – по банковата си сметка или на каса EasyPay. Без значение от вашия избор, кредитът ви ще остане без лихва, така че не се притеснявайте. Условието за без лихва е промоционално и не зависи от методите ви на теглене или погасяване на сумата.

Как се кандидатства за първи безлихвен кредит за 1 месец от Vivus?

За да изтеглите своя първи кредит без лихва от Vivus, е необходимо да се регистрирате на нашия сайт. След като веднъж сте регистрирани, в бъдеще от профила ви имате възможността да правите заявки, да следите дълговете си, падежните дати и опциите за погасяване и без излишно губене на време да менажирате кредита си.

След като изберете желаните от вас сума, срок и като завършите първоначалната си регистрация в нашия сайт, можете да изпратите заявката си и ние веднага ще я получим. До 15 минути ще имате отговор дали сте одобрени за бърз безлихвен кредит от Vivus. В случай че заявката ви за кредит без лихва за 1 месец бъде одобрена, ние веднага ще наредим съответната сума. Отново до броени минути ще можете да намерите цялата сума в банковата си сметка или да я получите в най-близкия клон на EasyPay. Целият процес е изключително лесен и удобен, но това не значи, че е за сметка на начислени високи лихви.

Какви възможности ви дава онлайн профилът ви след теглене на кредит до заплата от нас?

В профила си можете да намерите подробна информация за активния си заем, както и за това как и какви плащания можете да направите по него. За да се чувствате максимално сигурно и удобно при използването на услугите на Vivus, ние предлагаме специални гъвкави условия за погасяване, които отговарят най-добре на вашите нужди. Можете да извършвате плащанията си по банков път, на касите на EasyPay или на Cashterminal. А при нужда имате право и възможност да удължите срока на връщане със 7, 14 или 30 дни срещу заплащане на такса за това. Така няма да ви се начисли лихва за пресрочено време. Вашият кредит ще остане с 0 лихва, тъй като вие ще сте си платили за допълнително време, през което да можете да използвате този кредит.

Винаги на разположение

Нашите кредитни консултанти са готови да отговорят на всички ваши въпроси относно теглене на бързи кредити 7 дни в седмица, 365 дни в годината. За нас е изключително важно клиентите ни да получат максимално пълна информация за нашия кредит без лихва за 1 месец, а и като цяло за следващи кредити и за услугите, които предлагаме, за да могат да направят най-правилния избор за своите финансови нужди. Затова с нас можете да се свържете винаги и без да посещавате офис - по телефон, на нашия имейл адрес или онлайн чат.

Още по темата