Обратно
11.8.2021

Бързи пари онлайн за спешни случаи – удобно решение за всеки

Автор:
Vivus.bg

Няма човек, който да не е страдал от липса на средства в един или друг момент от живота си. За да се компенсира моментната липса на средства, е нужно да се намерят такива, които да запълнят дупката до следващото плащане – социално или заплата. Именно за такива моменти има бързи пари от Vivus.bg. Това не е вълшебно средство за намиране на пари, но пък е начин да си осигурите такива, без никой ваш близък да е необходимо да разбира. Нужно е само попълване на онлайн апликационна форма и при одобрение парите пристигат до минути.

Какво означава да изтеглим бързи пари онлайн?

Спешните онлайн кредити са един от най-разпространените начини да се сдобием с бързи пари. Това са кредити обикновено на стойност до 1000 лева или малко повече, които трябва да се изплатят от кредитополучателя за кратък период от време. Периодът варира, но най-често е един месец.

Това са бързи пари без доказване на доход и без нужда от поръчител. От бързи пари онлайн най-често се възползват хора, на които им е изникнал спешен разход като например за непредвиден ремонт или медицински разход, или такива, които заделят пари за мечтано пътуване и се нуждаят от малко допълнителни средства. Бързи пари можете да изтеглите за няколко минути, като единствените условия обикновено са да имате навършена определена възраст (пълнолетие или 19 години), да сте български гражданин и да имате валидна лична карта. Важна е и кредитната ви история.

Много хора избират да се възползват от тегленето на бързи пари онлайн именно заради това, че не е нужно доказване на доход. Липсата на доход към момента може да е по различни причини - може да сте тъкмо постъпили на ново работно място или отскоро да сте безработни. Може да работите на свободна практика или тепърва да очаквате първия си работен ден.

Друга характеристика е това, че, когато подавате своята кандидатура за бързи пари онлайн, не е необходимо да споменавате къде точно възнамерявате да харчите изтегления заем.

Някои основни правила, които трябва да спазваме при тегленето на бързи пари за спешни случаи

Факт е, че почти всички кредитни компании предлагат примамливи условия. Но все пак въпреки всичко е добре да се спазват определени правила при ползването на подобни продукти. Ето някои от най-важните:

Когато ви трябват бързи пари, не взимайте повече, отколкото можете да върнете

Не живейте отвъд рамките на това, което можете да си позволите. Вземете заем, който лесно можете да изплатите. Тук може да се доверите на правилото за 40-те процента. Това означава: сумата на всички кредити и лизинги, които имате, да не преминава 40% от нетния ви приход. При спешна нужда от заем можете да разчитате на бързи пари от Vivus.bg. Ако ви трябва голяма сума обаче – например за покупка на автомобил – е по-добре да се обърнете към банка.

Използвайте вариантите за предоговаряне на заема при необходимост

Получили сте повишение? Имате опция за допълнителни доходи? Отпаднали са ви някакви постоянни разходи или сте ги намалили драстично и ви остават свободни пари? Е, спокойно можете да се опитате да предоговорите условията по кредита си. Ако не сте от добрите спестовници, по-добре направете предоговаряне на заема, особено ако имате продължителен такъв. Не разчитайте на това, че ще отделяте настрани средства, когато самите вие не си вярвате, че ще спестявате повечето пари, а няма да ги харчите. Само с едно малко увеличение на вноските може да намалите сериозно срока на вашия кредит.

Плащайте редовно, след като сте получили бързи пари за спешни случаи

Толерантните условия за бързи пари от Vivus.bg позволяват да избирате начините за погасяване, времето и сумите. Имате и допълнителна опция за удължаване на времето за връщане. Така си гарантирате, че дори на падежната дата да нямате възможност да изплатите задължението си, то можете да го запазите в редовност.

Все пак е важно да запазите добри отношения с кредитодателя си. Независимо от това кой е той. Така ще можете да разчитате на него и в бъдеще. Ако сте имали предишни закъснения и въпреки това сте получили заем от даден кредитор, не предавайте доверието му. Лошият кредитен рейтинг е сигнална лампа за всяка една компания да ви даде моментален отказ, а всяко едно забавяне на вноските прави вашия статус още по-лош.

