Кредит до 1000 лева

Кредити до 1000 лева

Кредит до 1000 лева е бърз кредит, който може да бъде получен при кандидатстване във Vivus. Може да бъде получена сума и до 1500 лева. А може да бъде изтеглена и по-малка сума – 700 лв., 360 лв., 110 лв., дори и 50 лв. Реално може да се вземе сума в диапазона от 50 до 1500 лв. Всичко зависи от нуждата на клиента и от това какъв спешен разход му се е появил.

Ако кандидатствате за първи път или вече сте клиенти на компанията и се появи неочакван разход, можете да разчитате на Vivus да бъде ваш финансов партньор. Ние знаем, че на всеки може да му се случи да изпадне в положение, при което има спешна нужда от пари на момента. Ако вече сте били клиенти на Vivus, вие знаете че ние сме винаги насреща в такива ситуации. Ако все още не сте били наши клиенти, ще се уверите в това, ако ни се доверите.

Кога можете да вземете бърз кредит до 1000 лева от Vivus?

След като станат клиенти на Vivus, хората бързо се убеждават в качеството на услугите, които предоставяме. Първият заем при нас е безлихвен. Точно така, прочетохте правилно – той е с 0% лихва, като няма и никаква такси за него. Тоест той няма оскъпяване. Сумата, която може да се изтегли за този първи заем, е до 600 лв. Може да бъде избран срок за връщане между 5 и 30 дни. Всичко това означава, че ако например клиент кандидатства за първи кредит за сума от 600 лв. и срок от 30 дни, то той ще върне точно 600 лв. в рамките на тези 30 дни.

А как точно клиент може да получи например бърз кредит до 500 лв.? Или до 600 лв.? Или пък по-голяма сума? Когато клиентът погаси първия изтеглен заем и ако всичко по него е било редовно, кредитният лимит за следващите заеми може да бъде увеличен. Така клиент вече може да изтегли кредит до 1000 лв. Лоялните ни клиенти могат да достигнат дори до лимит от 1500 лева. Важно е да се уточни, че следващите заеми вече имат оскъпяване. Срокът за връщане, който може да бъде избран, си остава между 5 и 30 дни. Срокът е такъв, тъй като все пак кредитът, който предлагаме, е кредит до заплата. За да видите какви биха били сумите за връщане при следващи изтеглени заеми, можете да използвате нашия кредитен калкулатор за лихви по заеми.

Как да вземете бърз кредит до 1000 лева от Vivus?

Самото кандидатстване за бързи кредити става лесно и удобно онлайн на нашия сайт и от вас дори не се изисква да напускате уюта и комфорта на собствения си дом. Независимо дали пускането на заявка е за първи или за следващ заем, то може да бъде направено на сайта ни. За целта са ви необходими единствено Интернет връзка и устройство (смартфон, компютър, таблет). В рамките на няколко минути бихте могли да получите кредит изцяло онлайн.

При първоначалното кандидатстване е необходимо клиентът да си направи регистрация, която отнема броени минути. Правейки си такава регистрация, клиентът си създава профил, чрез който впоследствие лесно може да пуска заявки. Чрез този профил може да се проследява и състоянието на кредита. По всяко време може да бъде намирана информация за дължимата сума, падежната дата, опциите за погасяване и как точно да бъде направено то.

Условията за кандидатстване и теглене на кредити от нас са ясни и видими по всяко време на сайта ни. Прозрачността е основен приоритет в работата ни. Процедурата по взимане на бързи кредити онлайн е максимално опростена и не изисква много време. Ако се появи спешна нужда от пари, за която не могат да бъдат набавени такива достатъчно бързо, ние, от Vivus, сме винаги насреща. Само с няколко клика на мишката, можете да се възползвате от бърз онлайн кредит до 1000 лева. А можете да заявите и сума до 1500 лева. При одобрение само след няколко минути сумата вече може да пътува към банковата ви сметка или да бъде изпратена към каса на EasyPay. Оттам вече можете да я изтеглите и да я използвате според появилите се нужди.

Пълен портфейл след теглене на кредит 1000 лв.

Защо да вземете бърз заем от Vivus?

Както споменахме и по-рано, важно за нас в работата ни е да предоставяме пълна прозрачност на услугите, които предлагаме. Важно е клиентите ни да са наясно със сумите, които трябва да заплатят и сроковете за това. Важно е всички условия по тегленето на бърз заем да бъдат предоставени на клиентите, още преди да бъде изтеглен такъв. По този начин всеки може да ги прочете, да се запознае с тях и само ако е съгласен с тези условия, да продължи към пускането на заявка.

Независимо дали заявката ще бъде за бърз кредит до 500 лв., за 50 лв. или за кредит до 1000 лева, държим всеки клиент да е наясно с всичко. Стараем се да предоставяме приятелско и професионално обслужване по телефона. Стараем се да отговаряме максимално бързо на всеки клиентски въпрос и да разрешаваме всеки казус на потребител. 7 дни в седмицата и 365 дни в годината сме на линия, за да отговаряме на всяко едно запитване и да предоставяме бързи кредити до заплата на хората, които се нуждаят от такива. Можете да се свързвате с нас на телефонни номера 070045010 и *4000, да ни пишете на имейл info@vivus.bg или пък директно в чата ни на живо.

