Обратно
15.7.2021

10 добри причини да изберем бързи заеми онлайн

Автор:
Kaloyan Stoyanov

Знаете, че на определено число от месеца получавате трудовото си възнаграждение. Знаете, че от тази дата нататък имате определена сума пари, която използвате, за да покриете всички свои нужди, разходи и харчове. Понякога имате странични доходи, понякога – нямате. Наличието на такива би било плюс. Но не се случва толкова често да има такива. В повечето случаи хората разчитат на заплатата си. Тази заплата обаче невинаги е достатъчна. Или си правим сметка, че ще е достатъчна, но нещо се случва и се оказва, че се появява допълнителна нужда от пари. Възможно е да се развали хладилникът, да се счупи колата, да ни начислят по-висока сметка за парното. Възможните варианти, които да утежнят бюджета ни, за съжаление, са доста. Каквото и да се случи обаче, всеки от нас знае, че трябва да се опита да намери решение на моментното си финансово затруднение. А то може да е теглене на бързи заеми онлайн.

Какво решение за справяне със ситуацията при нужда от пари може да се намери? И защо тегленето на бързи заеми онлайн също е възможно такова?

Първото решение, което може да се появи при хората, е да потърсят пари на заем от някой близък или приятел. Това решение обаче е свързано с вътрешно притеснение как ще реагира нашият познат, какво ще си помисли и прочие. А особено, ако се забавим с връщането на сумата, най-вероятно ще се чувстваме доста неудобно пред него впоследствие.

Има вариант, при който можем да заложим някоя своя вещ и да я откупим обратно, когато отново разполагаме с достатъчно средства. Искаме ли обаче да правим такова нещо с вещите си?

Съществуват и възможности за справяне със ситуацията чрез теглене на заем от банка. Процедурата обаче често е тромава, необходими са много документи и като цяло можем да почакаме доста, докато разберем дали ще ни бъде отпуснат този заем.

Като вариант, когато имаме нужда от пари, е и тегленето на бърз заем от компания за бързи кредити. В днешно време тегленето на бързи заеми онлайн е широко използвано решение за много хора, най-вече заради бързината, с която става разглеждането на заявките в този тип компании. Въпросът, който идва обаче, е коя компания да изберем, тъй като пазарът е наистина наситен. Преди това обаче нека посочим още няколко причини защо това решение би било удачно.

10 причини да изберем бързи заеми онлайн

Нека разгледаме 10 причини да изберете точно тази форма на кредитиране.

1. Няма нужда да напускате своя дом, за да теглите бързи заеми онлайн!

При кандидатстването за бързи заеми онлайн всичко става през Интернет и няма да ви се наложи да се редите на опашка в някоя банка. Достатъчно е да разполагате само с устройство, което позволява свързване към глобалната мрежа, и можете да кандидатствате веднага за заем.

2. При теглене на бързи заеми онлайн забравете купищата документи

Всичко, което е нужно да предоставите при кандидатствания за бързи заеми онлайн, са данните от вашата лична карта. Ако при одобрение искате да получите парите си по банков път, то трябва да предоставите и лична банкова сметка.

За самото кандидатстване е необходимо само да посочите желаните от вас сума и срок, да се регистрирате и да изберете начин, по който ще получите парите. Споменахме вече за банковия път, но обикновено има и опция за каса на EasyPay. След това изчаквате за отговор на заявката. При одобрение парите пристигат при вас до минути.

3. Без доказване на доходи

За мнозина от кредитополучателите доказването на доходи е проблемно. Обикновено обаче за отпускане на бърз заем онлайн няма такова изискване.

4. Без поръчители

С бързите потребителски заеми обикновено няма да ви се налага да търсите поръчители, които да гарантират за вас. Те често не се изискват като условие за отпускане на кредит от небанковите финансови институции.

5. Без трудов договор

Дори в момента да не сте назначени на работа, то това не значи, че нямате никакви доходи. Именно в такива моменти ще оцените най-силно отпускането на бързи заеми онлайн, при които не се налага да представяте трудов договор.

6. Бързина

Намирането бързо на пари на заем от лицензирана кредитна институция е  от безспорните предимства на бързите онлайн кредити. Ще можете да получите така нужното финансиране доста често по-бързо дори от това да поискате заем от приятел.

7. Сигурност, на която да разчитате

Не всеки може да предоставя бързи заеми онлайн. За да предлага подобни услуги, една компания трябва да покрива редица нормативни уредби, сред които са да има лиценз за администратор на лични данни, както и лиценз, издаден от БНБ, позволяващ тя да извършва кредитиране на физически лица.

8. Доверие

Финансовите организации, предлагащи бързи заеми онлайн, държат изключително на своето име и реноме. Този факт резонно допринася за тяхното отговорно и лоялно отношение към клиентите, за да спечелят трайно тяхното доверие и уважение.

9. Изгодни и прозрачни условия

При кандидатстване онлайн за бърз заем ще имате предостатъчно време да прецените дали условията на компанията ви устройват, без никой да ви притеснява с присъствието си. Никой няма да ви безпокои и ще можете да направите добре информиран избор.

10. Удобна и лесна процедура

Избирайки бърз заем онлайн, ще можете да разрешите удобно и бързо неприятен финансов проблем.

Технологиите в днешно време предполагат оптимално удобство за клиента и максимална бързина при обработването на документи. Отдавна вече не е нужно да се редите по опашки и да носите папки с документи, доказващи какво ли не – от това дали сте женени, през това къде живеете, до свободни съчинения на тема „Какво ще правите с отпусната сума“. Технологиите са налице, а с тях и опцията да се възползвате от бързи кредити online до заплата, докато си стоите пред телевизора на дивана вкъщи. Клише? Не, това наистина е реалност.

Още по темата