Обратно
15.12.2021

Удобно теглене на бърз кредит от дивана вкъщи

Автор:
Vivus.bg

Може ли да се тегли бърз кредит от дивана вкъщи? Да, това отдавна е възможно! Бързите заеми дават възможности за финансиране на различни нужди, без дори да напускате уюта на дома си и дори докато гледате телевизия или се занимавате с нещо друго. Формите за кандидатстване се попълват за минути, а отговорът и сумата се получават буквално за още толкова. Е, все пак не е нужно да се прекалява с използването на подобен род финансови продукти, защото лесното вземане трябва да бъде съобразено и с определена дисциплина, която да осигури безпроблемното връщане на заетата сума.

Защо тегленето на бърз кредит от дивана вкъщи е толкова удобно?

Представете си следния случай – седите си на дивана у дома, но забелязвате, че той вече си „плаче“ за подмяна – на места е увиснал, на места пружините му вече се опитват да изскочат, тапицерията му вече е протрита и прочие. Обаче точно в момента не сте предвидили средства за смяната му. А какви дивани има само в сайтовете в интернет… Решавате, че така или иначе искате нов диван. Защо пък да не си вземете точно този, който от няколко минути стои на екрана на компютъра или на смартфона ви. Размерите са точно като за вас, предлага се в цветове, подходящи на вашия декор на стаята. Пречи ви цената обаче? Тогава може да финансирате покупката с бърз кредит онлайн.

А ето и още примери защо тегленето на бърз кредит от дивана и уюта на дома е толкова удобно

  • Стоите си вкъщи в почивен ден и ненадейно разбирате, че пералнята ви тече. И трябва да се поправи или смени. Но нямате финансовата възможност в момента. А това си е проблем.
  • Добрият стар автомобил е на път да ви предаде, но все така се надявате да не се случи точно сега, защото изобщо не сте планирали подобни разходи. Е, все пак автомобилът ви предава именно в най-неподходящия момент. Лошо.
  • Детето весело ви уведомява, че много иска да отиде на лагер, за който отново не сте планирали финанси и дори не сте подозирали, че може да се проведе. А сега какво?
  • Искате да отидете на море, но парите пак не стигат. Ами ремонта? Дали да не се лишите от едното за сметка на другото? Ремонтът е належащ. Но е належащо и да си починете, за да се възстановите от психическото натоварване на работа. Кое да изберете?

А защо пък да трябва да правите избор? Защо да се чудите как да ремонтирате пералнята или колата? Защо да се чудите как да изпратите детето си на училищния лагер? Защо? Защо просто не помислите за опцията теглене на бързи кредити от вкъщи?

Бърз кредит от дивана вкъщи – навременно и удобно решение

Неочаквани събития може да ви споходят по всяко време. Въпросът е как ще реагирате при подобни случаи? Много хора започват да търсят изход от финансовите си проблеми, като търсят заеми от приятели. В днешно време обаче немалко от хората изплащат различни видове кредити – потребителски, стокови, жилищни. Така че не е особено сигурно, че ще намерите човек, който да разполага с достатъчно много свободен финансов ресурс и да може да ви помогне.

Какво е необходимо? Избирате си фирма за бързи кредити, от която да вземете парите. Кандидатствате директно на сайта й – решавате каква сума няма да натовари бюджета ви и ще е достатъчна за покриване на нуждата ви, съобразявате се със срока, който можете да си позволите и попълвате искането си за кредит. Отговорът получавате до минути, а ако сте одобрени – и парите също. Поръчвате дивана и той пристига. Или сменяте пералнята си. Или правите нужния ремонт на автомобила си. Или детето отива на лагер със съучениците си. Ремонтът може да бъде направен, а може да се отиде и на почивка на море. И сте доволни.

Какво точно е бърз кредит?

Най-общо - бърз кредит е краткосрочен заем за малка сума – обикновено 500-1000 лева – който се изплаща с една вноска или с няколко последователни, като във вноските е калкулирана и лихвата. А относно това как може да се намери бърз кредит от дивана – нужни са само няколко клика в интернет. Неслучайно е така, защото повечето платформи, предоставящи такива финансови продукти, се намират именно в мрежата и са достъпни както чрез обикновен компютър, така и чрез различни приложения за смартфони.

Тези услуги се предлагат на пазара като начин да се преодолее пропастта между дните, оставащи до заплата и липсата на средства или да се посрещне неочакван разход. В допълнение – някои компании за бързи заеми предлагат и удължаване на срока за връщане със седмица, две или месец. Това е обвързано с допълнителни такси, които зависят от конкретната компания. Същевременно обаче пък удължаването носи спокойствие на кредитополучателите, че ще си осигурят достатъчно време да си погасят задължението, ако към момента нямат необходимите средства.

Какво трябва да се знае при тегленето на бърз кредит от дивана вкъщи?

