Човек с празни джобове, на който са му излезли неотложни разходи

Заем от Vivus за покриване на неотложни разходи

Разходите са едно от нещата, които всеки човек неизменно планира. Има и случаи обаче, когато се появяват неотложни разходи, които често са непредвидени. Колкото и да се старае човек да заделя средства, за да посрещне неочакваните разходи, често това не може да се предвиди. Големи харчове като например ремонти на дома, покупка на нов автомобил, покупка на жилище, скъпа екскурзия или почивка обикновено се планират напред във времето. Това е така, защото вноските за покриването му често са ежемесечни в течение на няколко години, а понякога и десетилетия. Колкото и добре да се планират приходите и разходите на всяко едно семейство и всеки един бюджет, понякога се достига до липсата на средства, които да покрият именно спешната нужда от пари. Винаги когато има такъв момент, може да се потърси заем от Vivus за покриване на неотложни разходи.

Какво всъщност са неотложни разходи и как да ги разграничим по важност?

Има разходи, които са наистина неотложни  и такива, които са по-скоро глезотии, отколкото нужда. Не, разпродажбата в МОЛ-а не спада в графата неотложни разходи, макар да могат да се вземат бързи кредити за подобно нещо. Не, покупката на ново обзавеждане за дома, при положение че старото си е още функционално и в добро състояние, отново не е повод за търсене на спешен заем. Не е добра идея да се търси заем, за да може той да бъде използван за покриване на вноската по друг такъв. Вземането на кредит за пътуване в далечна дестинация също не е спешен повод. Какви са наистина непредвидените причини, при които може да се потърси заем от Vivus за покриване на неотложни разходи?

  • Лечение

Независимо дали става дума за лечение на възрастен или на дете – средствата за провеждането му са сред първите в графата на спешните плащания. Дори да се налага само закупуването на лекарства, без болничен престой и т.н., никой човек не би си позволил да пести от тези разходи. Дори да имате здравни осигуровки и лечението ви да се покрива от Здравната каса, все пак може да се наложат интервенции, които не се поемат от нея. Независимо за какъв здравословен проблем става въпрос, здравето е едно от най-важните неща за всеки един човек, така че лечението в никой случай не бива да бъде отлагано.

  • Просрочване на данъците

Ако не си платите данъците навреме, това ще се отрази върху вашата история като платец. Ако искате да вземете заем от банка, например, ще ви е необходимо да нямате задължения към държавата. Така че плащането на данъците си е наложително събитие, особено ако сте на път да пресрочите законовия срок.

  • Проблеми с автомобила

Ако сте от късметлиите, които разчитат на градски транспорт за придвижване в града и извън него, това не ви засяга. Но голяма част от хората разчитат на автомобилите си за придвижване в градски и извънградски условия. Повредата на автомобила и нуждата от спешен ремонт определено е повод за заем от Vivus за покриване на неотложни разходи.

  • Детето тръгва на училище

Идва моментът през годината, в който децата тръгват на училище. Понякога обаче средствата за осигуряване на всичко необходимо за един ученик не са достатъчни. Или пък не е имало възможност да бъдат предварително заделени. Няма как да оставите малчугана или малчуганите без дрехи, раница, обувки, учебни материали и т.н., когато започва новата учебна година. Според различни данни на родители, сумата може да достигне доста сериозно измерение, особено ако подготвяте първокласник. Е, не всеки може веднага да приготви 500 лв. например, за да изпрати детето на първия учебен ден. Ето защо има алтернативни варианти за намиране на необходимите средства за покриване на тези неотложни разходи. Все пак 15-ти септември е само веднъж в годината.

  • Просрочване на плащане на комунална услуга

Доставчиците на комунални услуги са доста стриктни при събирането на плащанията от своите абонати. Когато започнете да просрочвате фактурите, се стига до неизбежното – спиране на услугата. А след това има други такси и условия за повторно пускане, които само и единствено биха утежнили бюджета ви.

  • Спешен ремонт

Ако ви протече покривът, ако съседът ви ви наводни, ако буря ви счупи прозорците, ако у дома стане пожар и всякакви такива неочаквани, но финансово натоварващи събития се случат, вероятно бихте имали спешна нужда от пари. Всяка една от ситуациите няма как да бъде отложена дори с ден. А още повече не може да бъде отложена за седмица, месец или повече. Когато у дома се случи такова нещо, всеки един човек веднага започва да търси средства, за да поправи щетите, колкото се може по-скоро и да избегне задълбочаване на проблема.

  • Счупена битова техника

Старата пералня ви е предала? Печката отказва да ви „служи“? Телевизорът се чупи точно по време на Световното първенство по футбол? Да, ситуациите са особено неприятни. Всеки един електроуред у дома има мисията да спомогне за по-лесната работа на домакинството. Именно затова ако готварската ви печка спре да работи, това означава моментално, че оставате без готвена храна. В зависимост от това до каква степен е развален електроуредът, той може да бъде поправен или сменен с нов. Дори да нямате пари за нито един от двата варианта, винаги може да потърсите заем от Vivus за покриване на неотложни разходи. Чрез него ще можете да си помогнете и да се справите със ситуацията.

Бързи кредити от Vivus за покриване на неотложни разходи

Както вече беше посочено по-горе в текста, неотложни разходи се появяват. И се появяват редовно, като същевременно са от разнороден характер. Точно затова Vivus се появява насреща – за да помогне за разрешаването на тези непредвидено появили се неудобства. Вземането на пари на заем от Vivus става лесно онлайн. Независимо дали нуждата се появи през работната седмица или по време на почивните събота и неделя, ние сме на няколко клика разстояние, използвайки интернет и сайта ни. Кандидатстването става за броени минути, получаването на отговор на заявката – също. Ако заявката е одобрена, съответно получавате и парите си до броени минути. Затова за покриване на неотложни разходи, не се колебайте да се обърнете към Vivus по всяко едно време.
Кандидатствай сега