Обратно
11.5.2022

Лесни кредити

Автор:
Vivus.bg

За доста хора е трудно да съчетаят в едно думите „кредити“ и „лесни“ по много причини. От една страна го има свикването с неудобните банкови процедури, с безкрайното очакване и множеството документи. От друга – самата нужда от допълнителен доход настройва хората негативно и те смятат, че задължително в него трябва да има някаква уловка или измама. Това обаче не е така! Съществуват бързи и лесни кредити на практика под носа на всеки човек. Няма нужда дори да напускате дома си, за да получите достъп до удобни кредити, които безболезнено ще улеснят финансовата ви ситуация.

Това е така, тъй като е напълно възможно лесен бърз кредит да бъде получен онлайн. Милиарди хора по света ползват Интернет и именно защото той е толкова достъпен, се развива така бурно и предлагането на заеми онлайн. От бързи кредити до банкови такива – всички вече са в мрежата.

Лесни кредити онлайн

Забравете за опашките и блъсканиците. Tези бързи и лесни кредити могат бъдат изтеглени изцяло чрез онлайн кандидатстване. Не е нужно дори да ставате от дивана си. Да речем, че сте в ситуация, в която пиете сутрешното си кафе и се притеснявате за плащането на новата сметка за парно. Взимате телефона си, въвеждате няколко израза тип „бързи кредити онлайн“, „бързи заеми по Интернет“ и прочие в търсачка и откривате дълъг списък с предложения от фирми за бързи кредити. И ето -  вече сте на една крачка от парите си. Нужно е само да изберете от кой точно кредитор ще вземете необходимите ви средства.

Предложенията като цяло са за лесни заеми онлайн, за които не се изисква да отговаряте на много условия. Няма да има нужда от вашата пълна автобиография, от десетки документи и прочие. Това все пак е лесен бърз кредит, за който обикновено трябва да покривате минимални кредитни изисквания, да сте навършили определена възраст и да предоставите изискваните от вас данни от личната ви карта. Е, да, и да имате Интернет връзка, за да можете да пуснете своята заявка.

Предимство е, ако работите на трудов договор. Предимство е и ако не сте с лоша кредита история.

Безпроблемно ориентиране при кандидатстване за лесни кредити по Интернет

Онлайн кандидатстването предполага не само удобство от гледна точка на достъп, но обикновено и изключително лесно ориентиране в страницата на избраната компания. Облиците на сайтовете на компаниите, от които може да се изтеглят лесни заеми онлайн, в повечето случаи са интуитивни и ясни. Няма да ви се налага да четете документи от по 50 страници. Когато кандидатствате за лесни кредити онлайн, цялата информация е пред вас.

Чрез кредитните калкулатори с помощта на плъзгачи обикновено можете да избирате желаните сума и срок и да проверявате дължимата сума. На страниците следва да могат да се достъпват също условията и политиката за защита на личните данни. Тя е стандартна и със сигурност сте се сблъсквали с нея при други ваши административни задължения.

Празен портфейл, предвещаващ нуждата от намиране на лесни кредити

Лесни кредити с 0% лихва и без такси

Обикновените кредити винаги включват лихва, която понякога може да се окаже по-висока от очакваното. С тегленето на бързи кредити онлайн вие обаче имате възможността да изтеглите безлихвен първи кредит, при който ще върнете точно толкова, колкото сте заели. Тази опция е налична при доста небанкови финансови институции и обикновено е възможна, когато теглите първи заем от избраната фирма. Да, наистина разбрахте правилно, това са лесни бързи кредити и при тях всичко е опростено – от онлайн кандидатстването до изплащането на задължението, а същевременно има и възможности да се възползвате от заем с 0% лихва.

Освен липсата на лихва, тези лесни кредити означават и възможност да нямате никакви такси – нито за получаване на сумата, нито за одобрение на заявката ви, нито каквито и да било други фантомни такси, които някои институции могат „щедро“ да ви поставят, без дори да го осъзнаете. С един лесен кредит онлайн имате възможност да се възползвате от 0% лихва и 0 лева такси.

Но отново имайте предвид, че тези специални условия се отнасят обикновено само до тегленето на първи кредит от дадената институция. Следващите ще включват определена лихва, но пък често фирмите биха ви предложили други специални условия за лоялни клиенти –  възможната сума за теглене да е по-висока, сумата за връщане да е с отстъпка и т.н.