Да, тегленето на бърз кредит онлайн е удобно и наистина може да се случи дори от собствения ви дом. Все пак обаче всяко удобство се заплаща. Бързите заеми се отличават от банковите с това, че имат малко по-висока годишна лихва. Но пък тази лихва рядко се достига, защото бързите заеми трябва да бъдат върнати от кредитополучателите си в срок от месец или няколко месеца. Ако искате да вземете такъв  кредит, проверете каква е лихвата на ден или за целия месец. Това ще ви даде по-ясна представа за плащането на сумата накрая – взетите пари плюс лихвата.

Плюс за всеки бърз кредит определено е лесното теглене и липсата на формалности. Няма попълване на купища документи и няма деклариране на какво ли не. Това, разбира се, е компенсирано с тази малко по-висока лихва, за която споменахме в горните редове. Ако ви трябват пари в момента и впоследствие това взимане на заем няма да утежни бюджета ви, можете да се възползвате.

Жена, която се е възползвала от теглене на бърз кредит от дивана вкъщи

С какво да се съобразим при вземането назаем на бързи пари от вкъщи?

След като вече сте получили парите, е време да се замислите как ще ги върнете. А това е редно дори да предшества търсенето на кредит. С какво да се съобразим при вземането на бърз кредит от дивана?

  • Каква сума ви е необходима? Никога не надвишавайте средствата, от които се нуждаете. Старайте се да вземете точно толкова или много малко повече. Когато гледате различните кредитни калкулатори, бъдете сигурни, че сумата, която виждате като крайна дължима такава, включва в себе си и лихвата. Взимайки бързи пари на заем, е добре да прецените какви са вашите възможности за връщането им.
  • Ако ви трябват повече средства, които да изплатите на няколко вноски, вижте предложенията за кредит на вноски. Разчетете семейния бюджет според избраните месечни вноски. Ако имате възможност да внасяте 100 лв., не избирайте вноски от 150 лв., за да погасите кредита по-рано. Съобразете всяко едно изплащане на заем с личните си възможности.
  • Падежната дата. Когато се търсят бързи кредити от вкъщи, е добре да съобразите вноските с периода, в който получавате своето трудово възнаграждение. Така ще избегнете варианта да имате падеж, но да нямате пари за него. Добре би било да използвате трик, с който да избегнете закъснение на падежната дата. Ако например взимате заплата на 1-во число, нека падежът ви бъде няколко дни по-късно. Така ще имате възможност да погасите задължението си, без да се притеснявате от евентуално закъснение на месечното възнаграждение.
  • Ако сте сигурни, че можете да върнете парите с една вноска, вземете кредит до заплата. Но все пак бъдете сигурни, че ще успеете да изплатите вноската навреме. Много компании предлагат възможност за удължаване на падежа, но това е свързано с допълнително оскъпяване на заема.

Винаги бъдете информирани

За тегленето на бърз кредит от дивана вкъщи има два типа потребители – редовни клиенти и хора, които още нямат опит с подобен род финансови услуги. Ако все още не сте ползвали подобни продукти, не сте в течение на нещата или не знаете какво да гледате, можете да използвате сайтове за сравнение на оферти. В тях можете да видите какви са предложенията на различни компании. Информирайте се за това какви условия се предлагат, какви са основните варианти на кредитите – до заплата, на вноски, кредитни линии и т.н. Проверете какви са минималните и максималните суми, които може да се получат. Изберете си компания и прочетете всички условия, до които имате достъп. Подаването на заявка за бърз кредит става основно онлайн, така че потърсете пълна информация за всичко, което ви интересува.

Взимане на първи бърз заем

Ако теглите за първи път, може да видите къде има вариант за промоционален първи безлихвен кредит и да видите как ще се сработите с кредитодателя. Ако прецените, че това не е вашата компания, не ви харесва нещо – обслужването, условията, времето за отговор и т.н. – използвайте услугите на друга такава. Все пак обаче се доверявайте на доказани фирми. Удобното теглене на бърз кредит от дивана вкъщи може да се превърне в кошмар, ако попаднете на нелоялна компания. Така че преценявайте внимателно. Ако се чудите дали избраната фирма е стабилна и легална, проверете в регистъра на БНБ за наличие на регистрация.

Теглене на бърз кредит онлайн от Vivus

Да се теглят бързи кредити от вкъщи, използвайки услугите на Vivus, също е повече от лесно. Няколко клика в сайта, попълване на кратък онлайн формуляр и заявката е пусната. Всичко става за броени минути – включително и получаването на отговор на заявката и преводът на парите при одобрение. Нужните данни са единствено тези, присъстващи във вашата лична карта. Ако имате банкова сметка и искате да получите парите си по нея, то можете да я предоставите. Ако нямате такава, без проблеми можете да изберете да получите парите си на каса на EasyPay. Първият заем е без лихви и без такси, тоест връщате колкото получите в избрания от вас период. Сумата за първи бърз кредит от Vivus може да е между 50 и 600 лв., а периодът – между 5 и 30 дни. За втори и следващи заеми вече можете да достигнете до 1500 лв. сума за кандидатстване.

Още по темата