Забравих паролата си, как да я възстановя?

Ние ти предлагаме следните две удобни опции за възстановяване на паролата:

  1. Чрез имейл
  2. Чрез SMS

За твое улеснение по-долу сме описали какво е нужно да направиш стъпка по стъпка.

Възстановяване на парола чрез имейл:

• Избирайки опцията за възстановяване на паролата чрез имейл, трябва да въведеш имейла, с който си регистриран във Vivus.bg.

• На следващата стъпка ще получиш потвърждение, че ти е изпратен имейл и трябва да провериш електронната си поща. Моля, имай предвид, че имейлът за възстановяване на паролата може да отиде в папка „Спам (Spam/Junk)“. За да възстановиш паролата си, ще трябва да използваш бутона „Възстановяване на парола“, който ще откриеш в изпратения от нас имейл. Mоля, имай предвид, че бутонът е валиден 30 минути от получаването му.

• След като кликнеш на бутона от имейла, трябва да въведеш новата парола, която трябва да бъде с дължина поне 8 символа, да съдържа главна буква, малки букви на латиница и цифри.

Ако всичко е наред, на следващата стъпка ще видиш съобщение, че паролата ти е успешно променена.

За да влезеш в профила си, трябва да натиснеш бутон „ВЛЕЗ В ПРОФИЛА СИ“, да въведеш Имейл или ЕГН и новата парола, която създаде и да натиснеш бутон „ВХОД“.

• Готово, ти вече си в профила си.

Възстановяване на парола чрез SMS:

• Избирайки опцията за възстановяване на паролата чрез SMS, трябва да въведеш твоя телефонен номер, с който си се регистрирал във Vivus.bg.

• На следващата стъпка ще получиш потвърждение, че ти е изпратен SMS с код за възстановяване. Провери телефона си и въведи изпратения от нас код, за да продължиш. Моля, имай предвид, че кодът, който ще получиш, ще бъде валиден само 30 минути.

На следващата стъпка трябва да въведеш новата парола, която трябва да бъде с дължина поне 8 символа, да съдържа главна буква, малки букви на латиница и цифри.

Ако всичко е наред, на следващата стъпка ще видиш съобщение, че паролата ти е успешно променена.

За да влезеш в профила си, трябва да натиснеш бутона „ВЛЕЗ В ПРОФИЛА СИ“, след това да въведеш Имейл или ЕГН и новата парола, която създаде и да натиснеш бутон „ВХОД“.

• Готово, ти вече си в профила си.