Обратно
5.5.2022

10 добри причини да изберем бързи заеми онлайн

Автор:
Vivus.bg

Знаете, че на определено число от месеца получавате трудовото си възнаграждение. Знаете, че от тази дата нататък имате определена сума пари, която използвате, за да покриете всички свои нужди, разходи и харчове. Понякога имате странични доходи, понякога – нямате. Наличието на такива би било плюс. Но невинаги се случва да имате и в повечето случаи хората разчитат на заплатата си. Тази заплата обаче невинаги е достатъчна. Или си правим сметка, че ще е достатъчна, но нещо се случва и се оказва, че се появява допълнителна нужда от пари. Възможно е да се развали хладилникът, да се счупи колата, да ни начислят по-висока сметка за парното. Възможните варианти, които да утежнят бюджета ни, за съжаление, са доста. Каквото и да се случи обаче, всеки от нас знае, че трябва да се опита да намери решение на моментното си финансово затруднение. А това решение може да е теглене на бързи заеми онлайн.

Какво решение за справяне със ситуацията при нужда от пари може да се намери? И защо тегленето на бързи заеми онлайн също е възможно такова?

Първото решение, което може да се появи при хората, е да потърсят пари на заем от някой близък или приятел. Това решение обаче е свързано с вътрешно притеснение как ще реагира вашият познат, какво ще си помисли и прочие. А особено, ако се забавите с връщането на сумата, най-вероятно ще се чувствате доста неудобно пред него впоследствие.

Има вариант, при който можете да заложите някоя своя вещ и да я откупите обратно, когато отново разполагате с достатъчно средства. Искате ли обаче да правите такова нещо с вещите си?

Съществуват и възможности за справяне със ситуацията чрез теглене на заем от банка. Процедурата обаче понякога е по-тромава, необходими са много документи и като цяло може да се наложи да почакате известно време, докато разберете дали ще ви бъде отпуснат този заем.

Като вариант, когато имате нужда от пари, е и тегленето на бърз заем от компания за бързи кредити. В днешно време тегленето на бързи заеми онлайн е широко използвано решение за много хора, най-вече заради бързината, с която става разглеждането на заявките в този тип компании. Въпросът, който идва обаче, е коя компания да изберем, тъй като пазарът е наистина наситен. Преди това обаче нека посочим още няколко причини защо това решение би било удачно.

Надпис бърз заем

10 причини да изберете бързи заеми онлайн

Бързите заеми могат да бъдат полезен инструмент за намиране на малка сума пари за кратък период от време. Когато се използват правилно и с добро намерение, опитът с компаниите, работещи в сектора, е положителен. Затова нека разгледаме 10 причини да изберете точно тази форма на кредитиране.

1. Няма нужда да напускате своя дом, за да теглите бързи заеми онлайн

При кандидатстването за бързи заеми онлайн всичко става през Интернет и няма да ви се наложи да се редите на опашка в офис на някоя банка. Не е нужно да ходите където и да било, можете просто удобно да се излежавате на дивана си вкъщи. Достатъчно е да разполагате само с устройство, което позволява свързване към глобалната мрежа, и можете да кандидатствате веднага за заем.

2. При теглене на бързи заеми онлайн забравяте за купищата документи

Всичко, което е нужно да предоставите при кандидатствания за бързи заеми онлайн, са данните от вашата лична карта. Ако при одобрение искате да получите парите си по банков път, то трябва да предоставите и лична банкова сметка.

За самото кандидатстване обикновено е необходимо само да посочите желаните от вас сума и срок, да се регистрирате и да изберете начин, по който ще получите парите. Споменахме вече за банковия път на получаване, но обикновено има и опция за каса на EasyPay. След това изчаквате отговор на заявката. При одобрение парите пристигат при вас до минути.

3. Без доказване на доходи

За мнозина от кредитополучателите доказването на доходи е проблемно. Обикновено обаче за отпускане на бърз заем онлайн няма такова изискване. Разбира се, това зависи и от кредитната институция, към която пускате заявката си.

4. Без поръчители

С бързите потребителски заеми обикновено няма да ви се налага да търсите поръчители, които да гарантират за вас. Те често не се изискват като условие за отпускане на кредит от небанковите финансови институции. Да, може да ви звучи странно, но някои небанкови кредитни компании наистина предоставят опция за теглене на бърз заем без поръчител.

5. Бързи заеми онлайн без трудов договор

Дори в момента да не сте назначени на работа, то това не значи, че нямате никакви доходи. Може да работите като фрийлансър без официален договор. Или да получавате наем от жилище или пък от рента. Варианти за допълнителни доходи има много. Именно в такива моменти ще оцените най-силно възможността за получаване на бързи заеми без трудов договор, който официално да доказва, че работите.

6. Бързина

Намирането бързо на пари на заем от лицензирана кредитна институция е от безспорните предимства на бързите онлайн кредити. Обикновено можете да получите така нужното финансиране по-бързо дори от това да поискате заем от приятел.

Освен това този тип продукти е достъпен чрез някои фирми дори в събота и неделя. Така че, ако ви се наложи да търсите пари именно тогава, вижте кои от тях работят през уикенда.

