кредит без трудов договор

КАК ДА ПОЛУЧИМ ОНЛАЙН БЪРЗ КРЕДИТ БЕЗ ТРУДОВ ДОГОВОР ЗА СЕКУНДИ

Кредит без трудов договор е нещо, за което винаги сме се питали дали можем да получим. Кредитирането като цяло днес е ключово за функционирането на модерното общество. То ни предоставя възможност да разполагаме с нужните ни средства в точния момент. Така можем да се възползваме от благоприятни обстоятелства или да реагираме адекватно на негативни такива.

Кредит без трудов договор – решение в трудните моменти

Една от разновидностите на модерното кредитиране е именно популярният бърз кредит без трудов договор. При него се предоставя възможност на кредитополучателя да разполага с нужните му средства в изключително кратки срокове и то при минимален обем изискуема документация т.е. само срещу лична карта.

В България високоскоростното предоставяне на пари на заем е основна функция на небанковите кредитни институции. Чрез подобрени условия, удобство и скорост те съумяват да привличат все по-голям обем клиенти. Това се дължи и на факта, че те предлагат на хората бързи кредити без трудов договор. Това е нещо, което банковите организации не предоставят на своите кандидати за потребителски заеми.

С развитието на скоростното кредитиране у нас и широкото разпространение на компютрите и Интернет се откри една страхотна нова възможност. Това е именно получаването на бърз кредит онлайн без трудов договор. Кандидатстването става изключително лесно. Само с попълване на няколко полета от онлайн формуляр, който бива разглеждан в рамките на минути, кандидатите могат да получат одобрение и пари за по-малко от час директно в своята банкова сметка.

Защо липсата на изискване за трудов договор е толкова голям плюс?

Често за бърз кредит онлайн кандидатстват хора, които в момента не са на работа или очакват получаването на първата си заплата. Или пък просто месечното им възнаграждение се забавя. Липсата на работа неизменно поставя административна бариера пред мнозина при кандидатстването за бърз заем пред банкова институция. Точно тук обаче е силата на небанковите кредитни компании каквато е нашата. Ние, от Vivus.bg, сме премахнали изискването клиентите ни да работят на трудов договор, за да можем да им отпускаме пари на заем, дори при тези обстоятелства. Така гарантираме максимална ефективност за клиентите си. Освен това не е необходимо доказване на доход.

По този начин в случаите, в които има нуждаещи се от кредит без трудов договор хора, ние сме готови да посрещнем нуждите им. Готови сме да разгледаме исканията и заявките им и да се опитаме да им съдействаме в тези трудни моменти. А всички знаем, че на всеки се случва да изпадне в труден момент. Всичко знаем също така колко е важно да има на кого да разчитаме точно в тези моменти. Точно затова тук се появяваме ние.

Защо да изберем онлайн заем пред такъв от банка?

Както вече беше споменато при кандидатстване за кредит от банка, процедурата е по-бавна. Освен това обикновено се изисква повече документация. Всичко това затруднява процеса и получаването на нужните средства е много вероятно да не се случи навреме. Освен това трудовият договор обикновено е ключов фактор при отпускането на парични средства от банка. Цялостната процедура определено не е толкова опростена, както е когато се кандидатства по интернет. Спестяване на време, спестяване на чакане по опашки и спестяване на допълнителни затруднения са част от позитивите на онлайн кредитирането.

Споменахме вече и това, че може да бъде взет и кредит без трудов договор. Той не е задължително условие при повечето компании за бързи кредити. А колкото по-малко изисквания и действия има за клиентите, толкова по-удобен е целият процес за тях.

Всяка компания за бързи кредити естествено трябва да прави своите проверки относно кредитната история на клиентите, преди да реши да отпусне заем на желаещите кандидати. Това обаче е естествен процес при кандидатстванията обикновено. Със сигурност обаче той би отнел доста по-кратко време. Кандидатстването за заем по интернет определено е най-ефективният начин за получаване на такъв.

Защо да кандидатстваме за бърз кредит онлайн?

Кандидатстването за бърз кредит онлайн има наистина огромни плюсове, но най-големият от тях разбира се е скоростта. Вече не Ви се налага да прилагате огромна по обем документация и да висите на опашка в банковите клонове. Само с няколко клика на мишката и попълването на кратък формуляр ще имате възможност да си осигурите така спешно нужните Ви пари, за да покриете разходите, които не търпят отлагане.

Разглеждането на заявка за бърз кредит е наистина феноменално бързо и само 10-15 минути след одобрението Вие ще можете да изтеглите получените средства от най-близкия до Вас банкомат. Какво по-удобно и по-лесно от това, когато се нуждаете от бърз кредит без трудов договор?

Какво трябва да направите, за да кандидатствате за бърз заем онлайн от Вивус?

Процесът на кандидатстване при нас е максимално улеснен и отнема броени минути. Необходимо е да отворите нашия сайт www.vivus.bg, да изберете желаните от Вас сума и срок и да натиснете бутон “Кандидатствай”. След това се попълва кратка регистрационна форма, която не би отнела повече от 5 минути, тъй като в нея се попълват личните данни на желаещите заем. Избира се начин на получаване на парите (дали да бъде в лична банкова сметка или на каса на Easy Pay) и след това заявката се завършва. Отново до броени минути клиентите получават окончателен отговор на заявките си. При заявки за следващи кредити, не е нужна повторна регистрация. Необходимо е единствено влизане в профила и пускане на заявка от там. Тогава процесът е дори още по-бърз и с 3 клика на мишката, парите могат вече да пътуват към Вас.

При нас също може да получите бърз кредит без трудов договор и да посрещнете нуждите си. Освен всичко това първият заем при нас е безлихвен. Това означава, че сумата за връщане е точно такава, каквато получите и се връща в определения от Вас срок. За този първи кредит можете да пуснете заявки за сума между 50 и 400 лева и да изберете срок за връщане между 5 и 30 дни.

Кандидатствай сега