Бързи пари, давани за определен срок от време

Не използвайте заеми, за да инвестирате

Едно от най-важните правила при инвестициите е да работите само със собствени налични средства. Вземането на бързи пари без доказване на доход назаем, за да направите дадена инвестиция или дори по-лошо – да играете хазарт с тези средства - само ще влоши състоянието ви, вместо да го подобри. Готови пари се харчат най-лесно.  Ако решите да изтеглите бързи пари от Vivus.bg, то го направете, за да покриете някоя спешна нужда. Не го правете, за да отидете и да ги изиграете в казиното например.

Не пазарувайте на кредит

Разбира се, че разпродажбата в магазина си е истински магнит за почитателите на пазаруването. Може дори да вземете едни бързи пари от Vivus.bg и да напълните гардероба с нови покупки. Да, офертата е страхотна. Но е задължително да бъдете подготвени да върнете сумата след това.

Е, ако е крайно наложително да се включите в шопинга – например пазарувате коледни подаръци на промоционални цени и искате да направите това още преди декемврийската лудница по магазините – разходите са оправдани. Много хора използват бързи кредити, за да финансират своите коледни пазарувания, така че няма да сте единствените.

Обединете задълженията си

Колкото и непривлекателно да звучи – това е възможност да спестите малко пари. Опитайте се да намалите високите разходи по плащането на задълженията си към различни кредитори, като използвате само един. Ако плащате няколко неща при няколко различни кредитора, вижте дали банката, с която най-често работите, няма да ви предложи възможност за обединение на заемите. Така поне ще плащате само на едно място и ще спестите таксите за преводи на другите места. В същия ред на мисли – можете да се откажете от някои услуги, които така или иначе не ползвате.

Полезни съвети

Ако вече имате теглени заеми и използвате бързи пари, взети назаем, е добре сами да спазвате определена финансова дисциплина. Не, пицата не е само постна, но от вас самите зависи дали ще се справите да й сложите и нещо месно. Започвайки с малки стъпки, постепенно ще стигнете до сериозни решения. Те ще ви помогнат да затегнете коланите на собствения си бюджет, без това да се усеща сериозно. Ето и някои такива стъпки:

  • Използвайте промоциите за плащане на данъци, такси, сметки. Всяка година институциите обявяват промоция от -5%, ако си платите данъците в началото на годината. Може да не е много, но пък е нещо.
  • Ако сте шофьор, със сигурност знаете, че при леки нарушения, за които се издава фиш, има отстъпка при плащане в определен период от време, след като са ви спрели. Ползвайте го, защото после ще ви излезе по-солено.
  • Брошури, каталози, промоции. Пазарувайте от различни вериги магазини, винаги със списък и колкото се може повече на промоция.
  • Не се увличайте в кредитните карти и заемите. Взимането на бързи пари без доказване на доход е добър начин да вземете спешно средства, когато се налага.

Възползвайте се от бързи пари онлайн от Vivus.bg

Получаването на бързи пари за спешни случаи от Vivus.bg е изключително лесно. Отнема броени минути, тъй като процесът се осъществява изцяло онлайн от удобството на дома ви. Необходимо е да се попълни кратък онлайн формуляр за кандидатстване за кредит. И след това да се изчака до 15 минути за отговор на заявката. Нужни са единствено данните от вашата лична карта. Ако заявката ви е одобрена, след още няколко минути получавате парите си на вашата лична банкова сметка или на каса на EasyPay. Реално вие сами избирате кой начин би бил по-удобен за получаване на сумата.

За първи заем можете да теглите от 50 до 600 лв. за срок от 5 до 30 дни. Първият заем е безлихвен. Това означава, че връщате, колкото сте получили, в рамките на избрания от вас срок. За следващо теглене на бързи пари от Vivus.bg вече можете да достигнете до максимална сума за кандидатстване от 1500 лв. Срокът си остава от 5 до 30 дни.

Още по темата