7. Сигурност, на която да разчитате

Не всеки може да предоставя бързи заеми онлайн. За да предлага подобни услуги, една компания трябва да покрива редица нормативни уредби, сред които са да има лиценз за администратор на лични данни, както и лиценз, издаден от БНБ, позволяващ тя да извършва кредитиране на физически лица. Притежавайки тези разрешителни, всяка компания гарантира легалността си, легитимността си и това, че е сигурен финансов сътрудник в случай на нужда.

8. Доверие

Финансовите организации, предлагащи бързи заеми онлайн, държат изключително на своето име и реноме. Този факт резонно допринася за тяхното отговорно и лоялно отношение към клиентите, за да спечелят трайно тяхното доверие и уважение.

9. Изгодни и прозрачни условия

При кандидатстване онлайн за бърз заем до заплата ще имате предостатъчно време да прецените дали условията на компанията ви устройват, без никой да ви притеснява с присъствието си. Никой няма да ви безпокои и ще можете да направите напълно информиран избор.

Има и още едно допълнително нещо - опция, която не се предлага от много кредитни фирми, но все пак я има - взимане на бързи заеми с лошо ЦКР. Това означава, че дори някой потребител към момента да е с лоша кредитна история, то може да се намери компания, която да му отпусне кредит. Все пак отваряме една скоба тук - важно е всеки такъв потребител първо да помисли дали си заслужава да тегли поредния кредит и дали това няма да утежни още повече положението му. Това със сигурност трябва да се прецени много внимателно. И по възможност би било добре да се избегне, именно за да не се влошава допълнително финансовото състояние.

10. Удобна и лесна процедура

Избирайки бърз заем онлайн, ще можете да разрешите удобно и бързо неприятен финансов проблем.

Технологиите в днешно време предполагат оптимално удобство за клиента и максимална бързина при обработването на документи. Отдавна вече не е нужно да се редите по опашки и да носите папки с документи, доказващи какво ли не – от това дали сте женени, през това къде живеете, до свободни съчинения на тема „Какво ще правите с отпусната сума“. Технологиите са налице, а с тях и опцията да се възползвате от бързи кредити online до заплата, докато си стоите пред телевизора на дивана вкъщи. Клише? Не, това наистина е реалност.

Защо да изберете Vivus пред останалите небанкови кредитни институции при нужда от бързи заеми онлайн?

Замисляли ли сте се някога да се фокусирате върху онова, което ви кара да се чувствате щастливи и да престанете да мислите за неприятните неща в живота? Ние, от Vivus, заставаме до вас във всеки един момент. Възползвайки се от нашите услуги, ще се уверите сами в лекотата, с която разрешаваме вашите проблеми.

Получаване на бързи заеми онлайн

Реално, ако всички причини, изброени в предната точка, са нещата, които търсите, то именно предлаганите от Vivus.bg онлайн бързи заеми са изборът, който трябва да направите. А ето и още малко причини „защо“:

Сигурност

Не всяка компания притежава възможност да предоставя бързи заеми. Както споменахме и по-горе, за да легализира и узакони дейността си, тя трябва да покрива редица нормативни уредби. Ние, от Vivus, сме преминали успешно през всяко едно стъпало. Притежаваме и нужния лиценз за администратор на лични данни. Поддържаме високо ниво на сигурност, за да предоставяме максимално качествени услуги.

Прозрачност на условията

Потребителите имат възможността сами да решат кое е най-добро за тях при теглене на бързи заеми онлайн: размер на сумата, срок на погасяване, дати за връщане и прочие. С помощта на кредитен калкулатор всеки потребител може сам по всяко време да провери каква би била дължимата сума спрямо изтеглената такава и избрания срок за връщане. Държим на това нашите клиенти винаги да са наясно с точните условия по кредитите им.

Скорост

Бързината има особено значение, особено в онези моменти, в които се налага бързо да се намерят пари назаем. Ние сме създали бърз начин за теглене на кредит онлайн – отговор на заявка за заем се получава в рамките на 15 минути. При одобрение на заявката парите се превеждат веднага и клиентите могат да ги очакват до 15 минути на лична банкова сметка или на каса на EasyPay.

От комфорта на дома

Всяка една част от процедурата се извършва изцяло онлайн и не ви се налага да се редите пред която и да е банкова институция. Нашият любезен и мил персонал ще ви съветва безотказно за всяка една стъпка, през която се налага да преминете чрез онлайн чат, по имейл или на телефонни номера 0700 450 10 и *4000.

Лесно кандидатстване за бързи заеми онлайн

Няма необходимост от купища бумащина, съдържаща непотребна за кредитоискателя информация, включително документи и копия от трудови договори. Ако откриете, че сте изправени пред финансов проблем – неочаквано високи битови сметки, спешни плащания за лечение, ремонт или покупка на нови електроуреди и нямате друго решение – вземането на online бърз заем от нас би ви дало бързо и лесно решение на проблема.

Доверие

Ние, от Vivus, държим изключително много на името и реномето си. Умението ни да печелим трайно доверието и уважението на потребителите ни превръща в един от лидерите на пазара на бързи заеми онлайн.

