Обратно
1.10.2016

21 причини да кандидатстваме за бърз заем онлайн

Автор:
Vivus.bg

На всеки един от нас му се е случвало да изпита спешна нужда от пари на заем. Все пак всички сме наясно колко динамичен и крайно непредвидим е животът. Не всички обаче имаме приятели, на които да разчитаме в трудни моменти, а и вземането на пари в заем невинаги е най-доброто решение. Затова по-долу ще ви посочим различни причини защо да кандидатстваме за бърз заем онлайн.

За да се отървете невредими от коварния захват на безпаричието, ние ви съветваме да се възползвате от най-сигурния и безопасен метод, а именно бърз кредит от Vivus.

Много от вас подхождат с предубеждение към бързите кредити. Открай време съществуват хора, изпитали тяхната некоректност върху плещите си – скрити такси, условия и лихви, утежняващи нелекото положение на потребителя. Ние обаче се стремим към изграждане на лоялност и дълготрайни взаимоотношения с нашите клиенти.

Чудите се кога да вземете бърз заем онлайн? Съществуват много поводи и причини, но ние сме ви подбрали 21 перфектно аргументирани такива, които изцяло биха оправдали постъпката ви.

1. Бърз заем онлайн при нужда от спешно лечение

Твърде често заболяванията и инцидентите се появяват в семействата в момент на финансова уязвимост. Животоспасяващо лекарство или спешна и неотложна медицинска интервенция са предпоставка да потърсим бърз онлайн кредит по възможно най-експресния начин.

2. За ремонт, който не търпи отлагане, има бърз заем онлайн

Повредите се случват тогава, когато сме най-малко подготвени за тях – както финансово, така и физически и психически. Повредата на автомобила, необходим за важно пътуване, или поправката на водопровода, създаващ ни елементарно удобство и комфорт, не бива да остават на заден план. Бързите заеми онлайн са създадени за моментите, в които изпитваме спешна нужда. А какво по-спешно и неотложно от това?

3. Забавено месечно възнаграждение – един бърз заем онлайн е винаги насреща

Голяма част от работещите хора неведнъж са се сблъсквали с разочарованието от забавяне на трудовото възнаграждение. Моментът, в който осъзнаете, че портфейлът ви е отново празен, изпадате в безизходица. Но не губете надежда – ние от Vivus ще ви помогнем да се справите с проблема.

4. Неочаквани разходи – още една причина за взимане на бърз заем онлайн

Разходите се появяват тогава, когато най-малко очакваме. Непредвидими и нетърпеливи, те утежняват финансовото ни положение. Вземането на бърз заем е изцяло оправдана постъпка в подобен момент, тъй като липсата на парични средства ни ограничава в доброто планиране на месечните разходи.

5. Смяна на работата

Често, когато се налага да извършим смяна на работното място, резултатът е безпаричие за определен период от време. За да избегнете този неловък момент, бихте могли да се възползвате от нашите бързи онлайн заеми. Предоставяме ви реалната привилегия да „закърпите“ положението по възможно най-бързия и удобен за вас начин, получавайки от нас нужните ви пари назаем.

6. Изненадващо събитие в живота? Имате бърз заем онлайн за помощник и в този случай!

Замисляли ли сте се колко непредвидим е животът понякога? Често ни се случват неща, за които дори и не сме предполагали. А какво ще кажете за сватбено тържество, неочаквано кръщене или поява на гости, които не сте посрещали от дълго време? Финансовото благоразположение невинаги е на ваша страна. Ние, от Vivus, знаем кога да се появим и да ви подадем ръка. Не е нужно да чакате, да се молите и да ни подсещате. Ние сме специалисти и вършим своята работа по безупречен начин с цел вашето удобство и комфорт.

7. Неотложно пътуване

Налага ви се спешно да пътувате в чужбина? Нужни са ви средства, с които обаче не разполагате за тази екскурзия? Какво следва? Помощ от приятел, роднина или близък? Можете да се справите сами с проблемите си по възможно най-бързия и лесен начин. За целта просто вземете бърз онлайн заем сега!

