Обратно
19.2.2016

Осъществете мечтаната екскурзия с vivus

Автор:
Vivus.bg

5 стъпки, които ще ви отведат до мечтана дестинация

Едва ли има човек, който да не мечтае да пътува и да опознае света. С присъединяването на България към страните членки на ЕС, пътуването до различни точки на света е максимално улеснено. Единственото, което може да ви спре са ниските доходи, които не позволяват на редовия българин да спестява за приятни изживявания, като почивки и екскурзии. Благодарение на кредитни компании като Vivus вече и този проблем има своето бързо решение.

Как да си осигурим екскурзия само за 5 минути?

Да вземеш пари на заем от близки и познати е не само трудно, но и доста унизително. Едва ли някой близък ще ви разбере, когато му кажете, че всъщност парите ви трябват, за да пътувате до място, което мечтаете да посетите отдавна. За тази цел на ваше разположение са фирмите кредитори, специализирани в отпускането на малки по размер кредити с кратък срок на погасяване. Използвайки онлайн формите за кандидатстване са ви нужни едва около 5 минути, за да си осигурите мечтаната екскурзия.

Кои са петте стъпки, които трябва да изминете?

Стъпка 1 - Изберете компания кредитор

Изборът на компания-кредитор определя дали ще се радвате на коректни отношения и какво ще бъде оскъпяването на вашия кредит. Винаги се запознавайте добре с условията, предлагани от различните фирми, защото някои от тях могат да се окажат много по-изгодни от други. По-ниски лихви, липса на такси за одобрение и обслужване на сметката.

Стъпка 2 - Кандидатствайте онлайн

Това винаги пести време, нерви и средства. Онлайн формите за кандидатстване са направени изцяло с идеята да улеснят потребителите, така че в рамките на около 5 минути вие можете да попълните данните, съдържащи се в личната ви карта и да подадете своето заявление. В компании, като Vivus заявленията се обработват светкавично и ако сте с чисто кредитно досие можете да получите не само одобрение, но и желаната сума в рамките на около 15-30 минути.

Стъпка №3 - Направете си имейл адрес и не допускайте деактивиране на своя телефон

Задължително е да разполагате с активен имейл адрес и телефон, на които от компанията кредитор да могат да влязат в контакт с вас. На посочен от вас имейл адрес ще ви бъдат предоставени условията по договора, с които да се съгласите, така че той да може да влезе в сила, а по телефона ще ви бъде изпратен sms, с който ви уведомяват, че кандидатурата ви за пари на заем онлайн е одобрена. По телефона също ще получавате известия, относно погасителните вноски, така че също е задължително да имате работещ такъв.

Стъпка 4 - Изберете по какъв начин да получите заема

Всяка утвърдена компания, каквато е Vivus ви дава няколко опции за получаване на сумата по кредита. От вас се иска да изберете тази, която е най-удобна за вас, като това може да бъде банков превод или в брой на касите на easy pay. Важно е също, в случай на промяна на решението си, да уведомите в срок своя кредитор, така че отпускането на заема да се извърши по нов начин. След като се задейства процедурата може да бъде късно да бъде коригиран начина, по който ще ви бъдат отпуснати парите.

Стъпка 5 - Изберете много разумно сумата, за която ще кандидатствате и срока на погасяване на заема

Това е изключително важно, защото от него ще зависи с каква част от месечния си доход ще разполагате през времето, в което изплащате своя кредит. Не бъдете неразумни, защото мечтаната екскурзия може да влоши сериозно кредитното ви досие и да ви лиши в бъдеще от ползване на нов бърз заем. Всяко закъснение и невъзможност да обслужвате кредита е нежелателно – не го допускайте.

Още по темата