Гъвкавост

Предоставяме различни опции за погасяване на задълженията. Възможно е плащанията да се правят по банков път по някоя от банковите ни сметки. Възможно е също да се правят и на каса на EasyPay или на Cashterminal.

Ако се окаже, че срокът за връщане не стига, то имате опция да го удължите, заплащайки такса за това.

Лоялните ни клиенти могат да се възползват от преференциални условия за теглените от тях бързи заеми онлайн и да участват в интересни инициативи, които организираме.

Работим всеки ден от седмицата, за да можем винаги да сме насреща в случай на нужда.

Бързи заеми онлайн, показани чрез летящи парички

Какъв кредит можете да изтеглите от Vivus?

Ние, от Vivus, сме в готовност да помогнем на всеки човек, изпаднал в моментно финансово затруднение. Кои са основните характеристики на нашите бързи заеми онлайн?

1. Кредит с 0 % лихва и 0 лева такси

Всеки един кредитоискател мечтае да получи кредит, който не е обременен с допълнителни такси и лихви, които да го оскъпят. Vivus ви подава ръка в трудни моменти и укрепва финансовото ви положение. Затова при теглене на бърз кредит за първи път от нас връщате точно толкова, колкото сте взели и нито стотинка повече в рамките на избрания от вас срок. Сумата за първи заем е с максимален праг до 600 лева (минимум могат да се вземат 50 лв.). Срокът на погасяване може да бъде от 5 до 30 календарни дни. Да, точно така - можете да вземете бърз заем без лихва и без оскъпяване. С пример това значи - взимате първи заем от нас за 600 лв. за 30 дни. В рамките на тези 30 дни връщате точно 600 лв.

2. За втори и следващи кредити максималната сума може да достигне 1500 лв.

За да бъде максимално полезен на по-широк кръг от хора, Vivus дава разнообразни възможности за теглене на бързи заеми онлайн. Така че в моменти на трудност и липса на достатъчно парични средства за вас има решение. След погасяването на първия заем кредитният ви лимит може да достигне до 1500 лв. Като при теглене на втори и следващи кредити вече има оскъпяване. За да сте в яснота относно сумата, която ви предстои да върнете, с помощта на нашия кредитен калкулатор бързо и лесно можете да се ориентирате.

3. Кредит без поръчители

Когато искате да намерите бърз и лесен начин да покриете липсващите средства, докато получите следващия превод на трудово възнаграждение, но не искате да ангажирате други хора, бързите online кредити са страхотна опция. Освен че получавате пари за изключително кратко време, не ви се налага да търсите поръчители и да ангажирате други хора.

Изпадайки в трудни и неловки ситуации, повечето хора желаят да останат в сянката на анонимността. Това означава, че сами трябва да се справят с появилите се проблеми, без да опират до помощта на приятели, близки или роднини. Уважавайки желанието за анонимност, кредитите от Vivus са без поръчители.

4. Кредит без посещения в офис

17:20 часа е и е петък. Остават ви 5 дни до заплата, обаче точно сега приятелите ви отиват на кино и после купонът ще продължи. Е, без вас, защото парите са ви свършили, а не желаете да искате от тях назаем. Мислите си „Пак в най-неподходящия момент, точно когато пак нямам пари…“. Посягате към телефона и се чудите откъде да намерите бързи заеми онлайн, тъй като работният ден отива към края си. Влизате в Интернет. Намирате сайта на Vivus.bg и кандидатствате за бърз online заем до заплата. Нужни са само няколко минути време за отговор.

Докато се чудите дали ще получите одобрение, започвате тайно да си мислите какво ще облечете довечера. Вече се обвинявате, че сте се решили на такава стъпка, но пък искате най-сетне да излезете и вие. И ето – отговорът пристига! Одобрени сте. А всъщност това даже ви е първият кредит от Vivus и той ще бъде безлихвен. Ето че решението било повече от лесно.

Още малко за отпусканите суми при теглене на бързи заеми онлайн от Vivus

Обикновено минималните суми на компаниите, които предлагат бърз кредит, започват от 50 лева. Това ви дава възможност да вземете наистина малка сума – все едно сте я взели от приятел. Но реално така не „тормозите“ когото и да било от обкръжението ви и си спестявате чувството на неудобство и спешността да върнете средствата. Все пак не е много приятно да знаете, че дължите на някого пари и да се чувствате неприятно всеки път, когато го видите. От банка минималната сума е по-голяма в повечето случаи. Но при небанковите институции, в това число и при Vivus, спокойно можете да изтеглите дори толкова малка сума.

Максималните суми за теглене на бързи онлайн заеми от небанкови институции не би следвало да са големи. Причината е в краткия срок за връщане. Все пак малко са хората, които могат да върнат 5000 лв. за 30-тина дни например. Затова и във Vivus сме подходили разумно с максималната възможна сума за теглене. И затова тя е 1500 лв. С такава сума можете да се справите с малките препятствия от финансов характер и да не утежните прекалено месечния си бюджет. Все пак идеята на тегленето на бързи заеми онлайн е именно справянето с краткосрочните финансови проблеми.

Още по темата