Обратно
13.7.2019

Бързи кредити онлайн до 2000 лв.

Автор:
Vivus.bg

Вероятно търсите да изтеглите сума, по-голяма от тази, която предлагат повечето компании за бързи кредити и нямате време да чакате продължителната процедура на кандидатстване за заем от банка. В такъв случай добрата новина е, че вече все пак има кредитори, които ви предоставят възможността да изтеглите бързи кредити онлайн до 2000 лв. Този заем се получава при гъвкави условия и ви предоставя възможността да изберете максимално изгодните за вас условия за връщането му.

С тези пари бихте могли да покриете основни неотложни нужди като довършването на започнат ремонт у дома, осигуряване на нужната битова техника, закупуването на лек автомобил, ремонт на сегашния автомобил, изплащането на натрупани сметки за зимния период, организирането на пътуване и други.

Защо все повече хора предпочитат бързи кредити онлайн до 2000 лв.?

Това е така, защото тези бързи кредити онлайн до 2000 лв. предоставят редица предимства на потребителите. Сред тях са предимството да изтеглите заем, без да е необходимо да излизате от дома си, тъй като процедурата за кандидатстване е изцяло онлайн. Ако се спрете на надеждна кредитна компания, няма да се налага да плащате скрити такси или допълнителни комисиони, които да оскъпят още повече заема. Освен това обикновено процедурата по кандидатстване е изключително бърза и ако сте подходящ кандидат, ще получите одобрение в рамките на няколко минути след подаване на заявката за този бърз заем до 2000 лв.

На какви условия трябва да отговаряте, за да бъдете одобрени за бързи кредити онлайн до 2000 лв.?

Сред необходимите условия за теглене на бързи кредити онлайн до 2000 лв. обикновено са подходяща възраст, българско гражданство, наличие на доходи, активен телефон, добра кредитна история в Централен кредитен регистър. В повечето случаи ако сте на възраст между 18 и 70 години и можете да докажете редовни доходи, можете да попълните формуляра за кандидатстване онлайн с желаната сума и период, за който да изтеглите вашия кредит до 2000 лв. Попълва се цялата необходима информация заедно с личната ви банкова сметка, на която ще получите парите след одобрение на заявката за бърз кредит.

Тъй като този вид кредити се отпуска без залог или поръчител, кредитната компания се нуждае от достатъчно информация, за да прецени дали сте подходящ кандидат за такъв заем. Въз основа на тази информация кредитните консултанти вземат решение каква сума би могла да ви бъде отпусната, както и продължителността на периода за изплащане. Значително ще улесните това решение, ако предоставите подробна и достоверна информация за себе си.

При необходимост е възможно служител на кредитната компания да ви се обади по телефона за потвърждение, уточняване на подробности и обсъждане на други важни въпроси. Ако имате добра кредитна история и редовни доходи, имате всички шансове да получите одобрение на поискания кредит в рамките на броени минути.

Как ще разберете дали сте одобрени за бърз заем до 2000 лв.?

При кандидатстване за бързи кредити онлайн до 2000 лв. има няколко варианта, по които да получите отговор на заявката си. Те са:

  • Чрез разговор по телефона

От компанията кредитор могат директно да ви се обадят след разглеждането на заявката и да ви информират, че сте одобрени. След това съответно ще наредят и сумата към вас.

  • Чрез SMS на посочения от вас телефонен номер

На телефонния номер, който сте въвели във формуляра за кандидатстване, ще получите SMS, който потвърждава одобряването на кредита. В него ще се съдържат размерът на кредита, както и кодът за потвърждение. Кодът ще ви е необходим, за да подпишете необходимите документи за отпускането на заема. Ще получите изтеглените пари по банковата си сметка веднага, щом въведете този код.

  • На посочения от вас e-mail адрес

Възможно е и директно да получите одобрението на e-mail адреса, който сте посочили. В него ще се съдържат всички необходими документи, включително и договорът ви за този кредит. В имейла би следвало да има и информация относно това кога да очаквате парите си, за да знаете кога вече окончателно можете да се възползвате от тях.

