Обратно
11.12.2018

Бързи online кредити до минути

Автор:
Vivus.bg

Декември и януари определено не са сред лесните месеци за нито едно българско семейство. Коледните празници може да утежнят семейния бюджет много по-бързо, отколкото дори може да си представите! Пример – харесвате си нещо, което много отдавна искате да си купите или сте намерили мечтания подарък за приятел или роднина. Искате да го купите защото е точно това, което търсите, точно това, което човекът иска, на промоция е, доставката е безплатна, последен брой е… Финансите ви обаче казват НЕ! Заплата още не е дошла, за коледни премии е още рано и така става ясно – пари в момента нямате. А защо не се огледате за бързи online кредити?

Предимства при тегленето на бързи online кредити

Ето какви предимства имате при тегленето на бързи online кредити:

  • Кандидатства се в изключително опростена готова регистрационна форма;
  • Необходимо е да се попълнят само основни лични данни;
  • Дори навън зимата да се вихри, вие можете да получите кредит, кандидатствайки, докато си стоите на топличко на дивана вкъщи;
  • Могат да се теглят малки суми, които са по възможностите за връщане на всеки потребител;
  • Няма ограничения кога и откъде ще кандидатствате;
  • Не е нужно да живеете или да се намирате в София, за да ползвате услугата. Подобен бърз заем може да вземете от всяка точка на страната, в която има интернет;
  • Парите идват буквално до минути, така че промоцията, която искате да ползвате, със сигурност няма да свърши;
  • Средствата може да вземете и в кеш вариант и да се вихрите из магазините, ако предпочитате да обикаляте реално, а не виртуално за подаръци;
  • Средствата могат да постъпят директно в банковата ви сметка. Повечето компании, предлагащи бързи online кредити, работят и с популярните каси за плащане на комунални услуги – EasyPay, така че имате избор как да получите и след това как да върнете парите;
  • Често се предлагат бързи кредити, които са безлихвени, така че ако смятате, че ще може да покриете заема от например 200 лв. със следващата заплата, а до нея има няколко дни, ще можете да върнете същата сума, без върху нея да има оскъпяване.

За какво може да се ползват бързи online кредити до минути?

Няма един отговор на този въпрос. Хората имат разнообразие от причини, поради които ползват заеми онлайн. За едни това е начин да не лишават семейството си от приятни коледни изживявания, като използват парите за покупка на подаръци. Други посягат към този тип кредитиране за покриване на неотложни разходи. Има множество различни профили на потребителите, които ползват бързи online кредити до минути. Какво най-често се прави със средствата?

Ремонт на автомобила

Всяка една дупка на пътя може да причини вреда на автомобила и да ви изпрати директно в сервиз. Ако пък закъсате и няма как да придвижите колата, ще ви се наложи да потърсите пътна помощ. Ето точно това обаче не сте планирали и нямате пари да платите. Кандидатствате в някоя фирма за бързи онлайн заеми и при одобрение получавате парите, още преди да е пристигнала пътната помощ.

Ремонт вкъщи

Съседът пак ви наводни или избиха тръбите точно в началото на зимата, след като за поредно лято отложихте ремонта? Е, няма как да не оправите проблема, ясно е. Обаче заплатата е още далеч, а ремонтът е неизбежен. Тегленето на бързи online кредити е възможен вариант в случая.

Неочакван разход за детето

Детето иска да отиде на зимен лагер, но вие тактично сте пропуснали да планирате този разход на заплата и сега няма как да платите екскурзията. Обаче вече сте му дали обещание, че ще отиде. А детето е наясно, че вие си спазвате обещанията, пък и все пак ви е уведомило месец по-рано. Трудно е да се разочарова дете, нали така?

Развален домакински уред

Имате проблем с някой от домакинските уреди? Още по-лошо – проблемът е с някой от отоплителните домакински уреди, а зимата е в разгара си? Няма начин да пропуснете да оправите уреда – все пак точно сега ви трябва. Ех, защо не се развали през лятото…

Пералнята протече, купът с прането расте в геометрична прогресия – трябва да се оправи, неизбежно е.

Хладилникът се развали, а само преди седмица го напълнихте с храна, защото беше време за заплата. А до следващата има още тоооооолкова много време.

Какво да правим? Ето още няколко ситуации, в които тегленето на бързи online кредити би било добър вариант.

Появила се е промоционална оферта

Имате супер изгодна оферта за празниците, но чакате да вземете заплата, за да я платите? Обаче времето до получаването на трудовото възнаграждение е още далече? Отново като решение можете да кандидатствате за бързи online кредити. Този разход е вече планиран и ще върнете парите след по-малко от месец. А ако намерите оферта за безлихвен първи кредит, може дори да върнете, колкото сте взели.

За да ползвате какъвто и да е онлайн бърз кредит, не е необходимо да сте в София или в някой голям град. Можете да кандидатствате от където и да е, стига да имате достъп до интернет. Това е отлична възможност да се застраховате в случай на нужда, особено ако ви предстоят пътувания в страната. Не е ясно как и кога зимата ще ни изненада, а ако се наложи да останете още ден или два в хотел, но нямате пари – потърсете бързи online кредити и отметнете поне тази грижа.

Бързи online кредити до минути от Vivus

От Vivus също могат да бъдат теглени бързи online кредити. Първият заем е без лихви и без такси. Това означава, че клиентите връщат, колкото са взели, в рамките на избрания от тях срок. За първи кредит може да бъде взета сума от 50 до 600 лв. Възможният срок е от 5 до 30 дни.

Пример за теглене на първи заем: Клиент кандидатства за 600 лв. и иска да ги върне за 30 дни. Той кандидатства директно на сайта и до 15 минути получава отговор. Ако заявката му е одобрена, той получава 600 лв. В рамките на тези 30 дни, които е избрал за връщане на своя първи заем, той трябва да плати точно 600 лв., за да погаси задължението си. Целият процес отнема броени минути, а след това след още няколко минути клиентът вече може да използва парите си.

Още по темата