Бързо получаване на лесни кредити

Друг аспект, който със сигурност ще ви се стори труден за вярване, е скоростта на изпълнение. Това наистина са бързи и лесни кредити – онлайн кандидатстването би следвало да ви отнеме до 5 минути, до 15 минути ще са нужни за получаване на отговор и до 15 минути вие ще можете да разполагате с нужната сума в банковата ви сметка или на каса на EasyPay, ако заявката ви е била одобрена.

Заради опцията за теглене на бързи и лесни кредити получаването на 600 лева никога не е било толкова удобно. Въвеждате основните си данни по лична карта, избирате желана сума и срок за връщане и след няколко клика, при които можете да се запознаете отново и с условията, заявката ви е пратена. Формите, които се попълват в сайтовете, обикновено служат за проверка на данните на клиента и за установяване от страна на институцията дали даденият кандидат е подходящ да получи или не заем. Служат също за съставянето на договор впоследствие.  След разглеждане и при одобрение парите директно се нареждат към вас. Като с „към вас“ отново се забелязва достъпността на този удобен и лесен кредит – както споменахме и няколко реда по-рано, парите се превеждат по желан за вас начин – по банкова сметка или на EasyPay.

Срок за връщане

При тегленето на лесни кредити онлайн срокът обикновено може да е от 5 до 30 дни. Най-правилно е да прецените срока на база на това кога получавате заплата. Няма нужда да се притеснявате, че някой ще потърси парите преди това. Имате избрания от вас срок, в рамките на който можете да върнете изтеглените от вас пари на заем.

Обслужване при теглене на лесни бързи кредити

Ако имате някакви притеснения при онлайн кандидатстването, може спокойно да се обърнете към служителите от отделите за обслужване на клиенти на компаниите. Те винаги са готови да ви помогнат при избора, ако се колебаете и да разяснят всички условия, ако имате въпроси и неясни моменти по тях.

На първо място за фирмите за лесни кредити онлайн трябва да е прозрачността. Точно по тази причина всяка такава компания трябва да предоставя пълния набор от информация веднага – още на първата си страница или чрез препратки от нея към следващи страници, даващи необходимите знания. За фирмите трябва да е важно вие да получите достъп до наистина бързи и удобни кредити, без да губите време, когато имате най-голяма нужда от тях. Обикновено компаниите предлагат не само телефонен разговор като метод за обслужване на клиентите си, а и специален онлайн чат, както и имейл, ако това са вашите предпочитания. Винаги може да разчитате на максимално бързо и професионално обслужване.

Избор на фирма

Естествено, изборът може да ви се стори труден на пръв поглед – има толкова много фирми, които предлагат лесни кредити онлайн. Това е така, но винаги е добре да се доверите на онези, които имат добра репутация и достатъчна известност. Тази известност и разпознаваемост не са се появили от нищото.

Теглене на бързи лесни кредити

Просто отворете Google, разгледайте страниците на компаниите за бързи кредити, които ще се появят при търсенето ви и ще се ориентирате без проблем. Когато отворите сайтовете, сами ще разберете кои фирми предлагат най-добрите условия чрез бързо сравнение, използвайки техните кредитни калкулатори.

Има дори и специално създадени сайтове, които предлагат сравнение на едно място на различните предложения от различните кредитори. Чрез тях можете да си направите бърза справка и да прецените различните условия на спокойствие.

Лесни кредити от Vivus – винаги на разположение

Време е да престанете да се притеснявате от думата „кредит“. Както вече споменахме - има и удобни кредити, без стресиращи условия, а понякога и без лихва, които са на ваше разположение след лесно онлайн кандидатстване от няколко клика.

Vivus ви дава точно такъв продукт. Освен това за първи кредит няма да имате никакво оскъпяване. Ще върнете точно толкова, колкото сте получили, в рамките на периода за връщане, избран от вас. За този първи кредит възможната сума за кандидатстване е от 50 до 600 лв., а възможният срок – от 5 до 30 дни. С пример това означава, че ако днес кандидатствате за първи път за лесен кредит от Vivus за сума от 600 лв. и за срок от 30 дни, то в рамките на тези 30 дни, трябва да върнете точно 600 лв., за да погасите задължението си.

За кредит може да се кандидатства както през работната седмица, така и в събота и неделя. Няма изисквания за поръчители, няма нужда от трудов договор. При нужда от допълнителни финансови средства – ние сме насреща!

Още по темата