Обратно
28.3.2022

С Vivus вече можете да получите повече!

Автор:
Vivus.bg

Имаме страхотна новина за вас, нашите  бъдещи и настоящи потребители! Вече можете да получите повече от нас - повече финансови средства, повече подкрепа при нужда и повече възможности да разрешите временните си финансови затруднения!

Сега най-вероятно се чудите как и защо? Отговорът и причината са съвсем логични. Всички сме наясно с положението, в което се намираме. Виждаме, че дори две години по-късно кризата с пандемията не може да бъде преодоляна. Виждаме какво се случва с цените на стоките и услугите. Усещаме как инфлацията „изяжда“ малко по малко спестяванията ни. И осъзнаваме, че това положение, за съжаление, най-вероятно няма да се подобри драстично към по-добро в близкото бъдеще. И ни остава все пак само да се надяваме.

Ние, от Vivus.bg, обаче, не можем да стоим с ръце в джобовете и просто да чакаме едни по-добри дни да дойдат. Знаем и че, колкото и да искаме, няма да можем да решим напълно финансовите ви проблеми. Но освен това знаем също, че поне можем да се опитаме да го направим, помагайки ви с повече финансови средства, в случай че сте попаднали в затруднено положение с парите. И ще го правим, защото вярваме, че когато помогнеш, ти правиш добро, а невъзнаградено добро не съществува.

А ето и какво можеш да очакваш от нас оттук насетне.

Първи безлихвен заем за сума до 600 лева

Да, точно така. Първият кредит, който всеки нов клиент ще може да получи от нас, вече е с максимална стойност до 600 лв. И този първи кредит както винаги е без никакво оскъпяване – няма лихви, няма такси, няма скрити условия. Естествено, нужно е да бъде спазен срокът за връщане. Той бива избиран от клиента и може да е между 5 и 30 дни. Независимо дали бъдат избрани 5, 6, 12, 15, 22, 30 или друг брой дни за връщане между 5 и 30 дни, всеки нов клиент ще върне точно толкова, колкото е изтеглил.

Преди да бъде направена тази промяна, отпускахме суми само до 400 лв. за първи кредит. Но нека си го кажем честно – в днешно време трудно бихме си свършили работа с такава сума. За съжаление, обикновено ни е нужна по-голяма. Именно затова всеки нов клиент вече може да вземе безлихвен първи кредит до 600 лв. от нас и да си стъпи на краката, както се казва.

Пример

За да бъде напълно ясно какво решение ви даваме оттук насетне, ето и един пример от стандартна житейска ситуация. От известно време, докато шофирате автомобила си, усещате някакво скърцане от спирачките и ви изглежда, че спирането като цяло не е, както е било допреди няколко месеца. Карате колата на сервиз и там ви казват, че е наложително да смените и спирачните дискове и накладките, понеже са остарели и са се износили. Освен това майсторът съвсем случайно забелязва теч на масло под предния капак, който не бива да се пренебрегва. А е дошло време и да обслужите автомобила си като цяло.

Теглите чертата и се оказва, че ви трябват едни 600 лв. Но това са 600 лв., които точно в момента нямате, а до заплата ви остава доста време. Vivus.bg обаче е насреща и това ще е първият ви кредит от нас. Пускате заявка за 600 лв. за 30 дни. Тя е одобрена. Вие получавате парите и обслужвате автомобила си. И в рамките на тези 30 дни за този първи кредит ни връщате точно 600 лв. Е, какво ще кажете? Това определено е добра алтернатива за вас, нали?

Човек, който се радва, че е одобрен за първи безлихвен заем от Vivus

Това не е всичко! Вече съществуващите ни клиенти пък ще могат да взимат до 1500 лева

Увеличихме сумата, която нов клиент може да вземе от нас. Но все пак помислихме и за настоящите ни лоялни клиенти, които вече са се възползвали от услугите ни и продължават да го правят. Промяната за тях също е осезаема. До момента съществуващ наш клиент можеше да вземе кредит до заплата до 1300 лв. Но вече максималната сума става до 1500 лв. Срокът за връщане остава между 5 и 30 дни.

А в крайна сметка 1500 лв. със сигурност е сума, която би свършила на почти всеки чудесна работа в случай на нужда.

Е, да обобщим!

Ако вие ще бъдете клиент на Vivus.bg за първи път, можете да получите сума от 50 до 600 лв. И ще можете изберете срок за връщане от 5 до 30 дни. Този първи ваш кредит ще е без никакво оскъпяване. Това значи, че ще трябва да върнете точно, колкото сте получили, в рамките на избрания от вас срок за погасяване.

