Мъж, получил спешни пари след онлайн кандидатстване

Кандидатстване за спешни пари назаем онлайн

В условията на пандемия сме принудени да си стоим предимно вкъщи. Много от нас работят от дома си, но други остават без работа. Ситуацията повлия на всички аспекти от живота ни и няма как да се пренебрегнат последствията от нея. Появява се нужда от спешни пари – особено за хората, които остават без работа и без доходи. Много от тях търсят варианти за пари назаем, но не всеки път банките са готови да помогнат в такава ситуация, дори при наличието на специални условия.

Онлайн пари назаем – опция при нужда от спешни пари

Съществуват и други възможности за получаване на бързи пари, освен банковите кредити. Бързи кредити онлайн са кредити, които могат да бъдат изтеглени, дори докато сте в изолация вкъщи. Няма нужда да ходите на място за получаване, на практика имате онлайн пари.

Улеснена процедура

Тези онлайн пари ще са достъпни за вас до минути, като процедурата за кандидатстване за бърз заем онлайн е улеснена максимално. Тя се състои в приемане на определените условия, определяне на нужната за вас сума, избиране на срок и попълване на заявката. Оттам нататък просто ще очаквате своите спешни пари, които трябва да дойдат по банковата ви сметка в рамките на 15 минути, ако сте одобрени. Ако предпочитате, може да вземете парите си и в офис на EasyPay. Това е несравнимо по-бързо от кандидатстване за банков кредит, където трябва да чакате дни, а целият процес може да отнеме една седмица.

Избор на фирма за теглене на спешни пари

Първата ваша стъпка е да намерите коректна фирма за бързи кредити, която да ви помогне със спешни пари в нелекото положение на изолация и възможна липса на работа. Ако потърсите чрез търсачката си платформа за онлайн пари при спешна нужда, ще откриете множество линкове. Хубаво е да се доверите само на онези, за които знаете, че ще подходят коректно към вас. Със сигурност сте чували за такива фирми или пък сте виждали техни реклами на различни места.

Кандидатстване за спешни пари

След като сте се спрели на правилния за вас избор, запознайте се с процедурата по кандидатстване за онлайн пари. Тя обикновено не изисква нищо по-специално, а дори е сведена до минимум действия от ваша страна. Става дума за избор на сумата за получаване, за колко дни да бъде този заем и преглед на условията. Оттам нататък при кандидатстване за този бърз заем, известен още и като заем до заплата, е необходимо попълването на основни данни по лична карта и начина за получаване.

Условия

Условията за получаване на тези спешни пари зависят от фирмата, която сте избрали. Като цяло има някои общи условия, но всяка фирма за бързи кредити има и свои собствени условия, които описват точно задължението по кредита. Именно те би следвало да са видими още на първата страница от договора, а след това би трябвало да видите и общите основни условия за теглените от вас спешни пари назаем.

Специални предложения

Повечето предложения за първи заем от фирмите ще бъдат в рамките на 400-500 лева. Най-добрата новина в случая е, че доста от фирмите предлагат първи безлихвен заем, което значи, че ако сте избрали такава компания, ще трябва да върнете точно толкова пари, колкото сте заели. Няма да плащате лихва при първи бърз кредит. Ще трябва да върнете парите в срок, обикновено, до 30 дни. Хубаво е да не закъснявате с връщането, но ако ви се наложи – знайте, че много фирми предлагат удължаване на срока.

Не напускате дома си

Плюсовете на при тегленето на бързи пари онлайн са много. Времената са несигурни и има не една причина да предпочетете да изтеглете пари онлайн. На първо място – няма да напуснете дома си, което означава, че няма опасност да се заразите. Тази опция е абсолютно удобство не само в условията на пандемия, но и по всяко друго време. Представете си, че трябва да платите сметките си и ви трябват спешни пари, а пари на заем няма как да вземете от приятел. С няколко клика откривате сайта, пускате заявката и при одобрение парите са при вас за 15 минути. Съответно може да си платите сметките веднага и да си спестите нерви, време и притеснения.

Има опция да върнете точно толкова, колкото сте взели

Както споменахме и по-горе, фирмите за бързи кредити почти винаги предлагат първи заем без абсолютно никаква лихва. За хората, които досега са ползвали само банкови кредити, това звучи почти невероятно и фантастично. Истината е, че бързи пари действително може да получите с 0% лихва и без да плащате излишни такси. В този аспект на кредита има и голяма доза удобство, защото няма нужда да смятате с колко ще се увеличи вашият разход по погасяването му.

15 минути

Целият процес на кандидатстване и получаване на спешни пари няма да ви отнеме повече от 15 минути, затова няма нужда да планирате цял ден за тази процедура. Просто вземете телефона си или седнете зад лаптопа и с няколко клика и бързо попълване на формуляра получете вашите бързи пари. Без да губите време (а вече и без да рискувате здравето си) по опашки, в които постоянно ще се запитвате дали цялата тази работа си заслужава.

Кандидатствай сега

Личните ви данни

Разбира се, съществува въпросът, как ще бъдат използвани вашите лични данни при кандидатстването за бързи кредити. Като правило, фирмите прилагат към условията за кандидатстване и своята политика за работа с личните ви данни. Тази политика е напълно в съответствие с европейските закони за защита на личните ви данни и ви се гарантира, че те ще бъдат използвани само в рамките на обработката на кредита. В онлайн средата всички изпитваме страх за своята самоличност и данни – това е нормално.

Затова ви съветваме, колкото и да е належаща нуждата ви за спешни пари, първо внимателно да проверявате фирмите, които избирате, за да не попаднете в ръцете на т.нар. лихвари, които могат да ви докарат излишни главоболия.

Одобрение или отказ на заявката ви

Ако имате лоша кредитна история, може би няма да получите одобрение на заявката си. Може пък да намерите фирми, които да са готови да ви помогнат, независимо от кредитната ви история. Все пак, ако имате забавени плащания по други кредити, е най-добре първо да помислите дали е добра идея изобщо да кандидатствате за нов такъв.

За да получите одобрение при нужда от спешни пари със сигурност трябва да покривате основните изисквания – да имате навършено пълнолетие (или възрастта, изисквана от кредитора), да имате българско гражданство и да се съгласите с условията на кредита. Наличието на добра кредитна история определено е огромно предимство.

Важно е и след получаване на парите да ги върнете в уговорения срок. Ако сте коректни към това условие и изпълните ангажимента си, фирмата ще е склонна да ви предлага преференциални условия при следващи кандидатствания.