Обратно
23.7.2021

Бързи кредити онлайн в събота и неделя

Автор:
Vivus.bg

Динамичният живот, който водим днес, е също толкова несигурен, колкото и вълнуващ. На всеки един от нас му се е случвало в даден момент от живота да има спешна нужда от пари назаем, бързи кредити или известна сума пари до следващата заплата. За съжаление, това са непредвидени обстоятелства, които няма как да планираме спрямо работното време на банките например. Ние няма как да подберем конкретен ден или час от денонощието, в който ще се нуждаем от малко допълнителни пари. Затова в такива трудни моменти насреща винаги са финансовите компании, предлагащи получаването на заеми всекидневно, независимо от деня и празника. Възможността за взимане на бързи кредити онлайн в събота и неделя е изключително удобство.

Реално бързите кредити се характеризират именно с това, че са спешни пари за неотложни и непредвидени разходи или при нужда от пари до заплата. Необходимостта от подобен заем може винаги да се стовари върху нас през уикенда. А тогава единственото ни спасение е да изтеглим пари назаем през почивните дни.

Как се появява кандидатстването за бързи кредити онлайн в събота и неделя?

Поради растящото търсене повечето институции за бързи заеми започнаха да предлагат пари на заем и в събота и неделя. И съответно имат специалисти, които работят и в тези дни. В какви ситуации може да се наложи търсенето на заем точно в събота и неделя? Ами както обикновено – при нужда. Лекотата на кандидатстване и отпускане на сумите ги правят толкова привлекателни. Привлекателни ги правят също така, разбира се, минималният набор от изискуеми документи и почти пълната липса на чакане. Ако имате наистина неотложна нужда от пари, това е вариант за спасение, защото сумите обикновено са на разположение до минути. Времето в почивните дни е малко по-различно като рамка, но бързината на обработка се запазва.

Как се кандидатства за бързи кредити онлайн в събота и неделя?

Всички платформи за бързи кредити онлайн приемат заявки денонощно. Това обаче не означава, че ще получите парите си в 1:00 часа през нощта. Ако имате спешна нужда от пари, проверете какво е работното време на съответната компания през почивните дни. Дори и да подадете заявление в събота например, когато някоя компания не работи в този ден, искането ви ще бъде разгледано в първия работен ден след това.

Повечето от основните играчи на пазара за бързи кредити обаче работят и през уикендите. Проверете в уебсайта работното време. Ако то ви устройства – кандидатствайте. Ще можете да пуснете заявка и ще получите отговор до минути. Съответно най-вероятно ще получите и парите до минути, ако сте одобрени. За получаването на бързи кредити през уикенда се попълва регистрационната форма на сайта на съответната фирма.

Мъж и жена, теглещи бързи кредити онлайн в събота и неделя

Препоръчваме ви да изчетете внимателно общите условия, за да сте наясно с тях. Изберете си сумата и срока за връщане, вижте каква е лихвата и каква ще бъде сумата за връщане. И чак тогава подайте заявлението за бързи кредити онлайн в събота и неделя. Изрично проверете за всякакви видове такси, които би се наложило да платите. Когато се съмнявате в нещо, можете да се обадите на телефона от сайта. Номерата се обслужват от кредитни специалисти, така че ще можете да получите информация веднага. Ако сте пуснали заявката си и чакате, ще можете да проверите докъде е стигнало разглеждането й.

Какви са условията и как се получава отговор на заявки за бързи заеми в събота и неделя?

Условията за кандидатстване за пари назаем през почивните дни са сравнително идентични при различните компании. Всяко физическо лице трябва да разполага с лична карта и да отговаря на минималните изисквания на кредитната компания – да бъде български гражданин и да има навършена определена възраст (минимум пълнолетие).

Процедурата по разглеждане на заявката е стандартна, независимо дали става дума за искане на бързи кредити онлайн в събота и неделя или в делничен ден. След като попълните съответната форма за кандидатстване на сайта, тя отива при кредитен специалист за проверка. След тази проверка получавате положителен или отрицателен отговор.

При бързите заеми, както и при банковите такива, вашето кредитно състояние се проверява в Централен кредитен регистър от специалистите и на база на това и на съответните вътрешни правила за отпускане на кредит на компанията, се дава отговор. Ако имате лошо кредитно досие, това обикновено е сериозна спънка за получаване на заем. Доброто кредитно досие със сигурност е плюс.

