КАК ДА ВЗЕМЕМ КРЕДИТ БЕЗ ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОД

Най-вероятно всеки от нас на моменти се е чудил как и дали е възможно да получи кредит без доказване на доход. Може би сме изпадали в ситуация, в която не работим, но наистина спешно ни трябват пари, за да покрием неотложна нужда. Някои са намирали решението, други не са успявали. Реално обаче това решение е възможно за всеки. В редовете по-надолу ще можете да се убедите в това.

Защо доказването на доход може да се окаже проблем?

Идеята на малките краткосрочни заеми е с тях бързо да се покрият неотложните нужди на едно домакинство. На всяко едно домакинство и на всеки човек може да му се случи да допусне грешка с финансите си за месеца. В тези моменти се досещаме за кредитните институции. А думи като “спешно” и “бързо” са причината изборът на потребителите да наклони везните в полза на небанковите кредитори, за сметка на банковите институции.

Банките изискват голям брой документи включително документ, доказващ постоянни доходи. Някои кредитни компании обаче предлагат заем единствено срещу документ за самоличност. Точно такъв кредит предлагаме и ние, от Vivus.bg. Доказването на доход може да забави много процедурата по отпускане на заема. Това е така понеже лицето, кандидатстващо за кредит, трябва да поиска копие от трудовия си договор от предприятието, в което работи. Имайки предвид колко тромаво действа администрацията в частните и особено в държавните предприятия, това застрашава да забави значително отпускането на заема. По този начин могат да се причинят редица неудобства на клиент или цяло домакинство – например: прекъсване на електрическото захранване, спиране на телефон, парно, интернет или кабелна телевизия.

Когато лицето, кандидатстващо за кредит няма влязъл в сила трудов договор, това също може да причини сериозни проблеми. Много от кандидатите за заем са в период на смяна на работното място или са назначени по граждански, а не трудов договор. В тези случаи лицата не могат да докажат своя доход. Това често ги обрича на отказ от отпускане на заем. Доказването на доход причинява забавяне и усложняване на процедурата по отпускане на кредита. Затова с цел улеснение на клиентите по-далновидните компании-кредитори са я премахнали като изискване. Във Вивус това изискване също го няма. Не забавяме процеса, а точно обратното – опитваме се да работим максимално бързо.

Как да вземем кредит без доказване на доход?

На първо място – като изберем компания кредитор, която не изисква копие от трудов договор при кандидатстване за потребителски кредити. Vivus е една от кредитните компании, която предлага максимално улеснена процедура. Даваме възможност на широк кръг потребители да се възползват от нашите услуги.

В случай че не разполагате или не желаете да предоставяте документ, доказващ вашите доходи, е необходимо да се насочите към компания като нашата, която не изисква такъв. Друго безспорно предимство, което vivus.bg ви предоставя, е онлайн кредитирането, при което можете най-бързо да усвоите заема и да покриете своите неотложни нужди.

Възможно ли е да вземем кредит онлайн без поръчител?

Освен всичко от нас можете да получите и кредит онлайн без поръчител. Нямаме и допълнителното условие, което го има на много места, а именно – да се предствавят и поръчители при кандидатстване. Кандидатствате от Ваше име, разглеждаме само и единствено Вашите данни и на никой друг. Не намесваме трети лица, никой не разбира за това, че сте изтеглили кредит от нас. Все пак знаем, че доста хора се притесняват от това близките им да не разберат, че са взели заем. Затова и клиентите ни могат да разчитат на конфиденциалност от наша страна.

Каква сума можете да получите от Вивус при теглене на кредит без доказване на доход?

За първи заем сумата, за която може да се кандидатства, е до 400 лева. Минималната сума за заявка е 50 лева. Кредитите, които предлагаме, са т.нар. кредити до заплата. Затова и срокът, който може да бъде избран за връщане, е между 5 и 30 дни. Първият заем е безлихвен. Това означава, че клиентите ни връщат точно, колкото са получили, стига да спазят срока, който сами са избрали. Бърз пример при заявка за 400 лева за 30 дни. Ако клиентът е одобрен, то той връща точно 400 лева в рамките на тези 30 дни. Това е предложението ни при теглене на първи заем от нас.

За следващи заеми вече може да се достигне до сума за кандидатстване до 1000 лева. Като при тях вече има оскъпяване, те вече не са безлихвени. Както при първия, така и при следващите заеми не е необходимо доказване на доход. Не са необходими трудов договор или поръчители. Необходима е единствено бърза заявка и получавате отговор за минути.

Защо да изберете онлайн кандидатстването за кредит?

Освен липсата на изискване за доказване на доход, онлайн кредитирането ви дава най-важното удобство – бързина и максимално улеснение при попълване на формата за кандидатстване. При този начин на кандидатстване за кредит от клиентите се иска единствено попълване на данните от личната карта в съответните полета. След това процедурата по одобрение на кандидатурата се задейства максимално бързо и клиентите получават отговор в рамките на няколко минути.

love, family, finance, money and happiness concpet - smiling couple counting money with piggybank ot table at home

Освен одобрение вие получавате светкавично бързо и желаната от вас сума. Тя може да бъде преведена по банкова сметка или на каса на Easy Pay. Така може да бъде изтеглена от най-близкия банкомат или от най-близката каса на Easy Pay и да бъде използвана по предназначение. Вземането на бърз кредит без доказване на доход и то изцяло по Интернет ви позволява да си спестите много излишни главоболия и загуба на време. Единственото, което е важно да спазвате, когато планирате да вземете какъвто и да е заем, е да имате чисто кредитно досие. Това означава да нямате необслужени кредити към други компании или просрочени плащания, тъй като това може да даде основание на фирмата кредитор да ви откаже отпускането на заем.

При изникване на спешна нужда от пари бързите онлайн кредити на Vivus са винаги насреща.
Кандидатствай сега