8. Рожден ден

Ваш близък ви е поканил на парти по повод рождения му ден, но вие не бихте могли да го уважите, тъй като не разполагате с достатъчно финанси за покупката на подарък. Или скоро наближава рожденият ден на вашето дете и вие се чудите как да отпразнувате? Всеки един родител желае да види детето си сияещо от щастие. Но не са рядкост непредвидените ситуации, нахлуващи в живота. Например, работодателят забавя месечното трудово възнаграждение и вие оставате с вързани ръце. Тегленето на бърз заем онлайн в тази ситуация би било разумно единствено тогава, когато сте сигурни, че ви предстоят скорошни постъпления, с които да покриете дълга навреме.

9. Ремонт на автомобил или електроуред

За да протича ежедневието ни гладко и безпроблемно, ние се нуждаем от електроуреди у дома. При внезапна повреда на някой от тях, хората реагират бързо, оставяйки ги в някой фирмен сервиз, за чиито услуги ще трябва да заплатят.

Това е особено вярно и при повреда на семейния автомобил. Счупеното превозно средство също често води до нуждата от намиране на бързи пари назаем, с които да се ремонтира необходимата част. А това пък, от своя страна, е предпоставка за теглене на бърз кредит.

10. Наближаващ абитуриентски бал, сватба или друго събитие

Сватбите се асоциират с пищни тържества, в които влагаме голяма част, а понякога дори и всичките си финансови средства. Има случаи, в които обаче и това не е достатъчно. Недостигът често кара младите влюбени да потърсят съдействието на бързите онлайн заеми. Дали за сватбена рокля и сватбен костюм, дали за украса или почерпка – пари винаги трябват. Това важи в пълна сила и за абитуриентските балове, които бързо и лесно могат да изконсумират голяма част от финансите на едно семейство. За да успеете да преживеете този труден за всеки един родител момент, потърсете нашите спешни онлайн кредити.

11. Заплащане на семестриална такса с бърз заем онлайн

Не спирайте обучението на вашите деца. Дайте им онова, от което се нуждаят, за да открият правилния път в живота. Дайте ни шанс да ви помогнем, предоставяйки ви бързи онлайн кредити до заплата.

12. Покупка на изгодна вещ

В живота рядко ни се отдава възможността да закупим необходима вещ на изключително изгодна цена. Не пропускайте своя шанс, само защото портфейлът ви е празен. Помогнете си с нашия бърз заем онлайн и си осигурете нужната вещ. А след това просто върнете сумата в уговорения срок, за да докажете, че сте сериозен в отношението си към дълга ви. Което впоследствие пък може да ви донесе допълнителни бонуси, ако имате нужда от последващи кредити.

13. Мечтана почивка

Летните месеци са предпоставка за пътувания, свързани с релакс и почивка. Не ги оставяйте за следващото лято, заминете сега с помощта на бързите онлайн заеми на Vivus.

Ако се нуждаете от чист въздух, който да подобри здравословното ви състояние, то не губете време в чакане. Отделете си няколко дни и отпътувайте към някоя планина или сред гористи местности. Или пък на море – изборът е изцяло ваш. А ние, от Vivus, ще ви съдействаме нееднократно с бързи заеми. Освен това при кандидатстване за заеми до заплата от нас, няма нужда от поръчители, няма нужда от доказване на доходи, няма излишна документация. Заявка за бърз заем онлайн се пуска за броени минути, а отговор се получава също за още няколко – до 15 минути.

14. Първи учебен ден

Наясно сме, че училищните пособия са твърде скъпи и често ви поставят в трудни и безизходни ситуации. Ние сме тук, за да ви помогнем да се справите бързо и безпроблемно с появилите се разходи по повод първия учебен ден.

Когато заявката ви за кредит е одобрена, можете да получите и да разполагате с парите си до 15 минути след това, ако сте избрали да ги получите по ваша лична банкова сметка към банка, с която работим, или пък ако сте избрали EasyPay.

15. Погребение

Един от най-неприятните поводи в живота на човек е загубата на близък, приятел или роднина. Тези тъжни моменти най-често се появяват изневиделица. Ние ще ви съдействаме и в такива моменти, ако точно тогава имате парични проблеми и са ви нужни бързи пари за организацията на погребението.

