Обратно
25.5.2022

Пари за луксозен подарък на любимия човек

Автор:
Vivus.bg

Ако търсите нещо наистина впечатляващо за подарък през 2022 г., чифт карирани чорапи и ваучер за подарък няма да ви свършат работа. За тези, които искат да подарят луксозен подарък, направихме списъци за нея и за него, в които можете да откриете по нещо за всеки. Но освен това, тъй като сме наясно, че понякога освен идеята липсват и средствата за закупуването на избрания подарък, то в тази статия сме включили и такъв раздел.

Това означава, че първо ще ви представим 10 идеи за подарък за жена. След това ще видите 10 идеи за подарък за мъж. А накрая ще научите как можете да се сдобиете със средства, с които да осигурите желаните подаръци.

10 идеи за луксозен подарък за жена

Искате ли да зарадвате любимата жена и да донесете щастие в нейното сърце? Ето ги нашите 10 идеи, с които да го направите:

Пари за луксозен подарък, изхарчена за любимата жена

Пътуване до мечтана дестинация – на това му се вика луксозен подарък

Малко са хората, които не мечтаят да отидат на някое ново място. Пътуванията обикновено действат вдъхновяващо и повдигат настроението за дълъг период от време. Било то уикенд до някоя европейска столица или екзотична екскурзия, такъв луксозен подарък определено ще бъде оценен и запомнен.

Идея 2 за луксозен подарък - бижу с естествени камъни

„Диамантите са най-добрите приятели на жените“ се пее в една песен и това не е случайно. Дори да нямате възможност да купите диамант на любимата жена,  красиво бижу с естествен камък също се нарежда високо в класацията на най-желаните луксозни подаръци. Заложете на класически изчистен модел, който е неподвластен на времето.

Чанта или обувки на луксозна марка

За никого не е тайна, че жените са страстни фенове на обувките и често имат зашеметяваща колекция от чанти, подхождащи си с тях. Ако знаете коя е любимата марка на вашата дама, както и какъв е размерът на обувките ѝ, то изборът на луксозен подарък ще е много лесен. Спрямо стила на жената можете да изберете най-подходящия модел - модерен, екстравагантен, спортен или класически.

Телефон

Всекидневно всички ние посягаме към телефоните си стотици пъти на ден, а някои хора дори и хиляди. Технологиите се развиват толкова бързо, че понякога е трудно човек да е в крак с тенденциите. Затова, ако сте тръгнали в тази посока, заложете на по-нов телефон със супер камера – гарантирано е, че дамата ще се зарадва.

СПА уикенд

В днешно време ежедневието и начинът на живот подлагат хората на големи количества стрес и напрежение. А това предизвиква усещания за постоянна умора, раздразнителност и неудовлетвореност. Ако виждате, че вашата половинка е на ръба на силите си или просто искате да я поглезите, то един СПА уикенд може би е именно този луксозен подарък, от който тя се нуждае и който най-много би я зарадвал.

Влюбена двойка, наслаждаваща се на вечерното небе след размяна на луксозни подаръци

Кафе машина

Ароматът на току-що приготвено кафе… за някои дами няма нищо по-хубаво от това! А днешните машини предлагат разнообразни функции и програми - еспресо, капучино и какво ли още не. Проучете пазара и изберете най-подходящата машина.

Кашмирен пуловер

Кашмирът е скъпа материя, която се асоциира с охолство. Това е луксозен подарък за жени, които ценят качеството и които не бихте видели да пазаруват в магазини за бърза мода.

Безжични слушалки

За жените, които са на „ти“ с технологиите и водят забързан начин на живот, безжичните слушалки са задължителен аксесоар. Изберете модел с дълъг живот на батерията и красива кутия за зареждане.

Смарт часовник

Това е чудесна идея за луксозен подарък за жена, която активно се интересува от здравето си и тренира редовно. Смарт часовниците проследяват кръвното налягане, броя направени крачки, нивото на стрес и притежават какви ли още не разнообразни функции.

10 идеи за луксозен подарък за мъж

В редовете надолу ще намерите и 10-те ни предложения за това с какъв подарък да зарадвате мъж:

Слънчеви очила

Това би бил практичен луксозен подарък, който ще бъде използван ежедневно от притежателя си. Добре е да изберете модел, който мъжът вече е пробвал и се харесва с него. Ако не, проверете в оптиката дали има възможност за замяна.

Дрон

Тази технологична играчка стана изключително популярна през последните години. Ако вашият мъж е фен на високотехнологичните джаджи, то няма как да не се впечатли от подарък дрон.

Часовник

Скъпият часовник е луксозен подарък за мъж и често дори бива предаван през поколенията. Изборът е голям, както и ценовите диапазони. Съобразете се с бюджета си и разгледайте различните марки. Спрямо стила на мъжа изберете най-подходящия за него.

Млада жена, подаряваща луксозен подарък на приятеля си

Система за домашно кино

Любителите на филмите, сериалите и видео игрите истински ще се зарадват на такъв тип подарък. Аудио системата е от огромно значение за изживяването и ще бъде високо оценена.

