Теглене на кредит изцяло онлайн от смартфон

Кредит изцяло онлайн – как да се възползваме?

Ако има нещо, към което да се стреми целият бизнес в условията на пандемия, то това е предлагането на услуги онлайн. Именно онези компании, които се ориентират към онлайн средата по-бързо от другите, ще имат предимството в необикновеното положение, в което се намираме сега. Това се отнася и за финансовите институции. Има ли възможност за кредит изцяло онлайн? Отговорът е да – и той е бил такъв и много преди това. Има реална възможно да получите пари по интернет, без да напускате уюта на дома си.

Кредит изцяло онлайн

Обикновеният банков кредит изисква задължително посещение на банката, попълване на куп документи и дълга и досадна процедура по одобрение. Нещата при един бърз онлайн кредит стоят по коренно различен начин. Имате възможност да извършите цялата процедура по тегленето на кредит изцяло онлайн. Това означава, че няма да ви се наложи да излизате, да чакате, да се блъскате и да се изнервяте. Всичко това може да стане с платформа за бързи кредити, която да работи онлайн. От вас се изисква единствено да потърсите сайта на такава фирма онлайн и да разгледате нейните предложения.

Раз-два-три! Кандидатстването за кредит изцяло онлайн е толкова лесно

Именно с „раз-два-три“ може да се определи кандидатстването за интернет кредит. Много хора дори няма да повярват, когато им кажете за „пари по интернет“ и ще ви погледнат странно. Истината е, че това е една изключително лесна процедура и става напълно онлайн. Трябва ви само интернет и устройство – било то смартфон или лаптоп. Отворете браузъра си и ще намерите много предложения за бързи кредити онлайн. Важното е да изберете правилната фирма, затова разгледайте сайтовете. Доколко сайтът е направен с цел да ви улесни да вземете кредит изцяло онлайн? Обръща ли се внимание на детайлите и на най-важните неща? Лесен ли е за използване? Това са ключови фактори. Ако вече сте чували за фирмата и знаете, че е коректна, то това също е голям плюс.

Лесно е

Фирмите за бързи заеми онлайн не поставят непостижими условия, а напротив – стремят се да ви улеснят в процедурата по взимане на кредит изцяло онлайн. Още от началната страница ще се запознаете с най-важните условия за онлайн заем – сроковете, лихвата и т.н. – и ще можете веднага започнете да оформяте своята заявка. С мърдането на няколко слайдъра ще оформите двете ключови величини на своя онлайн кредит, а именно кога да го върнете и колко пари искате да вземете.

0% лихва

Ако има нещо, което да се счита за крайъгълния камък на един онлайн заем, то това е отсъствието на каквато и да било лихва, т.е. това е да е безлихвен кредит. Няма да плащате лихва или пък някакви неясни такси за това, че сте изтеглили бърз заем. След един месец, когато дойде време да погасите този онлайн заем, ще платите същата сума, която сте изтеглили. Тази възможност обаче обикновено се предлага само при тегленето на първи кредит от небанковите институции. Следващи кредити от същата фирма обикновено се изискват с лихва, но ако сте редовен клиент, е възможно да получавате отстъпки.

Срокове

Класическият срок за теглене на бързи заеми е до 30 дни. Фирмите за бързи заеми обаче предлагат без проблем удължаване на тези срокове при нужда. По принцип може да удължите срока между седмица и месец. Дори да не успеете да погасите кредита си в рамките на първоначално избрания срок, ако удължите срока си и след това погасите, отново успявате да градите доверие към вас, тъй като показвате желание за това да държите кредита си в редовност. Що се отнася до фирмата – може да разчитате на постоянно обслужване по чат, имейл или телефон – като служителите са готови да ви разяснят всички точки по получения от вас кредит изцяло онлайн.

Как да си получите парите?

Всъщност, ако досега не сте теглили онлайн кредит, може да се изненадате, че няма нужда дори да напускате дома си, за да получите парите си. След като отделите 15 минути за попълване на данните и получаване на становище на заявката ви, вашите пари ще пристигнат по банковата ви сметка в рамките на минути. Това е удобно, ако сте забравили за някоя належаща за плащане сметка и трябва да действате бързо. Имате вариант да получите парите си и в офис на EasyPay, ако за вас това е по-удобно. Ще изтеглите кредит изцяло онлайн и ще си спестите главоболията от класическия кредит.

Сумата

Максималната сума за вашия първи  безлихвен онлайн заем обикновено не надвишава 400-500 лева. Това прави бързия кредит идеален вариант, когато трябва да платите някоя сметка, да направите спешен ремонт, да купите спешно някакъв предмет, инструмент или лекарство. Причините да имате нужда от спешни пари са много. Ето защо бързите кредити могат да  улеснят живота ви значително. При подобна нужда това ограничение в максималната сума няма да ви направи впечатление, просто защото ще е достатъчна.

Не забравяйте също, че това ограничение важи за първия ви кредит. Следващите кредити може да са с по-голяма максимална сума – например ще можете да вземете кредит до 1000 лева, като тогава вече ще имате и лихва. Конкретните стойности вече зависят от фирмата, от която теглите своя онлайн кредит.

Кредит изцяло онлайн – удобство по време на криза

Пандемията в света промени много аспекти на живота ни и за много хора тя може да се окаже финансово неблагоприятна. Много хора се притесняват да напускат дома си и в това няма нищо лошо или изненадващо. Нуждата от пари остава във всички случаи, именно затова бързите онлайн кредити са вариант, който може да спести много нерви и време. На първо място няма нужда да напускате дома си и да се излагате на риск от вируси или заболяване. Всички стъпки може да изпълните, докато слушате музика на лаптопа си или пиете сутрешното си кафе. Като става дума не само за кандидатстването за кредит изцяло онлайн, но и за получаването на парите – те ще бъдат при вас до минути и вие ще може да ги използвате, както си пожелаете.

Кандидатствай сега