16. Подарък за любим човек

Подаръците са важна и значима част от взаимоотношенията между хората. Зарадвайте любим човек на специален повод. А ако в момента нямате финансови възможности, ние сме насреща. Възползвайте се от бързите онлайн кредити, които са винаги под ръка, когато имате нужда.

А нека да ви споменем и още едно предимство, което имате, ако решите да станете клиент на Vivus. А то е, че първият кредит при нас е безлихвен, т.е. няма оскъпяване. Взимате определена сума и ако спазите срока за връщане, я изплащате с 0% лихва и 0 лв. такси. За първи кредит може да вземете от 50 до 600 лв., а срокът за връщане може да е от 5 до 30 дни.

17. Пластична операция с помощта на бърз заем онлайн

Разкрасяващите процедури са сериозен разход за всяка дама. Ако процедурата, на която желаете да се подложите, не оказва влияние върху здравословното ви състояние и не нарушава нормалното функциониране на организма ви, то ние ви подкрепяме в това ваше решение да се възползвате от парите, които отпускаме ние и останалите кредитни институции.

Немалко са случаите, в които потребителите на заеми теглят такива именно за уголемяване на бюст, оформяне на устни или друга част от тялото си. Затова и нашият съвет е да не пропускате живота си, прекарвайки го в стриктно спестовничество. Харчете и се забавлявайте, но го правете по най-разумния начин.

18. Покупка на билет за концерт

Ако любимата ви група идва за пръв път в страната и вие не разполагате със средства, които да инвестирате в покупката на билет, а много искате да отидете на тяхното участие, ние ви съветваме да изтеглите бърз заем онлайн от Vivus. Ние ви осигуряваме средствата, а вие си гарантирате забавлението на концерта след това.

19. Хазарт

Много са хората, които са се оставили да бъдат завладени от този порок. Хазартът е нещо, което променя цялото ни виждане за нещата, случващи се наоколо. Ако ваш близък или приятел е затънал до уши в дългове заради хазарта, то най-вероятно вие ще искате да му помогнете и да го измъкнете от кашата, в която се е забъркал. Ако обаче нямате нужните парични средства в момента, тегленето на бърз заем от ваша страна би ви свършило работа.

20. За покупката на домашен любимец

Сигурно всеки един от нас е мечтаел да се превърне в собственик на малко сладко кученце. Ако изключително скъп и любим за вас човек мечтае да се сдобие с подобен вид животинка, то тегленето на бърз заем онлайн за тази цел се определя като разумно, но нетрадиционно дело. Все пак не забравяйте, че съществуват и опции просто да си осиновите някое животинче и да го превърнете в обичан домашен любимец.

21. Изневяра или развод

Хората, които изневеряват на половинките си, сигурно са добре запознати с тази точка от нашия списък. Тук става въпрос за теглене на пари за любов, но малко по-нерегламентирана. За да успееш да се грижиш за новия си партньор, на теб ще са ти нужни средства за скъпи подаръци, изискани вечери и, разбира се, хотелски стаи. Въпреки че не подкрепяме този повод за теглене на заем, това със сигурност е една от многото причини хората да се обръщат към финансови институции.

От друга страна, респективно расте и броят на разводите в страната. Ако се нуждаете от средства, с които да се разделите по мирен и законов начин с вашия партньор, то тегленето на бърз онлайн кредит би могло да се окаже добър вариант.

Кандидатствай сега


С помощта на бързите кредити вие имате възможността да посрещнете почти всички свои ежедневни нужди.

Ние, от Vivus, се грижим за своите клиенти, а в замяна на това очакваме просто точност и спазване на условията на договора ни за бърз заем онлайн. Доверете ни се така, както и ние ще ви се доверим. Vivus винаги се стреми да бъде на челно място що се отнася до онлайн кредитирането в България. Залагаме на прозрачност, честност, коректност и лоялност в дейността ни. Стараем се да сме насреща всеки път, когато имате нужда, но ако все пак не сте сигурни, че ще можете да върнете своя дълг, винаги бихме ви посъветвали да не теглите кредит, за да не изпаднете в допълнителни финансови затруднения.

Още по темата