Лаптоп

Заложете на сигурното, освен ако не сте експерт в областта - попитайте мъжа си кои технически характеристики са най-важни за него, както и дали има предпочитана марка. Лаптопът е един полезен луксозен подарък, който ще бъде използван почти ежедневно.

Барбекю

Няма как да не познавате поне един фен на скарата. Барбекюто е страхотен подарък, който ще донесе истинско щастие на притежателя си, а и на тези около него.

Грамофон

Има нещо изключително чувствено в изживяването да слушате музика на грамофон. За любителите на музиката това е един ценен подарък, който ще предразположи към вечери с танци, приглушена светлина и интересни разговори.

Кутия за пури

Ако вашият мъж е фен на пурите, няма как да сбъркате, ако му подарите кутия за пури. Кутиите поддържат необходимата влажност, така че пурите да не изсъхват и същевременно увеличават трайността им. Проучете различните опции, преди да се спрете на най-добрия избор спрямо бюджета си.

Момиче подарява луксозен подарък на приятеля си

Колело / Ски / Сноуборд

Ако всеки уикенд вашият човек гледа как да избяга от града и да прекара време в планината, то със сигурност ще се зарадва на подарък, свързан със спортната му натура. Спрямо това какво обича да кара – колело, ски, сноуборд или нещо друго – изберете подходящия подарък, като се съобразите и със сезона.

Преносима колонка

За душата на компанията една преносима колонка е чудесна идея за подарък. Ще може да я носи навсякъде със себе си и да забавлява околните и себе си. Разгледайте моделите и изберете лека колонка, която все пак „вади“ силен и ясен звук.

Откъде да намерите средства, в случай че се нуждаете от такива за покупката на луксозен подарък?

Щом сте попаднали на тази страница и четете този материал, отговорът на този въпрос е лесен – ние сме насреща. Ние, от Vivus.bg, можем да ви осигурим бързи пари на заем, с които да покриете плащането на подаръка, който сте избрали. Липсата на свободни средства все пак не трябва да е причина да лишите от подарък любимия човек.

Да, ясно е, че можете да решите да потърсите парите от ваш приятел или пък да се опитате да спестите и тогава да купите подаръка. Ако изберете да вземете от приятел обаче, той най-вероятно ще иска да знае за какво са ви и като разбере причината, ако познава вашата половинка, може да се изпусне неволно и да сподели с него/нея, а това би развалило подготвената от вас изненада. За спестяването на пари пък е възможно да не ви стигне времето. Особено ако например Денят на влюбените е след 4 дни, а вие все още не сте се подготвили с подарък. Така че взимане на бърз кредит от нас определено би било удобно решение.

Опаковани луксозни подаръци, до бутилка с шампанско

А ето и няколко причини защо да изберете точно Vivus.bg за ваш кредитор:

Дискретност

Подаръците, особено когато са за любим човек, трябва да бъдат приятна изненада. Ако искате да запазите в тайна до последния момент покупката на желания луксозен подарък, е добре да проявите дискретност при набавянето на средствата, с които ще го закупите (вече споменахме примера с взимането от приятел). Vivus.bg ви дава възможност да вземете пари назаем изцяло по Интернет. Осигуряваме ви максимална дискретност, така че получателят на подаръка да не заподозре за вашите планове, особено ако прекарвате времето си постоянно заедно.

Бързина на отпускане на заема

Бързината понякога е решаваща при покупка на подарък. Ако нещото, което искате да закупите, се предлага на по-изгодна цена или има опасност да бъде изчерпано като наличност, то със сигурност ще трябва да побързате с набавянето на парите. Освен това понякога поводите за поднасяне на подарък се появяват изневиделица. А тези причини ви алармират, че понякога се нуждаете от бързо решение. Ние ви даваме такова – можете да получите средства от нас в срок до 15 минути.

Удобство при отпускане на желаната сума

За да получите парите по своя бърз заем от нас, не е необходимо да посещавате офис на компанията. Както споменахме, всичко става онлайн - от уюта и комфорта на собствения ви дом. Ако сте одобрени, ние превеждаме парите към ваша лична банкова сметка или на каса на EasyPay – както е удобно за вас.

Ако кандидатствате за първи заем от нас, то той дори ще бъде безлихвен. Това значи, че в рамките на избрания от вас срок (между 5 и 30 дни) ще трябва да върнете точно толкова, колкото сте получили от нас. Сумата, която можете да вземете, е от 50 до 600 лв.

Все пак обаче апелираме винаги първо да помислите дали тегленето на пари назаем за покупка на луксозен подарък е разумно действие. Ако разполагате с постоянен и стабилен доход, с който впоследствие ще можете лесно да обслужите своя кредит, е напълно оправдано да изберете този начин за финансиране на една приятна изненада за любим човек. Ако обаче смятате, че няма да се справите навреме с погасяването на задължението си поради недостатъчни и несигурни доходи, е по-разумно да се въздържите от взимането на заем и купуването на такъв скъп подарък. Важно е да обмислите всеки един вариант, за да избегнете потенциални финансови затруднения впоследствие. И за да се чувствате вътрешно спокойни.

Още по темата