При някои компании трудовият договор не е задължителен, но регулярният доход е желателен, като това е един вид гаранция, че изплащането от ваша страна няма да бъде затруднено. След като получите одобрение, можете да получите парите си по избрания от вас начин. Опциите обикновено са по банков път, на каса на EasyPay или в офис на фирмата – зависи от вашия избор и от конкретните опции, които предлага финансовата институция.

Кой работи в събота и неделя?

Основните компании на пазара работят без почивен ден. В делнични дни компаниите имат по-дълго работно време, като често това е дори до 8 вечерта. За бързи кредити онлайн в събота и неделя може да се кандидатства обикновено в интервала между 10:00 и 17:00 часа. Все пак всяка компания за бързи заеми има своите специфики на работа и това зависи от нейната политика. Ако се чудите дали избраната от вас фирма работи в уикенд дните, проверете в сайта в секцията с контактите на фирмата или най-отдолу на главната страница. Другата опция е да попитате в онлайн чата на сайта. Той също е удобен метод да проверите дали съответната компания работи. Ако на прозорчето пише, че в момента няма никой и ви предлагат да оставите своите данни за връзка, значи е вероятно компанията да не работи в този часови диапазон.

Има ли специфики при вземането на бързи кредити в събота и неделя?

Отговорът е не. Единствената разлика е в работното време и съответно времето за получаване на кредита. Когато парите ви трябват веднага, на момента, в същия ден, е най-добре да се обадите по телефона или да си пишете с оператор в чата. Така ще знаете дали може да очаквате разглеждане на заявката и в какъв срок, а съответно и парите си, ако сте одобрени. Компаниите, предлагащи бързи кредити онлайн в събота и неделя, могат да ви дадат информация дали, ако кандидатствате през уикенда, ще можете да си вземете парите веднага, без да чакате, ако сте избрали да ги получите по банков път. Там все пак банковият трансфер зависи и от съответната банка. Някои фирми предлагат и получаване на сумите на каси на EasyPay. Повечето каси работят и в почивните дни, така че парите ви може да са при вас до броени минути.

Бързи кредити онлайн в събота и неделя от Vivus

Ние, от Vivus, също предлагаме опция за теглене на бързи заеми в събота и неделя. Кандидатстването може да стане по всяко време на денонощието. Самото разглеждане на заявките от наша страна е от 10:00 до 17:00 часа. През това време съответно можем и да преведем пари на клиентите ни, ако заявките им са одобрени. Опциите за получаване на парите са по банков път и на каса на EasyPay.

Първият заем при нас може да е за суми от 50 до 600 лв. и е с 0% лихви и 0 лв. такси. Срокът за връщане, който може да бъде избран, е между 5 и 30 дни. Това означава, че ако клиент вземе първи кредит за 600 лв. за 30 дни, то той трябва да върне точно 600 лв. в рамките на тези 30 дни. Самото кандидатстване става бързо и лесно на сайта ни без никаква излишна документация. Така че, ако се нуждаете от бързи кредити онлайн в събота и неделя, а и през всеки ден – ние сме насреща.

Мъж, който е доволен, че ще тегли бързи кредити онлайн в събота и неделя

Всички ваши следващи кредити могат да достигнат до максимална сума от 1500 лв. В тези случаи вече има оскъпяване. Какво точно е то в зависимост от избраната от вас заявка – можете да проверите чрез нашия кредитен калкулатор.

Нашият съвет

Винаги трябва да бъдете много бдителни. Когато ви трябват пари назаем през почивните дни, а и при кандидатстване за бърз кредит като цяло, независимо в кой ден, ако не съберете предложения от различни кредитни компании, можете да попаднете на неизгодна оферта. Често поради липсата на време не успявате да разгледате и да проучите добре предложените ви условия. А и тези на пазара като цяло. Нашият съвет към всички, които са в спешна нужда от кредит през почивните дни, е да не правят тази грешка. Важно е да отделят нужното време и внимание на всеки детайл от договора – такси, вноски, срок и лихви. Така тегленето на бързи кредити онлайн в събота и неделя, а и през всеки един ден, ще е доста по-преценено.

Още по темата