Допълнителни възможности при теглене на бързи кредити от Vivus

Теглене на допълнителни суми

Даваме възможност да бъде изтеглена и допълнителна сума по настоящ кредит, ако клиентът не е изтеглил целия си кредитен лимит. Как изглежда това с пример? Клиент заявява 300 лв. за 30 дни и заявката му е одобрена. Кредитният му лимит за съответния кредит е 1000 лв. Тоест клиентът може да вземе кредит до 1000 лева общо.

10 дни след изтеглянето на тези 300 лв. се появява нов неочакван разход. За него са необходими допълнителни 500 лв. Клиентът може да влезе в профила си на www.vivus.bg и да заяви нужните му 500 лв. Те ще се добавят към настоящия му заем, като по този начин общата изтеглена сума ще стане 800 лв., а срокът за връщане ще се запази – ще остане този, който е бил при първоначално изтеглените 300 лв. Освен това, тъй като са изтеглени 800 лв. от лимит 1000 лв., това означава, че ще са му останали още 200 лв., които при нужда също могат да бъдат използвани от клиента.

Удължаване на срока на връщане

Ако се случи клиент да няма възможност да погаси заема си в рамките на избрания от него срок за връщане, отново имаме гъвкава възможност. Все пак кредит до 1000 лева е сериозна сума, така че е важно за нас да предоставим удобно решение в случай на затруднение с връщането. Затова даваме опции за удължаване срока на връщане със 7, 14 или 30 дни срещу заплащане на такса. По този начин всеки клиент може да си гарантира допълнително време в зависимост от нуждите му. Освен това удължаване може да се прави многократно. Ако например клиент изтегли кредит за 30 дни, но не може да го погаси в този срок, а се нуждае от още месец, то той може да удължи за 30 дни. Като минат тези допълнителни 30 дни, ако клиентът все още не може да погаси задължението си, то той може да удължи отново за желания от него срок.

Липса на поръчители

Предимство при на предлаганите онлайн бързи кредити от Vivus е това, че не се изискват поръчители. Не е нужно да търсите човек, който да гарантира за вас. Не е нужно никой да разбира, че сте взели бърз заем, когато ви е изскочила спешна нужда от пари. Така си спестявате неудобството от търсенето на човек и спокойно можете да изтеглите кредит до 1000 лв. без поръчители.

Надеждно обслужване

Ако се нуждаете от бързи кредити онлайн до 2000 лева, няма да можем да ви ги предоставим. За момента не предлагаме толкова голяма сума. Стремим се обаче да предложим възможно най-добрите условия за кредит до 1000 лева. Правим същото за всеки един изтеглен бърз кредит от Vivus за суми от 50 до 1500 лева. Опитваме се да предоставяме възможно най-качествено и надеждно обслужване, за да можем да покрием всички клиентски очаквания. При нужда от пари на заем и финансови средства можете да разчитате на нас. Ние сме насреща!

Търсене на кредити до 1000 лева онлайн

Откъде не се препоръчва да взимате заеми до 1000 лв.?

Приятели и роднини

Много пъти хората първо се обръщат за заеми към своите приятели и роднини – „Иване, дай ми кредит 1000 лв., че ми се счупи колата, връщам ти го другия месец“. Това е логичен ход и е нещо напълно нормално. Но. Има едно но. Често може да се окаже, че и близките са в затруднено положение и не могат да им дадат нужните средства. Ако пък са в състояние да им услужат, но не последва връщане в уговорения срок, могат да се сринат междуличностните отношения и да се съсипят приятелства, градени с години. А това не си струва да се случва. Затова и не се препоръчва.

Лихвари

Друг непрепоръчителен вариант са незаконните лихвари. Трябва ви кредит до 1000 лв. без доказване на доход и решавате да се обърнете към лихвари. Знае се обаче, че те, от своя страна, почти винаги се опитват да измамят своите клиенти и да изкарат лесни пари от тях, възползвайки се от затрудненото им материално положение. Препоръчваме ви да избягвате този вариант.

Заложни къщи

Ако ви трябва бърз кредит до 1000 лв., можете да решите да прибегнете до заложна къща. Те бяха доста актуални през 90-те години на XX век и в началото на XXI век. Тогава те можеха в кратки срокове да отпуснат пари на хората, изпаднали в нужда, а нямаха и алтернатива освен споменатите по-горе лихвари. При тях обаче не можеш да избереш сумата, която да получиш, а се надяваш на благоразположението на къщата. Затова не се препоръчват.

Банкови институции

Банките със сигурност могат да отпуснат кредит до 1000 лева на хората, имащи нужда от това. Но те са символ на бюрокрация, тъй като изискват куп документи, време и нерви от страна на хората, нуждаещи се от пари на заем. Тегленето от небанкови институции обикновено е доста по-освободено от този тип изисквания.

Кандидатствай цеа