Обратно
13.6.2022

Безлихвен кредит до заплата от Vivus

Автор:
Vivus.bg

Парите никога не стигат и това често се оказва пречка при планирането на месечния бюджет. Колкото и добре да пресмятаме харчовете за всяко едно нещо – от джобните на децата, през разходите за храна и транспорт, до комуналните услуги – винаги може да изникне нещо непредвидено преди заплата. И така цялата старателно планирана разходна част на заплатата се срива. В подобен момент човек търси изход от ситуацията най-често чрез търсенето на заеми от приятели. Друга опция за получаване на необходимите средства са бързите кредити. Освен това има опция за взимане на безлихвен кредит до заплата. И тази възможност наистина ни дава шанса да вземем пари на заем и да ги върнем без никакво оскъпяване. Ние, от Vivus, имаме за всеки нов наш клиент именно това предложение – получаването на кредит до заплата без лихва.

Какво представлява този безлихвен кредит до заплата от Vivus?

Във Vivus предлагаме безлихвен кредит до заплата за клиентите, които теглят за първи път от нас. Първият кредит при нас е с 0% лихва и с 0 лв. такси – сумата за връщане в рамките на избрания срок е точно същата, която е получена. Може да се кандидатства за суми между 50 и 600 лв., а срокът за връщане може да е между 5 и 30 дни. Какво означава това с пример? Клиент кандидатства за 600 лв. и си избира 30 дни срок за връщане. Заявката му е одобрена и той получава 600 лв. По всяко време в рамките на тези 30 дни той може да погаси задължението си, заплащайки точно 600 лв. Не дължи никакви допълнителни лихви или такси – връща, колкото е взел. Изплащането може да стане с едно плащане или пък на части до падежа – важното е на клиента да му е удобно.

На хората редовно им се налага да си осигурят малко допълнителни средства, за да покрият неочаквано появили се разходи. Понякога могат да го направят, вземайки назаем от приятел, но понякога може да не успеят. В тези моменти винаги могат да се обърнат към нас. Освен че могат да получат кредит до заплата, то това ще бъде безлихвен кредит, за който няма да има никакво оскъпяване.

Защо да вземем безлихвен кредит до заплата точно от Vivus?

Кредити до заплата се предлагат от много финансови институции. Предлагат се при различни условия, за различни срокове и суми. Безлихвен кредит до заплата обаче не се предлага от всяка една институция. Ние, от Vivus, обаче предлагаме такъв. Ако се чудите защо да вземете такъв заем от нас и защо да ни изберете като цяло – ето някои основателни причини:

  • Първата причина, разбира се, е това, че ще получите първи безлихвен кредит – няма да имате никакво оскъпяване на задължението си.
  • Друго предимство е, че процесът по кандидатстване е онлайн и е повече от лесен и бърз. Отнема не повече от 15 минути.
  • Не се изискват поръчители, няма нужда от излишна документация, не се изисква трудов договор, нито пък доказване на доходи.
  • За попълването на заявката ви трябват само данните от личната ви карта.
  • При одобрение ще получите нужната ви сума до минути на лично ваша банкова сметка или на каса на EasyPay. Изборът е ваш.
  • Връщането на парите може да се направи по банков път, чрез EasyPay или на Cashterminal.
  • Ще получите обслужване 7 дни в седмицата от нашия отдел „Обслужване на клиенти“ – всеки един ваш въпрос ще получи отговора си.
  • Ще можете по всяко време да намирате информация за активния си безлихвен кредит до заплата от Vivus в профила си на нашия сайт.
  • Ако се случи така, че все пак не можете да погасите задължението си навреме, можете да се възползвате от опциите ни за удължаване срока му на връщане. Предимствата на предложението на Vivus за удължаването са, че сами можете да прецените колко точно време за пълното изплащане на задължението ще ви е нужно.
  • За следващи заеми вече можете да кандидатствате за по-големи суми – до 1500 лв. Нужно е да отбележим, че тогава обаче заемът има оскъпяване.

Безлихвен кредит до заплата от Vivus

За какво може да се използва един безлихвен кредит до заплата от Vivus?

Реално използването на кредит до заплата без лихва може да е за каквото човек си прецени:

  • Някои хора може да се нуждаят от сумата, за да покрият месечните си сметки.
  • На други може да им се е развалило нещо вкъщи и да се налага ремонт или закупуване директно на ново такова нещо.
  • Трети пък може да са приятно изненадани от идването на любимата им музикална група в България и да искат да си купят билет за концерта им.
  • Любимият човек може да има рожден ден или да се празнува някой специален повод, за който са нужни малко допълнителни средства.
  • Или пък някой просто иска да се поглези, като си купи нещо за себе си – нещо, за което отдавна мечтае, но парите винаги са го спирали.

Нужда от пари и допълнителни средства обикновено се появява в даден момент. Важно е да се знае как тази нужда може да бъде преодоляна по възможно най-удобния начин. Безлихвен кредит до заплата от Vivus със сигурност е един добър вариант за справяне с нуждата от финансови средства.