Какво да правите, ако получите отказ?

На първо време трябва да разберете причината, заради която не ви е отпуснат бърз кредит до 2000 лв. и по възможност да я отстраните. Прегледайте внимателно списъка с условията за кандидатстване и се уверете, че отговаряте на всички тях. Кредитните компании държат на коректността с клиентите си и при някакво несъответствие на данни в документите, биха могли да откажат отпускането на кредит. Има случаи, когато бързи кредити онлайн са отказани заради непотвърдени данни от ваша страна, а е важно това, което сте подали като информация, да съответства на истината.

В допълнение, в рамките на времето, в което проверяват данните ви, се извършва вътрешна проверка на вашата кредитоспособност и кредитната ви история. Кредиторите избягват да отпускат бързи кредити онлайн до 2000 лв., а и всякакви кредити като цяло на неплатежоспособни кандидати.

Ако сте получили отказ при подаването на заявки за бързи заеми до 2000 лв., можете да кандидатствате отново след определено време – след изтичането на три месеца например. Имате възможност да кандидатствате и преди този период, ако междувременно настъпят промени в материалния ви статус – например, ако сте си намерили редовна работа или сте се преместили на по-високо платена длъжност.

Какви са възможностите за погасяване на бързи заеми до 2000 лв.?

Както и при всички останали видове бързи кредити, изборът на погасителни схеми при изтеглени бързи кредити онлайн до 2000 лв. до голяма степен зависи от кредитната компания. Изберете такава, която да предлага разнообразие от погасителни схеми, които да отговарят на вашите нужди. Уверете се че кредитната компания е отворена за разговор и консултация, още преди да изтеглите заем от нея. При възникването на проблем, свързан с невъзможността за навременно изплащане на вноските, не се колебайте да се свържете с компанията, за да обсъдите най-добрите начини за разрешаването му.

Възможно ли е предсрочно погасяване на заема?

Повечето компании за бързи кредити предоставят такава възможност на клиентите си, като всички подробности и условия за това трябва да бъдат обсъдени директно с консултантите на кредитната фирма. Препоръчваме ви да обсъдите тези въпроси предварително, за да знаете дали предсрочното изплащане на дълга е изгодно за вас.

Могат ли редовните клиенти да ползват преференциални условия при теглене на бързи кредити онлайн до 2000 лв.?

Почти всички кредитори високо ценят лоялните си клиенти и предпочитат да ги задържат, като отпускат кредити на преференциални условия за тях. Такива преференции при теглене на бързи кредити онлайн до 2000 лв. са например улеснена процедура за кандидатстване и одобрение за бързи кредити онлайн, възможност за теглене на по-големи суми, намаляване на лихвения процент, различни отстъпки и други. Ако сте теглили от един кредитор заеми и сте изплащали навреме вноските си, вие попадате в категорията на лоялните клиенти, на които компанията може да разчита. Ако ви предстои да изтеглите нов кредит от същия кредитор, го попитайте за наличието на бързи заеми до 2000 лв. на преференциални условия.

Може ли да теглите бързи кредити онлайн от Vivus?

Целта на Vivus е да създаде условия за сътрудничество между него и клиента, което да носи взаимно удовлетворение и изгода и на двете страни. От нас не е възможно да се теглят бързи кредити онлайн до 2000 лв., но пък е възможно като цяло да се тегли онлайн кредит до заплата. Освен това първият заем при нас е без никакво оскъпяване. Това означава, че при теглене за първи път клиентът връща, колкото е получил, в рамките на избрания от него срок. Максималната сума за първи заем е до 600 лв., а срокът за връщане е най-много до 30 дни. Тоест ако клиент кандидатства за първи път за 600 лв. за 30 дни, той трябва да върне точно 600 лв. за тези 30 дни. За следващи заеми вече може да достигне до максимална сума за кандидатстване от 1500 лв.

Процедурата е максимално улеснена, като няма изисквания за доказване на доходи и няма нужда от поръчители. Всичко става онлайн на сайта ни, като до 15 минути можете да разполагате с желаната от вас сума.

Още по темата