Обратно
17.3.2021

Кой може да ни окаже съдействие за кредит?

Автор:
Vivus.bg

Днес кредитите са се превърнали в една неизменна част от живота на много от нас. Покриване на непредвидени разходи, изплащане на новия мечтан дом и автомобил или покриване на ежедневни сметки и задължения – всички сме се сблъсквали с тези трудни моменти и знаем, че единственият начин да се справим с финансовите разходи са кредитите. Благодарение на тях ние можем да си позволим мечтания живот и да сме по-сигурни и спокойни във вземането на тези големи решения. Понякога обаче се нуждаем от съдействие за кредит, за да можем да вземем най-доброто и информирано възможно решение.

Съдействие за кредит от финансов консултант

Много хора се опитват да си отговорят на най-важните въпроси, свързани с тегленето на кредит сами или четейки статии и книги. Скоро обаче всички осъзнават, че това далеч не е достатъчно, за да получат пълната картина за това как мога да достигнат финансовите си цели. Тук на помощ идва т.нар. кредитен консултант или финансов консултант.

Финансовият консултант може да ви помогне да си поставите правилните финансови цели и да се чувствате сигурни и уверени в тях и тяхното осъществяване. Ако се съмнявате в себе си или в постигането на тези цели, кредитният консултант ще ви окаже пълно съдействие за кредит, като ви помогне да изградите правилните стратегии, за да превърне вашите мечти в реалистичен план за действие, както и да ограничите максимално своите дългове.

Кредитният консултант се запознава в дълбочина с вашите нужди и с това къде се намирате в живота си, какви големи финансови стъпки ви престоят и как да изберете най-правилния кредит, за да постигнете мечтания начин на живот. След като подробно обсъдите всички тези въпроси, кредитният консултант вече е готов да ви предложи своите съвети, да изготви най-правилната стратегия, отговаряща на нуждите ви, както и да ви посъветва за кредита с най-изгодни условия.

Кредитните консултанти ще ви предложат най-изгодните и подходящи за вас кредити. Те могат да бъдат както част от стандартните кредити, които се предлагат от съответната компания, така и такива, изградени изцяло за вас. Консултантът ще ви запознае със сумата, която можете да изтеглите като заем, с условията за погасяване на съответния заем, неговия срок, лихвите, както и ежемесечните вноски.

Положителни страни при работа с кредитен консултант при нужда от съдействие за кредит

Кредитният консултант ще ви помогне да изберете заема с най-изгодни условия според вашите нужди. Няма нужда да прекарвате дни в проучване на различни институции и кредити, лихви, условия и политики. Вашият кредитен консултант ще свърши всичко това. Той ще ви окаже пълно съдействие за кредит, като ограничи максимално избора ви и ще ви помогне да вземете най-правилното решение за този заем.

Също така не трябва да забравяме, че кредитният консултант е на първо място финансов експерт. Можете да разчитате на него да ви предостави безценни финансови съвети за това как да управлявате финансите и максимално да ограничите своите дългове.

Недостатъците при работа с кредитен консултант

Трябва много добре да изберете правилния кредитен консултант, ако имате нужда от съдействие за кредит. Има много консултантски компании например, зад чиито съвети се крият високи такси и условия силно затрудняващи кредитополучателя. В този случай вие трябва заплатите както начална такса, така и ежемесечна такса за изготвянето на стратегическия план за управление на заемите ви.

От една страна, консултантските агенции могат да ви помогнат да намалите лихвения процент на кредита или да ви опростят някои от таксите, но от друга страна, те не могат да ви помогнат с намаляването на самата сума по заема, която дължите.

Съдействие за кредит от Vivus

Vivus предлага на своите клиенти напълно безплатен кредитен консултант и съдействие за кредит. С вашия личен финансов консултант можете да се свържете от удобството на дома си по телефон или онлайн. Кредитните консултанти на Vivus са винаги на ваше разположение, за да могат любезно и изчерпателно да отговорят на всички запитвания и въпроси, свързани с възможностите за теглене на бърз кредит.

След като получите отговори на всички ваши въпроси и се чувствате достатъчно добре информирани и уверени в правилния избор на кредит, вие можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн, като единствено ви е необходима лична карта. Във Vivus ние винаги се стремим да превърнем тегленето на заем във възможно най-бърз, лесен и удобен процес за нашите клиенти. Вашата заявка ще бъде приета и само до 15 минути тя ще бъде обработена, а вие ще можете да получите отговор. Ако нямате достъп до интернет, където да подадете своето заявление, просто можете да свържете с някой от нашите консултанти на телефон  0700 450 10 или *4000. Ние ще се погрижим отново да ви окажем съдействие за кредит.

Независимо дали сте настоящ клиент на Vivus или просто искате да зададете своите въпроси и да получите разяснение относно условията на нашите бързи кредити, кредитните ни консултанти са винаги насреща, за да ви помогнат да направите най-добрия избор за управлението на вашите финанси и за постигането на финансовите цели.

Още по темата