Ако сте съществуващ наш клиент и искате да теглите следващ заем от нас, то той може да е за сума от 50 до 1500 лв. Срокът, който можете да изберете за връщане, е от 5 до 30 дни. Този кредит вече не е безлихвен и има оскъпяване. То може да бъде видяно винаги, тоест вие винаги ще знаете колко би била дължимата от вас сума на база на избраните срок и сума за получаване. Всичко това може да бъде проверено, като използвате нашия кредитен калкулатор, видим по всяко време на началната ни страница.

Взимане на пари на заем от Vivus за различни цели

Нека ви припомним и за какво още може да разчитате на нас

Прозрачност

Всеки, който е използвал услугите ни, знае, че за нас прозрачността е на челно място. А всеки, който все още не е теглил заем от нас, със сигурност също ще се убеди в това, след като се възползва от нашите бързи кредити. Винаги сме държали и за в бъдеще също ще продължаваме да държим на това нашите клиенти да са напълно наясно с условията ни, да знаят колко теглят, колко трябва да върнат, в какъв срок и докога, има ли оскъпяване и как е формирано то, как и какви опции има за връщане на кредита.

Именно затова общите условия на договора ни могат да бъдат намерени лесно на сайта ни. Именно затова калкулаторът може да се ползва и да се разиграват различните варианти. Именно затова в менютата на сайта ни има дадена подробна информация по всеки един въпрос. Именно затова всеки регистрирал се клиент може да намери и в своя личен онлайн профил всякакви данни, необходими му по взетия бърз кредит.

Обслужване

Клиентското ни обслужване е друг важен елемент. Стараем се винаги да отговаряме навременно и с абсолютни подробности по всеки един въпрос в каналите ни за комуникация. Клиентите ни винаги могат да ни потърсят на телефон 0700 450 10 или на кратък номер *4000, по имейл info@vivus.bg или в чата ни на живо. Работим 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Работното ни време през делничните дни е от 8:00 до 20:00ч, а през почивните дни и официалните празници е от 10:00 до 17:00ч. Щастливи сме винаги, когато можем да съдействаме.

Удължаване на срока за връщане

Да, това не трябва да се забравя. Максималният срок за връщане при нас е 30 дни. Но 30 дни не са много. И доста често могат да се окажат недостатъчно. Хубавото е, че имаме решение. За да може да не влизате в просрочие и да не се чудите как да изплатите задължението си, ви даваме опции да удължите срока му на връщане. Те са за удължаване със 7, 14 или 30 дни. За да удължите, трябва да заплатите съответната такса в зависимост от изтеглената от вас сума. Таксите можете да проверите по всяко време в профила си или като се свържете с нас. Освен това имате право да удължавате неограничен брой пъти в рамките на една година.

Взимане на допълнителна сума по кредита

За да ви разясним това, ще ползваме следния пример: нужни са ви малко пари на заем, за да си купите новa прахосмукачка, която в момента е на супер промоционална цена. Трябват ви 350 лв., но ги нямате в момента. Решавате да изтеглите за първи път от нас кредит до заплата. Пускате заявка за 350 лв. за 30 дни и тя е одобрена. Купувате си прахосмукачката и сте доволни от покупката си.

След десетина дни обаче се спуква тръба в банята ви и трябва да я оправите, но нямате възможност. Трябват ви още малко спешни пари. Тъй като при нас кредитният ви лимит за първи кредит е 600 лв., а вие сте изтеглили само 350 лв. и имате още време до падежната си дата, то това значи, че можете да изтеглите и оставащите 250 лв. до достигане на кредитния ви лимит. И така да си оправите и тръбата. Удобно, нали?

Улеснен процес

Може да звучи банално, но е още един важен фактор за нас. Опитали сме да ограничим максимално много бумащината при нас.

  • Затова не изискваме поръчители.
  • Не изискваме да ни доказвате доходите си.
  • Не изискваме да се разкарвате по офиси, тъй като всичко става онлайн на сайта ни.
  • При одобрение избирате дали да получите парите си по банков път или на каса на EasyPay.
  • Връщането става отново чрез банков трансфер или на каса на EasyPay, а има и опция да се ползва Cashterminal.
  • За заявка ви е нужна само вашата лична карта.
  • Кандидатстването и получаването на отговор на заявката отнема не повече от 15 минути.
  • Получаването на парите при одобрение става също до 15 минути.
  • А нашият екип по обслужване на клиенти, както вече споменахме, е винаги на разположение да ви съдейства при нужда.

Очакваме ви!

Още по темата