Защо тегленето на безлихвен кредит до заплата онлайн е толкова удобна опция?

Тегленето на кредит до заплата и то онлайн е особено удобно, в случай че досега не сте ползвали подобни продукти, предлагани от небанкови финансови институции. Това е начин да видите как работи цялата система и да се уверите, че заемът е наистина полезен. Начин е и да се убедите, че не е нужно да ходите където и да е, а целият процес може да се осъществи, докато гледате любимото си телевизионно предаване например.

Може да погледнете на подобен кредит като на аванс преди получаване на месечното ви възнаграждение. Все пак не всички компании в страната работят на принципа аванс-заплата. Ето защо, ако изпаднете в нужда от спешни пари, може да вземете безлихвен кредит онлайн до заплата, без да се налага да безпокоите шефа, колегите, приятелите, роднините. И не е нужно да се лишавате от каквото ви е нужно. Особено когато има неща, които настина на търпят отлагане.

Какви проверки ще ви бъдат направени при кандидатстване за безлихвен заем онлайн до заплата?

Кандидатстването за безлихвен кредит до заплата от Vivus и в останалите небанкови институции обикновено е свързано с минимално количество данни за попълване. Все пак обаче има задължителни проверки, които е нужно да се направят. Компаниите спазват определена политика на обработка и проверка на подадените от вас данни. За теглене на безлихвен кредит онлайн до заплата, а и като цяло на бързи кредити, задължително се правят:

Проверка на кредитното досие

Прави се винаги, когато се кандидатства за заем. Все пак финансовата институция трябва да провери как сте се отнасяли към погасяването на предходни ваши кредити.

Можете да проверите дори сами каква е информацията за вас в Централния кредитен регистър към БНБ, като подадете съответната декларация в институцията. Тук важи правилото, че колкото по-добри сте били при погасяване на предишните си задължения, толкова по-предпочитан клиент сте за всяка банкова и небанкова институция.

Проверка на надеждността ви като платец

Тази проверка се прави на база на индивидуална система на всяка финансова институция. Самите вие може грубо да прецените дали биха ви одобрили за безлихвен кредит до заплата, знаейки как сте обслужвали предишните си кредити. Но все пак няма как да сте сигурни в отговора, преди такъв да бъде получен от компанията-кредитор.

Какво може да се направи, за да се избегне тегленето на заем преди заплата?

Въпреки че имате опция за взимане на кредит до заплата от Vivus, преди това можете да се опитате да използвате алтернативно решение. По този начин ще си спестите това да мислите за заема, който макар и безлихвен, чака вас да бъде погасен.

Първото нещо, което трябва да бъде пресметнато, е точно каква сума ни е необходима. Как да разберете каква да е тя? Калкулирайте разходите на членовете от семейството. Това ще са например джобните на децата за дадения период, вашите разходи за пътуване и храна на работното място, пазаруване на хранителни продукти, други спешни плащания, които не могат да се отложат във времето. Теглете чертата и не се изкушавайте да вземате повече, защото после все пак трябва да връщате този безлихвен кредит до заплата.

Много от работодателите изплащат възнагражденията на служителите си на точно определени дати или в даден период  – например между 1-во и 5-то число или пък на 20-то число от месеца. Ако предварително се знае кога ще бъдат получени следващите приходи, може по-спокойно да се планира търсенето на парични средства, които да запълнят празнината до тази дата. Има различни алтернативни варианти за набавяне на необходимите суми. Ето няколко такива:

1) Проверете какво имате в мазето или на тавана и го продайте в сайтовете за употребявани вещи

Непотребни за вас вещи, които трупате с години, могат да свършат страхотна работа на някой друг. Тук има един много особен момент на несигурност обаче. Ако парите ви трябват веднага, няма гаранция, че ще продадете вещите в същия ден или в рамките на ден-два. Да, това е много полезен начин да разкарате стари мебели, дрехи и други подобни. В същото време обаче не е особено добър вариант, ако ви трябват много спешно пари преди заплата.

2) Предаване на вторични суровини в специализирани пунктове

Вместо да теглите безлихвен кредит до заплата и при положение че имате купища стари вестници, списания и брошури, може да ги занесете в пунктовете за изкупуване на вторични суровини. Така със сигурност ще вземете пари веднага. Каква ще бъде сумата? Това зависи от количеството, което ще оставите и пазарните цени в момента. Да, вариантът е удачен при спешна нужда от пари. Дори сумата да не е достатъчна – поне ще бъде налична на момента и ще разполагате с нея.

3) Почасова работа

Ако има къде, може да попитате за почасова работа, при която надницата се заплаща веднага на деня. Не е задължително да е постоянна – само нещо за ден-два, стига и вие да имате възможност да работите и да намерите къде.

Ако все пак нито една от трите опции не може да ви свърши работа в момента, то в важно да знаете, че взимането на безлихвен кредит до заплата от Vivus при първо кандидатстване винаги е една чудесна възможност за решаване на временните ви финансови затруднения.


Още по темата